VPS Hosting

Goedkope cloud VPS hosting met de hoogste betrouwbaarheid & prestaties! Krachtige VPS gemaakt voor snelheid.

30-dagen-geld-terug-garantie

Simpel. Snel. Betrouwbaar.

Functies
vCPU
Geheugen (RAM)
SSD Opslag
Multi-Core Geekbench Score
Bandbreedte
Inode Limiet
Toegewijd IP-Adres
Volledige Roottoegang
100 Mb/s Netwerk
IPV4 & IPV6 Support
24/7/365 ondersteuning

VPS 1

VPS 1

€ 3,95p/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 Core
1 GB
20 GB
608
1 TB
1 310 720

VPS 2

VPS 2

€ 8,95p/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 Cores
2 GB
40 GB
991
2 TB
2 621 440

VPS 3

VPS 3

€ 12,95p/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
3 Cores
3 GB
60 GB
1 407
3 TB
3 932 160

VPS 4

VPS 4

€ 15,95p/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 Cores
4 GB
80 GB
1 770
4 TB
5 242 880

VPS 6

VPS 6

€ 23,95p/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 Cores
6 GB
120 GB
2 545
6 TB
7 864 320

VPS 6

VPS 6

€ 32,99p/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
8 GB
160 GB
3 203
8 TB
10 485 760

VPS 7

VPS 7

€ 48,99p/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
12 GB
200 GB
3 203
10 TB
13 107 200

VPS 8

VPS 8

€ 65,99p/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
16 GB
250 GB
3 203
12 TB
16 384 000

*Al onze VPS-abonnementen zijn gebaseerd op OVZ-virtualisatietechnologie.

VPS functies

VPS hosting platform functies

SSD Opslagruimte

Met onze eigen top-notch dedicated servers, voorzien van de nieuwste Intel Xeon processors, terabytes aan SSD opslagruimte en 128 GB RAM per server kan het nooit misgaan.

100 Mb/s Netwerk

Wij garanderen u een uitstekende ervaring en snelle laadtijden voor uw succesvolle online bedrijf, op elk moment en op elke plaats.

Toegewijd IP-Adres

Een van de vele premium functies is een dedicated IP adres. Zelfs het goedkoopste VPS hosting pakket is volledig uitgerust met speciale IPv4 & IPv6 internetprotocollen.

Onze WordPress experts helpen u graag
Onze WordPress experts helpen u graag
Volledige Roottoegang

Met volledige root toegang kunt u eenvoudig en snel de volledige controle nemen over uw server. Om al het geleverde vermogen effectief te gebruiken, heeft u zeer weinig technische kennis nodig.

IPv6 Ondersteuning

Ons VPS-hostingplan is volledig uitgerust met een speciaal IPv6-internetprotocol. Door gebruik te maken van een speciaal IP-adres, werken al uw scripts & extensies zo snel mogelijk.

30-dagen-geld-terug-garantie

Als u niet 100% tevreden bent met Hostinger, zullen wij u terugbetalen. Geen gedoe, begin vandaag nog zonder risico's met Hostinger.

Operationele Systeem Templates

VPS hostingplatform met maximale snelheid & stabiliteit

CentOS Besturingssysteem

Licht in gebruik, snel en betrouwbaar - dat zijn de kernprincipes van CentOS. Het is een van de beste besturingssystemen op ondernemingsniveau en is gericht op snelheid en stabiliteit, zonder beveiliging uit te sluiten. Geïnspireerd door Red Hat Enterprise Linux is CentOS ook een geweldige optie voor VPS hosting.

Architectuur

CentOS 7 64bit met cPanel en WHM (licentie vereist)

CentOS 7 64bit met Webuzo controlepaneel

CentOS 7 64bit met Webmin/Virtualmin/LAMP

CentOS 7 64bit met Webmin

CentOS 7 64bit met VestaCP controlepaneel

CentOS 7 64bit met CyberPanel

CentOS 7 64bit met CentOS Panel

CentOS 7 64bit minimal

CentOS 7 64bit

CentOS 6 64bit

CentOS

Ubuntu Besturingssysteem

Ubuntu is een van de beste besturingssystemen voor webservers. Het open-source karakter van Ubuntu leent zich bij uitstek voor gebruikers die een flexibele en stabiele omgeving willen. Dit besturingssysteem is ideaal voor elk online project dat een hoge veiligheid en een aanpasbare stack vereist.

