image description

Cloud VPS

Onze VPS diensten bieden een op cloud gebaseerde infrastructuur, dagelijks volledige back-ups, een makkelijk te gebruiken server controlepaneel en basisbeheer.

image description

Toegewijde Resources

Of u nou dedicated server resources wenst, een specifiek programma wilt draaien die niet door onze gedeelde hostingdiensten wordt ondersteund of een heel actieve website heeft... onze VPS diensten zouden zomaar iets voor u kunnen zijn!

image description

De beste prijzen in het marktsegment

De best betaalbare premium VPS Hosting op het internet! U kunt upgraden of downgraden wanneer u maar wilt, zonder extra kosten! U kunt een besturingssysteem installeren en ieder programma draaien zonder webhosting beperkingen.

VPS Hosting Voor Uw Budget & Wensen

U krijgt gegarandeerd de beste VPS dienst!

Kies het juiste pakket dat aan uw eisen voldoet.

image description
Pakket 1
6,99€
Pakket 2
13,99€
Pakket 3
20,99€
Pakket 4
27,99€
Pakket 5
41,99€
Pakket 6
55,99€
RAM
Dit is de hoeveelheid werkgeheugen (RAM) gegeven aan de server. Resources zijn gegarandeerd.
1 GB
2 GB
3 GB
4 GB
6 GB
8 GB
Burstable RAM
Indien uw server extra RAM nodig heeft, kunt u vanuit het controlepaneel burstperioden instellen. De server kan tot 2x zijn RAM gebruiken.
2 GB
4 GB
6 GB
8 GB
12 GB
16 GB
CPU
De hoeveelheid processorkracht gegeven aan de server. De server kan 2 tot 4 processorkernen gebruiken.
2.4 Ghz
4.8 Ghz
7.2 Ghz
9.6 Ghz
12.0 Ghz
14.4 Ghz
Schijfruimte
Dit is de hoeveelheid schijfruimte beschikbaar op uw server. Hier zal elke dag een back-up van worden gemaakt!
20 GB
40 GB
60 GB
80 GB
120 GB
160 GB
Bandbreedte
Dit is de hoeveelheid gegevens die jouw server iedere maand over het internet kan verplaatsen. De netwerkpoort snelheid is 100 mb/s.
1000 GB
2000 GB
3000 GB
4000 GB
5000 GB
6000 GB
Dedicated IP
Wij bieden een dedicated IPv4 adres bij je server aan.
Volledige Root Toegang
U krijgt root toegang tot uw server en zult hem volledig kunnen besturen over SSH.
100 MB/s Uplink
Elke server can een onbeperkte 100 MB/s verbinding gebruiken.
IPv6 Ondersteuning
De servers ondersteunen de nieuwste generatie van het internet - IPv6.
Prijs
Dit is de maandelijkse VPS prijs. Er zijn geen langetermijncontracten, de server can op ieder gewenst moment geannuleerd worden.
6,99€/maand
13,99€/maand
20,99€/maand
27,99€/maand
41,99€/maand
55,99€/maand

Onze VPS hosting functies

Hostinger VPS hostingdiensten hebben automatische back-ups en een 30 dagen geld terug garantie.

image description

Controlepaneel

Vanaf ons zelfgebouwde server controlepaneel kunt u vele beheertaken uitvoeren, zoals: opstarten/afsluiten, herstarten, herinstalleren, root wachtwoord aanpassen, server stats bekijken met live gebruiksstatistieken, netwerkgrafieken bekijken, back-uppen, herstellen en veel meer.

image description

Intel SSD Hardeschijf

Onze nodes worden aangedreven door Intel Xeon E5-2600 serie processoren welke 80% sneller zijn vergeleken met iedere Intel processor daarvoor. Wij gebruiken ook Intel SSD schijven beschermd met RAID-10 technologie en dit resulteert in de ultieme I/O snelheid, tot wel 500% meer dan normale hardeschijven.

image description

Enterprise Data Back-ups

Enterprise-level back-ups gemakkelijk gemaakt. Wij begrijpen dat uw gegevens uiterst belangrijk voor u zijn. U kunt hierom een snapshot van uw server maken die altijd kan worden hersteld met een enkele klik in het controlepaneel.

image description

Honderden besturingssystemen

Wij hebben de meest omvangrijke collectie besturingssysteem templates en webscripts van iedereen. Alles van Wordpress tot Minecraft tot OpenVPN is beschikbaar. Klik, test en klaar, spelen maar!

