Zyro van Hostinger

Bouw snel en makkelijk een webshop

Het lanceren, beheren en laten groeien van uw webshop is eenvoudig met Zyro.

Unisex Air Shoes productenUnisex Air Shoes productenUnisex Air Shoes productenUnisex Air Shoes productenUnisex Air Shoes producten

Snel Starten

Snel beginnen

Kies een door een ontwerper gemaakt template die bij uw bedrijf past en gebruik vervolgens onze drag-en-drop editor om uw webshop tot leven te brengen.

Een Webshop Maken
Voorbeelden van door ontwerpers gemaakte templates voor webshops

Verkoop overal

Verkoop waar uw doelgroep is. Een webshop van Zyro maakt het eenvoudig om producten te verkopen op Facebook, Instagram en Amazon.

Verkoop Overal
Voorbeeld van een Facebook winkel

Mobiel en veilig

Ga met de tijd mee, start een webshop die uw klanten een veilige winkelervaring biedt op elk apparaat.

Aan de Slag
Responsief e-commerce website ontwerp

E-commerce vereenvoudigd

Voeg met een paar klikken een webshop toe aan een nieuwe of bestaande Zyro website. Laat al uw producten op hun best zien en verkoop gemakkelijk.

Begin Met Online Verkopen
Bestel nu knop toevoegen aan bestaande website

Eenvoudig te Beheren

Eenvoudig voorraadbeheer

Voeg uw productvoorraad toe, en volg en beheer deze op meerdere platforms vanuit één intuïtief dashboard. Alles is binnen handbereik.

Honderden betalingsmogelijkheden

Maak het uzelf en uw klanten makkelijk en mis nooit een verkoop, biedt een selectie van de meest gebruikte betaalmethoden aan.

Lanceer een Webshop
Webshop beheerpaneel

Verzending en bezorging opgelost

Laat Zyro de beste verzendtarieven voor uw klanten berekenen en heb de controle met gedetailleerde order tracering en automatische e-mailupdates voor klanten.

Gemakkelijke administratie

Laat u niet afleiden door belasting en administratie. Zyro tools maken papierwerk en logistiek eenvoudig.

Maak een e-commerce website
Verzend- en bezorginstellingen

Gemakkelijk Groeien

Blijf op de hoogte

Houd elk onderdeel van uw bedrijf bij met ingebouwde rapporten en verkoopregistratie. Integreer Google Analytics om uitgebreide klantinzichten te krijgen.

Start met bouwen
Grafiek met verkeer en gebruikers

Marketing zonder moeite

Zyro helpt bij het weergeven van op maat gemaakte advertenties op Facebook, Google Shopping en andere platforms. Vind het juiste publiek en geef uw verkopen een boost.

Verkoop Online
Voorbeeld van Google Shopping advertenties

Eenvoudige kortingen

Het is makkelijk om verschillende vaste kortingen en codes toe te passen op uw Zyro webshop. Bied klanten een extra stimulans aan om uit te geven en te sparen.

Start nu
Kortingscode toepassen op producten

Bied cadeaubonnen aan

Begin met het verkopen van cadeaubonnen in je webshop. Laat klanten hun dierbaren een geschenk naar keuze geven.

Maak een e-commerce website
Voorbeelden van verschillende cadeaubonnen

Hoe kunt u een eigen webshop maken

Volg deze eenvoudige stappen om een webshop te maken:

Producten toevoegen met Zyro e-commerce
1. Start met Zyro

Je kunt de websitebouwer van Zyro gratis proberen. Je kunt meteen starten met bouwen - je zit nergens aan vast. Speel wat met jouw voorkeuren en ontdek welke functies je precies nodig hebt.

Aan de slag
2. Kies een e-commerce template

Vind een stijl die bij uw merk en bedrijf past en maak vervolgens gebruik van de drag-en-drop editor om deze naar wens aan te passen.

Aan de slag
3. Voeg producten toe aan je winkel

Vul de winkelpagina's van uw webshop en stel vervolgens uw voorkeuren in (prijzen, aanbiedingen, betalingsopties en verzending).

Aan de slag
4. Publiceer uw winkel

Klik op de 'publish'-knop, kies een e-Commerceplan gebaseerd op jouw webshop en je bent klaar voor je online verkoop.

Aan de slag
5. Marketing

Gebruik Zyro's krachtige marketingtools om uw bedrijf te laten opvallen en verkopen meteen te maximaliseren.

Aan de slag

Webshop FAQ

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over Webshops

E-commerce verwijst naar het online verkopen en kopen van producten of diensten. Op een e-commerce website gebeurd dit allemaal: het is een webshop.

U kunt een e-commerce website hebben die aan particulieren verkoopt, of uw bedrijf kan aan andere bedrijven verkopen. Er zijn webshopopties voor zo ongeveer alles.

Met platforms zoals Shopify, WooCommerce en Magento kan het een paar dagen tot een paar weken duren voordat uw winkel operationeel is, afhankelijk van uw ervaringsniveau.

Met Zyro's eenvoudige winkel bouwer functies, kunnen zelfs mensen zonder ontwerp- of codeerervaring binnen enkele minuten beginnen met online verkopen.

Bedenk wat u zelf nuttig zou vinden tijdens het online winkelen. Foto's, prijzen, omschrijvingen - voeg het allemaal toe aan uw winkel en u bent klaar om te gaan.

Gebruik het dashboard van Zyro om de voorraad bij te houden en bied een reeks betalingsopties aan, van creditcards tot PayPal en meer.

We willen liefdesverdriet voorkomen wanneer een klant zijn winkelwagentje verlaat bij het afrekenen.

Zyro kan de beste verzendtarieven voor uw klanten berekenen en helpen bij het vinden van de best geprijsde tussenpersonen op basis van uw voorkeuren.

Het volledige leveringsproces kan op uw dashboard gevolgd worden, u hoeft dus alleen maar door te gaan met de dagelijkse gang van zaken.

Nee, de winst die u maakt met uw webshop is helemaal van u. In tegenstelling tot sommige andere platforms, rekent Zyro geen commissie en geen transactiekosten.