Architectuur

Ubuntu 20.04 64bit

Ubuntu 18.04 64bit met Webmin/Virtualmin /LAMP

Ubuntu 18.04 64bit met Webmin

Ubuntu 18.04 64bit met VestaCP controlepaneel

Ubuntu 18.04 64bit minimal

Ubuntu 18.04 64bit

Ubuntu 16.04 64bit met Webuzo controlepaneel

Ubuntu 16.04 64bit met Webmin/Virtualmin/LAMP

Ubuntu 16.04 64bit met Webmin

Ubuntu 16.04 64bit met LXDE Desktop

Ubuntu 16.04 64bit minimal

Ubuntu 16.04 64bit

Ubuntu 14.04 64bit

Ubuntu

Fedora Besturingssysteem

Fedora is eenvoudig, zonder bloat, zeer verfijnd, en dient als een goede basis. Daarnaast is het veilig, efficiënt en zeer aanpasbaar. Fedora is gebaseerd op, en ondersteund door Red Hat, wat betekent dat u een krachtige en goed verzorgde tool zal gebruiken.

Architectuur

Fedora 23 64bit

Fedora

Debian Besturingssysteem

Stabiliteit en snelheid - de belangrijkste voordelen van Debian als besturingssysteem van uw webserver. Aanzienlijke snelheidsvoordelen, bugtracking-systemen en meerdere architecturen maken het flexibel en betrouwbaar. Eenvoudige upgrades, strenge beveiliging en een hoogwaardig pakketsysteem.

Architectuur

Debian 10 64bit

Debian 10 64bit met Hostinger Game Panel

Debian 9 64bit met Webmin/Virtualmin/LAMP

Debian 9 64bit met Webmin

Debian 9 64bit met VestaCP controlepaneel

Debian 9 64bit minimal

Debian 9 64bit

Debian 8 64bit met VestaCP controlepaneel

Debian 8 64bit

Debian

Suse Besturingssysteem

Een toonaangevende bijdrager aan verschillende grote projecten, een uitstekend open-source besturingssysteem dat een fenomenale ervaring biedt, meteen vanaf het begin. Rolling releases zorgen dat u altijd up-to-date bent. Stabiel, prestatiegericht en ondersteund door een grote community.

Architectuur

Suse 42.2 64bit

Suse

Blaas uw website een nieuw leven in met Hostinger's Cloud VPS

Eenvoudig te gebruiken VPS Hosting

Het beheren van uw virtuele-private servers is nog nooit zo makkelijk geweest. Mede dankzij het VPS controlepaneel, kunt u uw virtuele server nu beheren met slechts enkele klikken. Uw private servers kunnen gemakkelijk worden herstart, aangezet, uitgezet, geherinstalleerd, bijgewerkt, bijgehouden en nog veel meer in real-time. U kunt uw VPS met het controlepaneel eveneens zonder zorgen back-uppen en herstellen.

Toegewijd Live Chat support team

Toegewijde in-house live chat ondersteuning staat altijd klaar om u een helpend hand toe te reiken, 24/7/365. Zelfs voor onbeheerde VPS hostingdiensten zal ons toegewijde klantsuccesteam u meer helpen dan ieder ander. Altijd, elke dag, echte mensen die klaarstaan om u te assisteren met al uw problemen zonder vertraging of wachtrijen. Ons prijswinnende Klantsuccesteam is anders. Wij kennen al onze cloudinfrastructuur en servers van zowel binnen als buitenaf.

