Zyro van Hostinger

Bouw uw eigen webshop vanaf € 9,90/mnd.

Stop met dromen. Doe het gewoon. Bespaar 50% op onze webshopplannen en ontvang gratis hosting + een gratis domein.

Unisex Air Shoes productenUnisex Air Shoes productenUnisex Air Shoes productenUnisex Air Shoes productenUnisex Air Shoes producten

Begin Meteen

Start met online verkopen

Kies een professioneel ontworpen template die past bij uw online bedrijf en breng uw webshop tot leven met onze drag-en-drop editor.

Een Webshop Maken
Voorbeelden van door ontwerpers gemaakte templates voor webshops

Verkoop waar u maar wilt

Verkoop daar waar uw doelgroep zich bevindt. Een webshop van Zyro maakt het eenvoudig om producten te verkopen op Facebook, Instagram en Amazon.

Verkoop Overal
Voorbeeld van een Facebook winkel

Mobiel en veilig

Ga met de tijd mee en begin een webshop die uw klanten een veilige winkelervaring biedt - op welk apparaat dan ook.

Aan de Slag
Responsief e-commerce website ontwerp

E-commerce vereenvoudigd

Met een paar klikken kunt u een webshop toevoegen aan uw nieuwe of bestaande Zyro-website. Laat uw producten van hun beste kant zien en maak het uw klanten makkelijk om online te bestellen.

Begin met Online Verkopen
Bestel nu knop toevoegen aan bestaande website

Eenvoudig te Beheren

Eenvoudig voorraadbeheer

Voeg uw productvoorraad toe en volg en beheer deze op meerdere platforms vanuit één intuïtief dashboard. Alles binnen handbereik.

Honderden betalingsmogelijkheden

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en loop geen omzet mis - biedt uw klanten de meest gebruikte betaalmethoden.

Lanceer een Webshop
Webshop beheerpaneel

De beste verzending en bezorging

Laat Zyro de beste verzendtarieven voor uw klanten berekenen. U behoudt de controle met gedetailleerde ordertracking en automatische e-mailupdates van klanten.

Gemakkelijke administratie

Laat u niet afleiden door belastingen en administratie. De tools van Zyro maken papierwerk en logistiek eenvoudig.

Regel uw Webshop
Verzend- en bezorginstellingen

Gemakkelijk Groeien

Blijf op de hoogte

Door de ingebouwde rapportages en verkoopregistratie houdt u het overzicht over elk onderdeel van uw bedrijf. Integreer Google Analytics voor uitgebreide klantinzichten.

Start met Bouwen
Grafiek met verkeer en gebruikers

Moeiteloze Marketing

Zyro helpt bij het weergeven van op maat gemaakte advertenties op Facebook, Google Shopping en andere platforms. Vind het juiste publiek en geef uw omzet een boost.

Verkoop Online
Voorbeeld van Google Shopping advertenties

Eenvoudig kortingen geven

Op uw Zyro webshop kunt u heel gemakkelijk verschillende vaste kortingen en codes toepassen. Bied klanten een extra stimulans om geld te besparen.

Start Nu
Kortingscode toepassen op producten

Cadeaubonnen aanbieden

Begin met het verkopen van cadeaubonnen in uw webshop, zodat klanten hun dierbaren een geschenk naar keuze kunnen geven.

Regel uw Webshop
Voorbeelden van verschillende cadeaubonnen

Hoe u uw eigen webshop kunt beginnen

Volg deze simpele stappen en maak zelf een webshop:

Producten toevoegen met Zyro e-commerce
1. Meld u aan bij Zyro

Meld u aan voor de Zyro website bouwer en begin direct met bouwen - zonder verplichtingen. Probeer wat dingen uit en ontdek welke functies u nodig heeft.

Aan de slag
2. Kies een e-commerce template

Vind de stijl die past bij uw merk en bedrijf. Breng daarna met de drag-en-drop-editor wijzigingen aan totdat alles helemaal naar wens is.

Aan de slag
3. Voeg producten toe aan uw winkel

Vul de winkelpagina's van uw webshop en stel uw voorkeuren in (prijzen, aanbiedingen en betalings- en verzendingsopties).

Aan de slag
4. Publiceer uw winkel

Klik op de 'Publiceer'-knop, controleer nog een keer of alles eruit ziet zoals het hoort, en u bent klaar om online zaken te doen.

Aan de slag
5. Gebruik marketing

Gebruik de krachtige marketingtools van Zyro om te pronken met uw bedrijf en maximale omzet te genereren.

Aan de slag

Webshop FAQ's

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over webshops.

De naam zegt het al: een online winkel is een winkel die goederen en diensten verkoopt in een online omgeving, terwijl een traditionele winkel goederen verkoopt vanuit een fysieke winkel.

Het online verkopen en kopen van producten of diensten wordt vaak e-Commerce genoemd. Een e-Commerce-website is de plek waar alle activiteit plaatsvindt - dit is een online winkel.

Met een e-Commerce website kunt u producten of diensten verkopen aan particulieren, maar ook aan andere bedrijven. Er bestaan webshops voor zo ongeveer alles, afhankelijk van het bedrijfsmodel en de doelmarkt.

Met platforms zoals Shopify, WooCommerce en Magento kan het een paar dagen tot enkele weken duren voordat uw winkel operationeel is, afhankelijk van uw ervaringsniveau.

Met Zyro's eenvoudige webshop bouwer kunt u echter al binnen enkele minuten beginnen met hun online verkoop, zélfs wanneer u geen enkele ontwerp- of codeerervaring heeft.

Allereerst moeten uw producten beschikbaar zijn in uw eigen magazijn, via dropshipping of via een andere fulfilmentprovider.

