.nl domein
.online domein
.com domein
.xyz domein
.live domein
.world domein
.me domein
.tech domein

De goedkoopste domeinnamen die het beste bij u passen

10 tips om de ideale domeinnaam te vinden met domeincontrole

1

Zorg dat uw domeinnaam blijft plakken. Natuurlijke & korte woorden of pakkende zinnen zijn het best!

2

Houd uw domeinnaam kort. De domeinnaam check zal u altijd helpen het domein te vinden die het beste bij u past!

3

Zorg dat het relevant is voor uw doelgroep. Gerichte trefwoorden zijn belangrijk bij domeinnamen.

4

Doe onderzoek naar domeinextensies met de domeinnaam checker - er zijn wel meer dan 800 domeinextensies!

5

Gebruik de domeinnaam check en vind domeinen met populaire trefwoorden. Trefwoorden helpen u met SEO!

6

Bescherm uw merk door dezelfde naam en variaties ervan te kopen met de meest populaire domeinextensies.

7

Vermijd streepjes en nummers. Gebruik alleen Unicode-tekens in uw domeinnamen.

8

Zie een domeinnaam als een investering! Later kan een goede domeinnaam een fortuin waard zijn.

9

Kies voor de domeinnaam privacybescherming als u wilt voorkomen dat uw privégegevens in de WHOIS-database terechtkomen.

10

De ware gevonden? Wees vlug! Een algemene vuistregel: alle goede domeinnamen zijn snel uitverkocht.

Heb je al een domeinnaam?
Ga er live mee!

Je kunt gemakkelijk met je domeinnaam beginnen door deze van een andere aanbieder naar
Hostinger te verhuizen in slechts enkele muisklikken!

.XYZ makes your desired domains always available!

Uw gewenste domeinnaam reeds bezet? Niet met de .XYZ extensie! Gebruik de domeinnaam checker om uw favoriete domeinnaam te registreren die met geen andere extensie te krijgen is!

cloud hostingZoekt u een pakkende en goedkope domeinnaam die nog steeds beschikbaar is? Ga voor .xyz!
.XYZ domeinen zijn goedkoop, kort en super trendy. Kies een naam zonder grenzen, geen taal of etiketbarrières. Begin met onze domeinnaam checker en richt op uw publiek met de trefwoorden die u leuk vindt en in uw domeinnamen wilt. Vind die ene domeinnaam zonder duizenden te spenderen aan premium domeinen. Onthoud - .XYZ is het nieuwe .COM!

Waarom zou u een domein kopen bij Hostinger?

U krijgt toegewijde klantenondersteuning en directe activatie voor uw domeinnaam. Bespaar veel geld en doe meer wanneer u een domeinnaam koopt met Hostinger.

Betaalbare Domeinnamen & Verlengingen

Wilt u redelijke domeinnamen met een fantastische klantenservice? Wanneer u kiest voor Hostinger, heeft u vriendelijke en behulpzame medewerkers van de klantenservice om u te helpen met uw online avontuur. 1 euro domeinnamen zijn een exclusieve service van Hostinger die wordt geleverd met goedkope prijzen voor domeinvernieuwing. Gebruik onze gratis domeinnaam checker tool om nu aan de slag te gaan!

Betrouwbare Domein Registrar

Kwalitatieve domeinnamen met premium hosting - dat alles en nog veel meer met Hostinger. Wist u dat Hostinger een ICANN-geaccrediteerde domein registrar is en wereldwijd meer dan 40 kantoren heeft? Met een betrouwbaar klantenserviceteam en 100% geld-terug-garantie krijgt u het beste met Hostinger. Sluit u aan bij miljoenen website-eigenaren, ontwikkelaars, TLD-aanbieders en gerenommeerde bedrijven die Hostinger vertrouwen met hun bedrijf.