Top-level Data Backups

Uw gegevensveiligheid is onze prioriteit! Het maken van VPS backup snapshots is nog nooit zo makkelijk geweest. Nu kunt u al uw mappen, bestanden en databases in slechts enkele klikken back-uppen en herstellen. Onze cloud-gebaseerde VPS kan ieder moment van de dag worden herstelt door simpel gebruik te maken van het Hostinger VPS hosting controlepaneel en een geavanceerde toegang tot al uw geback-uppte opslag. Dankzij onze cloud technologieën en dubbele RAID-bescherming zullen uw gegevens nooit verloren gaan!

Eenvoudige Web Script & OS installateur

Al onze VPS-hostingplannen worden geleverd met een ontwikkelaarsvriendelijke auto-installateur, samen met de meest populaire web scripts & besturingssysteem templates. Een eersteklas collectie van technisch geoptimaliseerde VPS-installatiecontainers zal al het harde werk voor u doen. Nu kunt u bijna elk Linux besturingssysteem installeren, met of zonder add-ons, Minecraft- of VPN-servers bouwen, een ultrasnelle WordPress VPS cloudserver starten of eenvoudigweg alles-in-één LAMP integreren met slechts één enkele klik.

Dedicated IP met IPv4 & IPv6

Krijg premium functies met onze goedkope VPS hosting! Onze filosofie is om de hoogste specificaties te bieden voor de laagste prijs. Een van de vele premium features is een dedicated IP adres. Zelfs het goedkoopste VPS hosting pakket zit vol met speciale IPv4 & IPv6 internetprotocollen. Door gebruik te maken van onze virtuele private servers, kunt u IPv4 mapping functies starten voor aangepaste poortverbindingen. Door gebruik te maken van een dedicated IP, werken al uw scripts & extensies zonder problemen!

Ultieme hardware & SSD ruimte

Gegarandeerde private server resources is ons credo! Wij zullen onze cloud gebaseerde VPS nooit te veel verkopen, dus al uw websites draaien altijd met top-level prestaties en ongelooflijk hoge snelheid. Voel het verschil met onze eigen top-notch dedicated servers, vol met de Intel CPU en SSD schijfruimte voor de best mogelijke ervaring. Deze hypermoderne servers garanderen u de ultieme computercapaciteit en hoogste snelheid.

VPS hosting die geeft wat u nodig heeft

Tot wel 30x sneller dan de meest krachtige gedeelde webhosting diensten. Supersnelheid en een strict beschikbaarheidsbeleid zijn de sleutelfactoren van 100% cloud-gebaseerde VPS hosting technologie.

Bouw het & maak het uw eigen

Hostinger geeft u de kans om een project te bouwen zoals ú dat wilt. Single kernel wordt gedeeld door alle VPS. Onze VPS-hosting biedt een breed scala aan besturingssystemen die u met 1 klik kunt installeren.

Simpele, maar krachtige beheertools

Maximaliseer het potentieel van uw Virtual Private Server. Krachtige Hardware, professionele Linux optimalisatie en een team van experts die het 24/7 onderhouden.

Onze WordPress experts helpen u graag

VPS tutorials om u op weg te helpen

Vind alle informatie die u nodig heeft op één plaats. Het vereist slechts één klik om een antwoord te krijgen op elke vraag.

35 Linux Commands Die Elke Gebruiker Zou Moeten Weten
35 Linux Commands Die Elke Gebruiker Zou Moeten Weten

Bij Linux denken de meeste mensen aan een gecompliceerd besturingssysteem dat alleen door programmeurs wordt gebruikt.

Lees meer
How does SSH Work
Hoe werkt SSH?

SSH, of Secure Shell, is een protocol voor extern beheer waarmee gebruikers hun externe servers kunnen beheren en wijzigen...

Lees meer
Cron Job: Een Uitgebreide Gids Voor Beginners 2020
Cron Job: Een Uitgebreide Gids Voor Beginners 2020

Er zijn altijd manieren om praktischer te werken. Het afhandelen van terugkerende taken met behulp van een geautomatiseerd proces is de voorkeur van drukke webmasters.

Lees meer

30-dagen-geld-terug-garantie

Niet tevreden met Hostinger? Dan krijgt u uw geld terug. Geen gedoe, geen risico.