image description

Nieuwste IPv6 & IPv4 technologie

Al ozne VPS diensten bieden de mogelijkheid tot gebruik van de IPv6 en IPv4 internetprotocollen. Dit verzekerd dat u gebruik kunt maken van de nieuwste web technologieën, extensies, scripts en engines zonder enige problemen. Elke VPS heeft een dedicated IPv6 en IPv4 adres. U kunt ook gebruikmaken van IPv4 Mapping functionaliteit om uw VPS te verbinden met een speciale poort.

image description

Ultieme hardware

Het kan niet misgaan met twee Intel Xeon Jaketown E5-2600 serie processoren die 20 MB cache aandrijven. U zult nooit falen met onze VPS machine die 128 GB RAM bezit. En als kers op de taart heeft onze set-up RAID-10 beschermde Intel SSD cloud opslag voor de ultieme performance. Wij doen niet aan het oversellen van onze cloud computing VPS machines zodat uw diensten alles uit de kast kunnen trekken.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Vind antwoorden op enige veelgestelde vragen over VPS.

 • Wat is cloud computing?

  Cloud computing is een systeem waar er meerdere servers (dienaren) zijn die u bedienen. Cloud computing is in feite een systeem als gezien in een vijfsterrenhotel. U kunt een kamer krijgen met de grootte en hoeveelheid die u wenst. Als de kamer beschadigd is, kunt u naar een andere kamer of zelfs een ander gebouw worden verplaatst.

 • Wat is Virtual Private Server (VPS) Hosting?

  Server virtualisatie is een technologie waarbij een fysieke server wordt onderverdeeld in meerdere virtuele servers met ieder hun eigen capaciteit en besturingssysteem. Het is alsof je een kamer (of meerdere) huurt in een appartementencomplex.

 • Wat zijn de voordelen van Cloud VPS Hosting?

  U zult niet langer servercapaciteit delen met honderden andere gebruikers als bij gedeelde hostingdiensten. U kunt ook software installeren op een VPS als op een dedicated server. Het is alsof u een dedicated server huurt, maar dan veel voordeliger. En nog belangrijker, uw server is veel stabieler omdat het gebruikmaakt van cloud technologie.

 • Kan ik meerdere programma's op mijn VPS diensten installeren?

  U kunt verscheidene besturingssystemen met OS templates installeren en iedere door het OS ondersteunde applicatie draaien. Het is niet mogelijk Windows en/of bijbehorende applicaties te installeren omdat onze VPS Hosting diensten op Linux gebaseerd zijn.

 • Kan ik een controlepaneel installeren op mijn VPS server?

  Ja, u kunt een hosting controlepaneel als cPanel, Webuzo en anderen installeren. Houd er echter wel rekening mee dat sommige controlepanelen een betaalde licentie vereisen.

 • Kan ik mijn VPS diensten upgraden?

  Ja, u kunt uw VPS pakket op ieder gewenst moment upgraden via het controlepaneel van uw server, zonder provisie- of upgradekosten. De actieve periode van uw VPS zal automatisch worden aangepast naar het pakket waar u naartoe upgrade.

 • Wat voor soort ondersteuning kan ik verwachten?

  Wij bieden Unmanaged VPS diensten aan. Dit betekent dat wij geen ondersteuning geven over alles wat er in de VPS gebeurd en/of kan gebeuren, voornamelijk op software en configuratie gebied. Wel houden onze systeembeheerders uw server 24/7 in de gaten voor alle mogelijke verstoringen.

image description

99,9% Uptime Garantie

Wij werken 24 uur per dag om onze hardware en DDoS aanvallen in de gaten te houden zodat u uzelf kunt focussen op uw zaken.

Probeer het Nu
image description

24/7/365 Support

Krijg uw problemen in no-time opgelost met onze 24/7 technische ondersteuning, u kunt uzelf focussen op uw zaken.

Contacteer ons

U krijgt gegarandeerd de beste VPS dienst!

Met Hostinger krijgt u meer voor minder. Krijg meer RAM wanneer nodig met SWAP. Dat stelt uw cronjobs en andere resource-intensieve taken in staat sneller af te ronden. Uw virtual private server is gegarandeerd snel.

 • php
 • my sql
 • intel
 • cloudlinux
 • nginx
 • cloudflare
 • wordpress