Bedenk vervolgens welke informatie u zelf nuttig vindt wanneer u online winkelt. Foto's, prijzen, beschrijvingen, afmetingen - voeg het allemaal toe aan uw webshop en u bent 'ready for business'.

Gebruik het dashboard van Zyro om de voorraad te beheren en te bepalen welke betalings- en verzendingsopties u wilt aanbieden, van creditcards tot PayPal, en van DHL tot PostNL en meer.

Om uw klanten tevreden te houden en te voorkomen dat ze hun winkelwagentje verlaten bij het afrekenen, bieden wij u toegang tot een solide betalingsgateway die alle belangrijke creditcards en verzendopties accepteert.

Zyro kan de beste verzendtarieven voor uw klanten berekenen en u helpen bij het vinden van de best geprijsde tussenpersonen op basis van uw voorkeuren.

Het volledige leveringsproces is te volgen via uw dashboard. U kunt dus gewoon doorgaan met uw dagelijkse activiteiten.

Nee, de winst die u maakt met uw webshop is helemaal van u. In tegenstelling tot sommige andere platforms, rekent Zyro namelijk geen commissie of transactiekosten bovenop de maandelijkse kosten van uw websiteplan.

Zo kunt u zich volledig focussen op het concurrerend houden van uw prijzen, en tegelijkertijd toch de verzendkosten en andere uitgaven dekken.

Het mooie van een modern webshopplatform als dat van Zyro, is dat u geen formele training nodig heeft om online te kunnen verkopen. Natuurlijk, op de lange termijn zal het u helpen als u zich inleest over het runnen van een online bedrijf en de ins en outs van het beheren van een e-Commerce-website.

Maar met de intuïtieve webshopbouwer van Zyro kunt u heel eenvoudig uw eigen bedrijfje beginnen en een krachtige online aanwezigheid opbouwen. U heeft alle tools en begeleiding tot uw beschikking om u te helpen bij het stimuleren van de verkoop en nieuwe klanten aan te trekken; van hulp bij het maken van een goede productbeschrijving, tot het kiezen van het juiste e-commerceplan met betalingsgateways die passen bij uw behoeften.

Dat hangt af van het type e-Commerce-site dat u wilt bouwen. Bij een WordPress-site moet u rekening houden met de maandelijkse kosten voor de hosting en de kosten van individuele plug-ins, thema's en verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals SSL-certificaten (die uw site beschermen tegen kwaadaardige phishing-pogingen).

In de maandelijkse kosten van een webshop bouwer zijn daarentegen alle technische aspecten opgenomen voor het runnen van een webshop, wat het opzetten van een klein bedrijf sneller en eenvoudiger maakt.

Zyro is verreweg de beste webshop bouwer voor beginners, door zijn in-house ontwikkelde rastertechnologie, solide betalingsgateway, vriendelijke 24/7-klantenservice en ongeëvenaarde prijzen. Bovendien zijn alle webshoptemplates van Zyro volledig responsief, waardoor het gemakkelijk wordt om ook aan mobiele gebruikers te verkopen.

Dit hangt af van uw doelgroep en algemene niche. We raden u aan eerst een marktonderzoek te doen en enkele producten te verkopen die u zelf leuk vindt. Op deze manier kunt u erachter komen wat er momenteel hip is en naar welke producten vraag bestaat. Bovendien wordt het zo makkelijker om een uniek merk te positioneren tussen alle concurrentie.

Probeer mensen naar uw webshop te trekken door ze een product of service aan te bieden die ze nergens anders kunnen krijgen, of tegen een prijs die ze nergens anders kunnen vinden. Als u geen ideeën meer heeft, kunnen wij u een handje helpen. We hebben namelijk een lijst samengesteld van een aantal trending producten die op dit moment online populair zijn.

Zelfs wanneer u al verkoopt via online marktplaatsen zoals Etsy en Amazon, is het nog steeds voordeliger om een eigen e-Commerce-site te beginnen. Zaken als zoekmachineoptimalisatie (om bovenaan de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google te verschijnen) en naadloze integratie van sociale media-accounts zijn namelijk een stuk eenvoudiger en effectiever met een eigen online winkel.

Met een eigen e-Commerce-site kunt u ervoor zorgen dat uw productpagina's zich onderscheiden van de concurrentie, iets wat een stuk moeilijker is binnen de kaders van sites als Amazon en eBay. Bovendien helpt het hebben van een eigen URL bij het opbouwen en schalen van uw merk - het zorgt ervoor dat u serieus en professioneel overkomt.

U kunt uw website niet alleen gebruiken om online te verkopen, maar ook om exclusieve zakelijke gegevens over uw winkel te delen via een speciale blog. Bij al onze website- en webshopabonnementen kunt u helemaal gratis een blog aanmaken. Bovendien kunt u uw winkel optimaliseren voor mobiele telefoons en andere mobiele apparaten.

Kort antwoord - ja, zeker vergeleken met het runnen van een traditionele winkel. Aangezien uw e-Commerce-winkel een online winkel is, hoeft u zich namelijk geen zorgen te maken over hoge maandelijkse kosten voor zaken als elektriciteit, water en de fysieke huur van uw winkelpand.

Bovendien wordt u niet beperkt door uw geografische locatie of vaste openingstijden, aangezien uw winkel altijd geopend is en vanuit alle hoeken van de wereld toegankelijk is. Daarnaast is de kans groot dat u minder personeel nodig heeft, waardoor uw totale bedrijfskosten lager zijn.

U zult dus over het algemeen betere winstmarges hebben. Dit maakt een e-Commerce-winkel een winstgevende toevoeging aan ieder bedrijfsplan.