VPS Hosting FAQ

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over VPS-hosting

VPS staat voor 'Virtueel-Private Server'. Laten we dit even ontleden: zoals de naam al suggereert, is het een private server, wat betekent dat deze enkel voor u is. Een VPS-dienst biedt u een set aan resources die u met niemand hoeft te delen. Het is eigenlijk hetzelfde als het hebben van een eigen dedicated of privéserver, maar dan virtueel.

In dit geval betekent 'virtueel' dat het een deel op een fysieke server is, die alleen aan u is toebedeeld. Deze virtuele server biedt u de mogelijkheid om root-toegang te krijgen, een besturingssysteem naar keuze te installeren en te werken aan uw project in ongekende vrijheid.

Wij zorgen voor de back-end activiteiten, beheren de fysieke servers, garanderen snelheid, uptime en stabiliteit, zodat u zich volledig kunt richten op uw project.

De twee diensten zijn vergelijkbaar, maar er zijn enkele fundamentele verschillen. Een VPS-dienst laat u meerdere instanties aanmaken op een enkele dedicated server. Een VDS (of 'Virtuele Dedicated Server') doet hetzelfde, maar neemt dan de gehele ruimte van de dedicated server in beslag.

Virtuele Private Serverhosting is de perfecte prijs-performance-optie voor grote projecten omdat het grote hoeveelheden toegewijde resources en de meeste controle biedt, maar dan vele malen goedkoper dan een eigen fysieke server.

Cloud computing is een methode om bronnen te gebruiken via een netwerk van onderling verbonden externe servers, in plaats van een enkele, toegewijde machine. Cloud computing profiteert van het supersnelle internet en kan met behulp van geavanceerde software met grote efficiëntie verschillende veeleisende applicaties berekenen.


Dit soort computers kan gegevens beheren, verwerken en opslaan als een gewone server. Cloud computing biedt verschillende belangrijke voordelen: het is ongelooflijk flexibel, naadloos schaalbaar, veerkrachtig en stabiel en het maakt een soepele migratie mogelijk.

Er zijn een paar dingen die VPS hosting de beste optie maakt voor specifieke projecten. Kort gezegd: als u veel resources en ongeëvenaarde stabiliteit vereist - is VPS hosting wat voor u, maar het daadwerkelijke antwoord is iets langer.

Allereerst geeft VPS hosting i toegewijde resources. Dit betekent dat u uw CPU-kracht, RAM of schijfruimte niet hoeft te delen. U heeft een toegewezen hoeveelheid die u volledig naar eigen wensen kunt beheersen.

VPS-hosting garandeert stabiliteit. Alle bronnen worden met grote zorgvuldigheid aan gebruikers toegewezen, dus intensief gebruik heeft geen invloed op de serverstabiliteit.

Tot slot, misschien wel het belangrijkste voordeel van VPS hosting. U krijgt root toegang en ongeëvenaarde controle over de toegekende resources. Dat betekent dat u een breed scala aan besturingssystemen kunt installeren, kunt werken aan resource-zware projecten en veel meer kunt doen dan met shared hosting. Maar helaas zal het klantenserviceteam u alleen helpen met vragen over VPS-hostingbeheer en andere back-end gerelateerde vragen.

VPS en Shared hosting hebben enkele overeenkomsten, maar het zijn fundamenteel verschillende soorten diensten.

Shared hostingpakketten zijn gericht op kleine projecten, zoals persoonlijke blogs of vergelijkbare sites. Projecten die veel resources of veel verkeer vereisen, kunnen door het gebruik van shared hosting in de problemen komen. Om die reden wordt VPS-hosting aanbevolen voor grotere websites.

VPS hosting, aan de andere kant, biedt u specifieke middelen die u niet hoeft te delen. Elk virtual private server hosting plan zorgt ervoor dat u de hoogste controle over uw resources krijgt. Controleer uw CPU's, Burst RAM, beheer root toegang en gebruik uw favoriete OS. Het nadeel van VPS hosting is dat, terwijl we de back-end en server monitoring, die 24/7 wordt onderhouden, we beperkte hulp kunnen bieden aan uw project met betrekking tot klantenondersteuning. Hoewel alle VPS hosting en control panel vragen die wij u kunnen beantwoorden, worden programmering, codering en andere vragen van vergelijkbare aard niet behandeld.