Domein Privacybescherming

Privacy is alles in de online wereld. Uw domein privacy is onze eerste prioriteit. Andere registrars nemen uw persoonlijke registratiegegevens op in de WHOIS-database die online publiekelijk toegankelijk is. Als betrouwbare ICANN-geaccrediteerde domeinaanbieder biedt Hostinger u een eersteklas Domein Privacy Protection Service waarmee u uw persoonlijke gegevens kunt beschermen. Blijf veilig met Hostinger.

Gratis domeinregistratie

Wilt u een gratis domeinnaam? Kies een webhostingdienst naar keuze om vandaag nog een volledig GRATIS domeinnaam te krijgen. Geniet van een alles-in-één pakket waarmee u online kunt gaan tegen super betaalbare prijzen. Begin met de gratis domeinnaam checker tool om te browsen voor de populairste TLD's zoals .net, .com, .org en nog veel meer. Ga groots online voor weinig!

Vind nu uw favoriete domeinen met onze GRATIS domein checker tool!

Domein Checker Veelgestelde Vragen (FAQ):

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over de domeinchecker en domeinen in het algemeen.

Een domeinnaam is een beetje als uw fysieke adres in de zin dat mensen daarmee weten waar u zich bevindt op het internet. Dat is waarom we de balk bovenaan de webbrowser de adresbalk noemen - het is daar waar u de domeinnaam intypt om een website te vinden.

Als een domeinnaam als uw adres is, dan is de server waar uw website op wordt gehost als het fysieke gebouw. Wanneer u een website maakt, stelt u zich dan voor dat uw domeinnaam naar de server toe richt zodat men weet waar u te vinden bent. Ze kunnen uw domeinnaam intypen en ze komen er zo terecht. Zonder een domeinnaam, zouden bezoekers het IP-adres (bijv. 87.249.281.92) van uw server in moeten typen, maar dat werkt vaak niet vanwege de koppeling van websites met domeinnamen voor de juiste omleidingen.

Bijna elke website die u bezoekt gebruikt een domeinnaam. Google.nl is bijvoorbeeld een domeinnaam van het bedrijf Google. Of een ander voorbeeld: Facebook is de naam van de website en Facebook.com is hun domeinnaam.

Domeinnamen komen in alle soorten en maten, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze uit twee delen bestaan - het label (bijv. 'Hostinger') en het top-level domein (bijv. '.com'). Er is een grote variëteit aan top-level domeinextensies beschikbaar, van landcodes (bijv. '.nl' of '.be') tot specifieke codes voor sectoren als .gov voor gouvernementele organisaties en .edu voor educatieve instellingen.

Daarnaast heeft de Internet Corporatie voor het Assigneren van Namen en Nummers (ICANN), die de algehele architectuur voor het domeinnaamsysteem beheert, recentelijk toegegeven dat het tijd is voor een nieuw type domeinnaam. Hierom hebben zij een gehele nieuwe reeks aan generieke top-level domeinextensies (gTLDs) aangekondigd, van .guru en .wtf tot .hotels en .auto.

Het resultaat is dat er een grote diversiteit is wanneer het komt tot het uitzoeken van een domeinnaam, maar tegelijkertijd kan het lastig zijn om de juiste te vinden voor uw bedrijf. Het is een belangrijke beslissing en potentieel één van de grootsten die u ooit zult maken. En hoewel u het later altijd nog kunt veranderen als het moet, is het meestal het beste om dat te voorkomen.

Wanneer u een domeinnaam registreert van een goedgekeurde registrar (als Hostinger), legt u in feite uw eigendom over de domeinnaam vast in het register voor een zekere tijdsperiode.

Wanneer u uw domeinnaam geregistreerd hebt, is de volgende stap om deze in te stellen op de server die uw website host. Let er wel op dat de verwerking van deze wijziging tot wel 72 uur kan duren. Dit komt door DNS propagatie, wat een nette benaming is voor het proces waarbij internetproviders over de hele wereld de nieuwe domeininstellingen aan het overnemen zijn.

