Snel en eenvoudig een prachtige website maken

Kies een door de ontwerper gemaakt sjabloon, gebruik onze AI-tools om te personaliseren en krijg uw bedrijf vandaag nog online. U heeft geen vaardigheden op het gebied van codering of websiteontwerp nodig.

Maak een gratis website

Eenvoudig te gebruiken websitebouwer

Maak een website in minuten, geen dagen

We houden net zomin van om tijd en geld te verspillen als u. Daarom hebben we alle tools voor het maken en laten groeien van een website onder één dak geplaatst. Ga snel online en word gevonden met Zyro website bouwer.

01

Kies

Kies een sjabloon gemaakt door een ontwerper dat past bij uw bedrijf

02

Personaliseer

Pas de layout aan, afbeeldingen en woorden of voeg een video toe

03

Publiceer

Maak uw website live en verspreid het nieuws

Professionele sjablonen

Hé, knapperd.

Door ontwerper gemaakte sjablonen kunnen u de website geven waarvan u altijd al hebt gedroomd. Vergeet het lange en gecompliceerde proces bij het bouwen van een nieuwe website - onze professionele ontwerpers hebben dit allemaal al voor u gedaan. Kies een sjabloon en ga ervoor.

It’s time – get yourself a beautiful website
Your free website, done for you

Stem uw website af

Wees creatief

Van layout tot kleuren, van foto's tot lettergroottes, u kunt zowat alles aanpassen op uw Zyro website. Uw online aanwezigheid is een weerspiegeling van uw merk, bouw dus vertrouwen op en maak uw bedrijf onvergetelijk.

Een innovatieve grid tool

Bereik pixel-perfectie

Onze innovatieve grid tool zorgt ervoor dat alles er nog goed uit zal zien wanneer u rondspeelt met de layout van uw sjabloon. Dus wees niet bang om uw creativiteit los te laten en te experimenteren - onze grid doet de rest.

Building a beautiful website doesn’t have to be hard. We’ll do it for you.
Building a website – the easiest part of growing your business online and beyond.

Wij zijn toekomstgericht

Gratis AI tools

Zyro is een website bouwer die de kracht van AI gebruikt om u te helpen bij het bouwen van next-gen websites, vandaag. Genereer tekst met AI Writer en optimaliseer voor conversies met AI Heatmap. Beide tools zullen u helpen uw website sneller te voltooien en te publiceren.

1 miljoen+ Unsplash foto's

Iedereen houdt van gratis afbeeldingen

Bij het bouwen van uw website met Zyro kunt u kiezen uit meer dan 1 miljoen foto's van hoge kwaliteit. Met een bibliotheek die zo groot is - en ook nog eens helemaal gratis - is het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken, beslissingsverlamming.

Building a website – the easiest part of growing your business.
Creating a website is quick and simple with Zyro

Geen snelheids- en apparaatlimieten

We nemen toegankelijkheid serieus

Bereik uw klanten snel, waar ze ook zijn. Zyro-websites zijn standaard gebouwd voor snelheid en laden snel, waar uw gebruikers ook vandaan komen. Bovendien werken ze prachtig op elk type apparaat.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Wordt online gevonden

We hebben alle SEO-bases gedekt. Elke Zyro website is vanaf het begin SEO-vriendelijk. Pas uw paginatitels en -beschrijvingen aan zodat ze opvallen in de resultaten van de zoekmachines.

We’ve made it easy to build and grow an online brand
We’ve made it easy to build and grow a successful online brand

Gratis bedrijfshulpmiddelen

Stel uw bedrijf in voor succes

Als u net begint, helpt elk beetje. Daarom hebben we een heleboel zakelijke tools ontwikkeld die u helpen om uw bedrijf van de grond te krijgen en op te zetten voor een succesvolle toekomst. Genereer een bedrijfsnaam en slogan, of maak een logo - gratis.