Virtuele server hosting is gericht op meer technische gebruikers. Als u een kleine website nodig heeft, bent u waarschijnlijk beter af met shared hosting of premium hosting.

Maar als u veel rekenkracht en maximale controle nodig heeft, is VPS-hosting slechts een tweede keus ten opzichte van dedicated server. Intensieve websites, webapps, online gameservers, databases en andere complexe projecten zijn perfect voor een VPS-hostingdienst. VPS hosting biedt meer controle dan welke andere dienst dan ook, omdat u uw favoriete besturingssysteem kunt installeren en gebruik kunt maken van root access.

Voor sommige problemen is hulp van onze klantenondersteuning niet nodig, maar kunt u de kennisbank en tutorials raadplegen.

VPS hosting biedt ongeëvenaarde controle over uw ervaring. Om effectief gebruik te kunnen maken van alle kracht die u krijgt, moet u over technische kennis beschikken.

VPS-hosting is onbeheerd, maar ons klantenserviceteam doet altijd zijn best om u te helpen met facturering en algemene vragen.

Wanneer u leest over VPS hosting, komen er natuurlijk enkele vragen te boven. Stel, als er meerdere gebruikers op dezelfde dedicated server zijn, die virtuele private servers draaien, zullen ze dan toegang hebben tot mijn gegevens? Dat is een geldige vraag om aan de orde te stellen, maar in dit geval kunnen we u graag informeren dat u veilig bent. Alle VPS-hostingdiensten zijn veilig gepartitioneerd door specifieke software, wat een uitstekende bescherming garandeert.

Daarnaast worden alle Hostingerservers beschermd door BitNinja, geavanceerde DDoS-bescherming en andere op maat gemaakte tools die onze gehele infrastructuur monitoren en beschermen.

Alle VPS hostingpakketten voorzien de gebruiker van een toegewijd IP-adres.

Ja, dat kan! Dat is het mooie van een VPS-hostingdienst. Het geeft ongeëvenaarde controle over uw project! Bij Hostinger kunt u kiezen uit tientallen verschillende Linux-gebaseerde besturingssystemen om aan uw behoeften te voldoen.

De beste tijd om naar VPS hosting te gaan is wanneer u de technische kennis hebt opgedaan die u nodig heeft voor deze inspanning of wanneer uw shared hosting account niet langer genoeg middelen voor uw project biedt en u groter moet gaan!

Natuurlijk! We hebben 6 verschillende pakketten voor u voorbereid die bij ieder project kunnen passen. Bij elke groeispurt kunt u gemakkelijk upgraden naar een krachtiger pakket zonder enige downtime.

Nee, op dit moment bieden wij alleen Linux OS gebaseerde VPS hosting aan.

De teller van de bandbreedtelimiet wordt op nul gezet op de 1e van elke maand. Als de totale VPS-bandbreedtelimiet wordt overschreden, wordt de netwerksnelheid van VPS beperkt tot minimaal 5 Mbps.

Wij maken elke week gratis automatische back-ups van uw VPS, zodat u altijd de mogelijkheid heeft om uw VPS terug te draaien in het geval er iets misgaat. Een van de meest recente back-ups wordt op dat moment opgeslagen.

Back-ups kunnen worden uitgebreid met de add-on voor wekelijkse back-ups. Bovendien kunt u één snapshot zo lang bewaren als nodig is.

Geautomatiseerde back-ups en snapshots kunnen niet rechtstreeks worden gedownload.

Zolang de software geen wijziging van uw VPS-kernel vereist en uw server voldoende geheugen heeft voor toewijzing, zult u geen problemen ondervinden met het uitvoeren van algemene toepassingen, diensten of modules die op een speciale server draaien.

U kunt uw VPS installeren op een van de volgende locaties: Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Singapore, Nederland en Litouwen.

Bent u op zoek naar iets anders?