WooCommerce Hosting

Maak een door WordPress aangedreven online winkel op servers die zijn geoptimaliseerd voor superieure WooCommerce-prestaties.

check_circle

30 dagen geld terug garantie

Kies je WooCommerce hosting pakket

Woo Starter

€ 15,95
Bespaar 78%
3
45
/mnd

€ 6,99 p/mnd bij verlenging

 • Onbeperkt Aantal Websites
 • 20 GB SSD Opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Gratis Domein & SSL
 • Wekelijks Geautomatiseerde Back-ups
 • Jetpack Gratis
Populairste keuze

Woo Premium

€ 29,00
Bespaar 74%
7
45
/mnd

€ 13,75 p/mnd bij verlenging

 • Onbeperkt Aantal Websites
 • 100 GB SSD Opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Gratis Domein & SSL
 • Dagelijks Geautomatiseerde Back-ups
 • Jetpack Persoonlijk

Woo Business

€ 58,00
Bespaar 74%
14
95
/mnd

€ 27,49 p/mnd bij verlenging

 • Onbeperkt Aantal Websites
 • 140 GB SSD Opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Gratis Domein & SSL
 • Dagelijks Geautomatiseerde Back-ups
 • Jetpack Premium

Meer Kracht Nodig? Probeer de cloud hosting oplossing

Maak verkopen eenvoudiger met Hostinger

Voor iedere webshop is tijd de ultieme vorm van winst. Zorg voor topprestaties en hoge conversies met Hostinger. Wij hebben alles wat u nodig heeft om te slagen!

live_help

24/7 Technische Ondersteuning

Uw persoonlijke IT-crew zorgt ervoor dat al uw vragen en verzoeken worden behandeld. Krijg ieder moment van de dag hulp. Wij staan 24/7/365 klaar!

dns

Servers Gericht Op Business

Van de nieuwste PHP versie tot HTTP/2, onze servers zijn opgevoerd met de nieuwste technologieën voor de beste prestaties.

thumb_up

Gratis Domeinregistratie

Iedere webshop heeft een geweldige naam nodig. Bij Hostinger is dit gratis! Bij een bestelling van een 12 maanden cyclus, kunt u kiezen uit .com; .net; .xyz en meer!

Waarom kiezen voor WooCommerce voor uw winkel?

WordPress is een platform dat miljoenen beheerders in staat stelt om een website te beheren zonder technische kennis. En WooCommerce gaat nog een stapje verder. Het voegt een complete webshop oplossing toe voor ontelbare online bedrijven en winkels.

 icon

check_circleFexibel en Aanpasbaar

Een enorme hoeveelheid gratis plug-ins en templates helpen u om de perfecte webshop op te zetten. In een oogwenk stelt u nieuwe modules, extra opties en betaalsystemen in!

check_circleGefocust op SEO

De juiste zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw webshop zichtbaar is op het internet. Door de eenvoud van WordPress heeft u alle middelen tot uw beschikking om uw SEO nog een stap verder te brengen.

check_circleMakkelijk Beheren

Het innovatieve WordPress dashboard maakt van WooCommerce webshop beheer een eitje. Voeg eenvoudig nieuwe producten, diensten en kortingen toe en laat uw verkopen naar grote hoogte stijgen!

Maak nu kennis met WooCommerce

Drie simpele stappen. Dat is alles wat er nodig is om je business een boost te geven!

Kies uw hosting pakket

Stap één

Kies uw hosting pakket

Kies de gewenste oplossing en bestel zonder enige angst. 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie inbegrepen!

Stel uw webshop in

Stap twee

Stel uw webshop in

Installeer WordPress met 1 klik en begin met het bouwen van uw online winkel met WooCommerce.

Verkoop!

Stap drie

Verkoop!

En dat is waar de échte pret begint. Verkoop, investeer, groei, herhaal!

Alles wat u nodig heeft

Functies die uw webshop naar de top brengen!

Het is onze taak om u te helpen slagen. Daarom hebben we ons hosting platform geperfectioneerd met een set essentiële functies welke uw webshop extra laten opvallen!

tune

Eigen Beheer Dashboard

Alles op één plek. Beheer uw website, uw e-mail adressen en uw instellingen met maximale eenvoud en efficiëntie.

update

Cache Booster

Maak indruk op uw bezoekers met bliksemsnelle pagina’s. Maak gebruik van caching op verschillende niveaus en ervaar echte snelheid.

https

SSL/TLS Certificaat

Geef uw bezoekers een veilig gevoel. Business pakketten van 12 maanden of meer includeren een levenslang SSL-certificaat welke SEO en vertrouwen een impuls zullen geven!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare Integratie

Eenvoudige integratie met CloudFlare voor een extra laag van snelheid en veiligheid. Inclusief DDoS bescherming, WAF en globale CDN!

people

Toegangsbeheerder

Werken met meerdere collega’s? Houdt uw privé gegevens veilig en werk eenvoudig samen met aangepast toegangsbeheer.

trending_up

Groeiruimte

Zodra uw WooCommerce webshop extra kracht nodig heeft, staat er altijd een oplossing klaar. Upgrade eenvoudig en naadloos en vergeet alle limieten!

WooCommerce Hosting - Veelgestelde Vragen

Onze antwoorden op veelgestelde vragen over WooCommerce hosting

WooCommerce een volledig gratis WordPress uitbreiding (ook wel plug-in genoemd) geschikt voor het opzetten van kleine en grote projecten. Het stelt gebruikers in staat een webshop aan te bieden voor zowel fysieke als digitale producten. Een van de grootste voordelen is dat er geen technische kennis of programmeer kennis benodigd is. Maar als u toch de programmeur in uzelf wilt loslaten, is er zelfs nog meer mogelijk.
WooCommerce is onderdeel van de officiële WordPress plug-in database, waardoor de installatie minimale inspanning vereist. Zodra u WooCommerce installeert, verschijnen er nieuwe secties in uw beheer dashboard. Daar kunt u de verschillende instellingen configureren, producten toevoegen en content beheren. Om een lang verhaal kort te maken: de plug-in werkt als een uitbreiding op uw WordPress website.
Dit is het mooiste van alles: het is geheel gratis! Hoewel er ook betaalde sjablonen en premium uitbreidingen beschikbaar zijn, is het toevoegen van WooCommerce geheel gratis. Het enige dat u nodig heeft is webhosting en sinds u hier bij Hostinger bent, is dat al geregeld!
WooCommerce hosting is een oplossing gericht op het aanbieden van uitzonderlijke snelheid en topprestaties voor iedere online webshop aangedreven door WordPress. Met een speciale server opzet, een in-house serverbeheer-team en non-stop monitoring, krijgt u de beste omgeving voor een snelle webshop. Het is eenvoudig met Hostinger!
Uiteraard! Als u hulp nodig heeft bij het overzetten van uw WooCommerce website naar ons webhosting platform, zijn we er 24/7. Neem contact op met ons ondersteuningsteam wanneer u maar wilt en zorg ervoor dat uw business online komt!
Het kiezen van het juiste WooCommerce hosting pakket hangt af van de grootte en de behoeften van uw webshop. Als u net begint, is shared hosting meer dan genoeg om te starten, te groeien en te slagen. En als u zo snel groeit dat u uitgebreidere hosting nodig heeft, is onze business hosting oplossing de perfecte keus voor grote webshops met veel unieke bezoekers!