image description

Geregistreerde Klanten:

12,025,958
image description

Dagelijkse Registraties:

10,000+
image description

Gehoste Websites:

6,168,889

Ons Bedrijf

Het bieden van simpele, betaalbare en nuttige webdiensten die men helpt de kracht van het internet te ontdekken is onze passie. Sinds de start van ons bedrijf in 2004 als eenmanszaak, hebben we een drastische groei doorgemaakt en zijn wij blij te mogen melden dat de Hostinger Group gegroeid is tot een leidende en erkende hosting dienstaanbieder. Wereldwijd bedienen wij miljoenen klanten en beheren wij honderden webservers om de wensen van onze klanten te kunnen blijven waarmaken.

Het lid zijn van de elite ICANN geaccrediteerde registrargemeenschap is iets waar de Hostinger Group trots op is. ICANN accreditatie betekent dat een bedrijf geverifieerd is, een sterke financiële basis heeft en vertrouwd kan worden. U kunt er zeker van zijn dat uw domeinnamen veilig zijn bij Hostinger.

image description

Ons doel is om miljoenen mensen over de hele wereld de kracht van het internet te laten ontgrendelen en hen de kracht te geven om te leren, creëren en groeien. Wij laten men vrij/gratis (free) beginnen en met zekerheid bij ons groeien zodra ze klaar zijn voor meer.

Wij hebben de missie onze klanten onze klanten online succes te bieden. Wij worden elke dag wakker met het doel om het bouwen en draaien van websites zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ons doel is onze klanten te laten lachen.

Onze Waarden

Wees de verandering die je zoekt. Wij dienen de moed en vindingrijkheid te hebben om verandering te doen ontstaan – het verbeteren van producten technologie, onze mensen, onze plaats. Doorgaande verbetering is een gedeelde verantwoordelijkheid. Actie is een onafhankelijke.

De klant is koning. Klanten zijn ons levensbloed. Zonder tevreden klanten zijn we gedoemd tot falen. Dus het rekening houden met het perspectief van de klant staat op de eerste plaats.

Speel, als een team. We spenderen vreselijk veel tijd op ons werk. Dus des te meer deze tijd niet voelt als “werk,” des te beter. Wij kunnen serieus zijn, zonder onszelf te serieus te nemen. Ons streven is de belangen van het team op de eerste plaats te zetten.

Open bedrijf. Informatie is standaard intern toegankelijk en delen is de basis.

Hostinger Nederland

In 2013 opende Hostinger zijn deuren in Nederland. Elke dag registreren er zich zo'n 10.000 accounts wereldwijd. Wij zijn erg blij dat Nederland ook meedoet en kan genieten van onze webhosting diensten.

image description

Hostinger International Ltd biedt alle diensten die wij onderhouden aan. De Hostinger Group beheert verscheidene online eigendommen en internetdiensten. Om enige vorm van misbruik (spam, phishing, adware, etc.) te rapporteren met enige connectie naar diensten van de Hostinger Group toe, kunt u ons e-mailen op [email protected]

  • php
  • my sql
  • intel
  • cloudlinux
  • nginx
  • cloudflare
  • wordpress