24/7/365 ondersteuning

We zijn er om te helpen

Ons supportteam zorgt ervoor dat elke website die met Zyro wordt gemaakt een succesverhaal wordt. Heeft u vragen of zorgen? We hebben mensen die 24/7/365 klaar staan om te helpen.

We zijn er om te helpen

Website Bouwer Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over de website bouwer

Een website bouwer is een stuk software waarmee men een website kan maken en publiceren.

Normaliter is het een beginnersvriendelijke manier om een website online te krijgen, zonder veel voorkennis van website-ontwerp of -programmering.

Zyro, onze nieuwe website bouwer, zorgt voor alles voor zijn gebruikers. Van ontwerper gemaakte sjablonen tot tekst en alles daartussenin, een website bouwer is de makkelijkste manier om vandaag de dag een website te maken.

Het is heel eenvoudig om Zyro te gebruiken. Eerst moet u zich registreren voor een account als u denkt aan het publiceren van een website.

U kunt de bouwer van de website raadplegen zonder zich te registreren voor een account, maar u zult het niet live kunnen maken.

Dan kiest u een template dat het beste past bij uw zakelijke behoeften. We hebben een uitgebreide website ontwerp sjabloonbibliotheek.

Het aanpassen van uw template zal gemakkelijk gaan. Alles is geautomatiseerd en intuïtief met Zyro. Verander de foto's, de tekst en de lay-out - kleuren en lettertypen zijn beide eenvoudig spel.

Wanneer u tevreden bent met hoe dingen eruit zien, bent u klaar om uw website te publiceren en te delen met de wereld.

Het is de beste keuze voor kleine bedrijven, simpelweg omdat het zo snel en gemakkelijk te gebruiken is.

We weten dat u niet de tijd of de middelen heeft die nodig zijn om een website op de traditionele manier te lanceren.

U kunt Zyro gebruiken en vandaag nog een website maken, zonder ook maar één regel code aan te raken of zelf tekst te schrijven.

Onze websitebouwer doet alles voor u, zodat u zich in plaats daarvan kunt richten op het runnen van uw bedrijf.

Nee. We hebben onze websitebouwer zo ontworpen dat het niet meer nodig is om ooit een regel code te zien of aan te raken.

Als u uw website aan het maken bent, gebruik dan gewoon onze intuïtieve grid tool en de drag-and-drop-functionaliteit om dingen te verplaatsen en de nodige wijzigingen aan te brengen.

U moet de codering laten staan voor de profs die het graag doen. U concentreert zich op wat u het beste doet.

Het is niet alleen zoekmachinevriendelijk, maar het is ook al standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. We hebben onze websitebouwer op deze manier ontworpen om de last van SEO taken van uw schouders te halen.

Wanneer u begint met het bouwen van uw website met Zyro, zal uw site automatisch SEO-vriendelijk zijn.

Maar u kunt de paginatitels en beschrijvingen naar eigen wensen aanpassen om uw zoekmachinepositionering nog meer te verbeteren.

Aan de slag met Zyro is gratis. Met andere woorden, u kunt een website maken en publiceren met behulp van Zyro zonder een cent te hoeven betalen.

Hosting en zelfs een SSL-certificaat zijn beide inbegrepen in ons gratis account pakket.

U kunt upgraden naar een premium pakket als u toegang wilt krijgen tot meer tools en functies, maar ook om de bandbreedte van uw site te vergroten en meer aanpassingsmogelijkheden te krijgen.

Ja. U kunt Zyro gebruiken om een website te bouwen en te hosten, helemaal gratis. Van het kiezen van een sjabloon tot het verfijnen van uw site en het publiceren ervan - er zal geen creditcardformulier in zicht zijn.

We zijn een samenwerking aangegaan met Hostinger om dit mogelijk te maken.

Onze premium pakketten zijn ook zeer concurrerend geprijsd, als u op een bepaald moment wilt upgraden voor meer functionaliteit en maatwerk.