De beste WooCommerce-hosting

Bouw een WordPress-webshop op servers die zijn geoptimaliseerd voor uitstekende WooCommerce-prestaties.

30-dagen-geld-terug-garantie

Kies jouw WooCommerce-hostingplan

Wist je dit al? Persoonlijke domeinen en SSL-certificaten zijn gratis inbegrepen bij alle WooCommerce-jaarplannen!

Betaalvoorwaarden

Makkelijker verkopen met Hostinger

Tijd is geld voor iedere WooCommerce-winkel. Kies Hostinger voor snelle transacties en conversies. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om te slagen!

De beste WooCommerce-hosting
24/7 Technische ondersteuning

24/7 Technische ondersteuning

Ons Klantensuccesteam zorgt ervoor dat al je vragen en verzoeken worden beantwoord. Krijg direct ondersteuning voor je WooCommerce-site, dag en nacht.

Servers voor succes

Servers voor succes

Onze servers zijn uitgerust met de nieuwste technologieën voor de beste prestaties - van de laatste PHP-versie tot HTTP/2.

Gratis domeinregistratie

Gratis domeinregistratie

Elke webshop heeft een goede naam nodig. Bij een pakket van 12 maanden kun je gratis kiezen uit .com, .net, .xyz en meer domeinextensies.

Waarom WooCommerce kiezen voor je webshop?

WordPress is een platform dat miljoenen webmasters in staat stelt om elk type website te maken zonder enige kennis van codering. WooCommerce gaat nog een stapje verder: het opent de deur van e-commerce voor talloze online bedrijven en webshops.

De beste WooCommerce-hosting
Flexibel en aanpasbaar

Flexibel en aanpasbaar

Met onze enorme bibliotheek aan gratis plugins en thema's bouw je het perfecte webshopplatform. Implementeer in een handomdraai nieuwe tools, functies en betalingsgateways. Ben je benieuwd hoe het eruitziet op je website? Gebruik de staging-omgeving om daarachter te komen.

Gericht op SEO

Gericht op SEO

Een goede zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat uw winkel online zichtbaar is. Met de eenvoud van WordPress en WooCommerce beschik je over alle tools om je SEO naar een hoger niveau te tillen.

Eenvoudig beheer

Eenvoudig beheer

Met het intuïtieve WordPress-dashboard is het beheren van jouw WooCommerce-winkel een fluitje van een cent. Voeg eenvoudig nieuwe producten, diensten en kortingen toe om je verkoop te stimuleren.

Begin vandaag nog aan jouw WooCommerce-reis

Drie eenvoudige stappen. Meer heb je niet nodig om jouw online business van de grond te krijgen!

Kies je hostingpakket

Kies je hostingpakket

Kies je WooCommerce-oplossing en voltooi de betaling. Van gedachten veranderd? Geen zorgen: een 30-dagen-geld-terug-garantie is inbegrepen.

Richt je winkel in

Richt je winkel in

Installeer WordPress met 1 muisklik en begin met het bouwen van je webshop met WooCommerce.

Start met verkopen

Start met verkopen

Nu begint je online business pas echt! Verkoop, investeer... groei!

Functies voor een succesvolle webshop

Het is onze taak om jou te helpen slagen. Daarom hebben we ons webhostingplatform geperfectioneerd met functies waarmee je webshop zich kan onderscheiden van de massa.

De beste WooCommerce-hosting
Persoonlijk bedieningspaneel

Persoonlijk bedieningspaneel

Om je de ultieme vrijheid te geven, hebben we een uniek controlepaneel ontwikkeld met eenvoudige GIT-integratie, de nieuwste stabiele PHP-releases en meer.

Cache Booster

Cache Booster

Maak indruk op je bezoekers met supersnelle pagina's. Profiteer van een multi-tier cachingopstelling voor razendsnelle pagina's.

SSL-/TLS-certificaat

SSL-/TLS-certificaat

Breng de beveiliging van je site naar een hoger niveau en boost tegelijkertijd je SEO-prestaties - bij onze Businessplannen vanaf 12 maanden ontvang je een gratis SSL-certificaat.

Verbeterde beveiliging

Zorg ervoor dat bezoekers je vertrouwen en bescherm hen en jouzelf tegen man-in-the-middle-aanvallen. Al onze plannen worden geleverd met gratis SSL-certificaten en WHOIS-bescherming.

Toegangsbeheer

Werk je met meerdere mensen samen? Hou je privégegevens veilig en werk eenvoudig samen met het aangepaste toegangsbeheer.

Ruimte om te groeien

Als je WooCommerce-winkel extra schijfruimte, bandbreedte of meer resources nodig heeft, dan hebben wij altijd de juiste oplossing voor jou. Upgrade eenvoudig en zonder beperkingen.

De beste WooCommerce-hosting

30-dagen-geld-terug-garantie

Ben je niet 100% tevreden? Dan kun je binnen een periode van 30 dagen na aankoop je betaling terugvragen. Zonder gedoe en risicovrij.

Managed WooCommerce-hosting FAQ's

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over WooCommerce-webhosting

Wat is WooCommerce?

Hoe werkt WooCommerce?

Is WooCommerce gratis?

Wat is Managed WooCommerce-hosting?

Helpen jullie mij bij het migreren van mijn bestaande winkel?

Welke hosting is het beste voor WooCommerce?