Een groot voordeel van het bezitten van een domeinnaam is dat u deze met andere diensten kunt koppelen, zoals bijvoorbeeld e-mailadressen. Daarnaast kunt u ook subdomeinen aanmaken (bijv. subdomein.uwnaam.nl) samen met eventuele omleidingen. U kunt zelfs meerdere domeinnamen aanschaffen en deze allemaal naar dezelfde website toe laten doorverwijzen.

Domeinnamen zijn interoperabel, wat betekent dat u meestal niet gebonden zit aan de aanbieder ('registrar') waar u de domeinnaam hebt gekocht. U kunt uw domeinnaam altijd verhuizen naar een andere registrar als u dat wilt.

Er zijn meerdere redenen hiervoor. De meest gebruikelijke reden is dat het goed is voor uw merk. Niets ziet er onprofessioneler uit dan een merk dat zijn website host op merknaam.wordpress.com bijvoorbeeld. Dit is omdat websites die domeinnamen kopen en beheren over het algemeen als beter gefundeerd worden beschouwd.

Maar uw domeinnaam is zo veel meer dan dat. Vaak is de reden waarom mensen een website beginnen dat ze iets hebben waar ze de volledige controle over hebben. Wanneer u sociale netwerken of gratis blogaanbieders gebruikt, of zelfs als u rondkomt van verkopen op Marktplaats en Bol, bent u volledig afhankelijk van die sites. Als zij hun algemene voorwaarden veranderen of hun diensten helemaal stoppen, zit u in de problemen.

Maar wanneer u een domeinnaam hebt geregistreerd, hoeft u van niemand anders afhankelijk te zijn. De domeinnaam behoort u toe en is van u alleen, en u heeft de volledige controle over wat u ermee wilt doen. U heeft de controle over bijbehorende e-mailadressen, kunt bepalen naar welke server de domeinnaam verwijst en zelfs de domeinnaam verkopen of van eigenaar laten veranderen als dat is wat u wilt.

In de tussentijd heeft de status van uw domeinnaam directe invloed op de positie van uw website in de resultaten van zoekmachines. Oudere domeinnamen hebben vaak prioriteit over nieuwere, en aan de kern van ieder zoeksysteem ligt een citatenmodel. Dit betekent dat zoekmachines bepalen hoe invloedrijk uw website is op basis van de links die er naartoe verwijzen. Dus als u niet beschikt over een eigen domeinnaam, zullen alle links die u verdient hun waarde aan iemand anders afgeven.

Dit is een gemene vraag zonder concreet antwoord. Het goede nieuws is dat u meerdere domeinnamen kunt registreren, dus het is veelal een goed idee om dat te doen voor elke domeinnaam waar u maar aan denkt. Op die manier bent u, wat er ook gebeurt, de eigenaar.

Om te beginnen raden we u graag aan om onze domein checker te gebruiken om te zien of (en op welke extensies) uw domeinnaam beschikbaar is. Standaard begint u met het invullen van uw bedrijfs- of merknaam. Als dat beschikbaar is in een .nl en .com variant, is de keuze eigenlijk al gemaakt. Ga ervoor en registreer 'm!

Echter is het niet altijd zo makkelijk vanwege de hoeveelheid domeinnamen die reeds zijn geregistreerd. Het is erg onwaarschijnlijk dat u een woordenboekwoord vindt als beschikbaar .com-domein bijvoorbeeld. Dus u zult creatief moeten zijn in uw domeinkeuze. Dat is waar de domein checker erg handig voor is, omdat u uzelf er hoogstwaarschijnlijk op zult betrappen allerlei soorten combinaties in te voeren totdat u een beschikbare vindt.

De stamregel is dat de beste domeinnamen makkelijk te onthouden en te spellen zijn. Zo hebben de meeste populaire bedrijven namen die bestaan uit twee bestaande woorden (als YouTube, Snapchat, Instagram, etc.). Probeer verschillende woorden in verschillende combinaties totdat u iets vindt wat beschikbaar is.

Terwijl u toch bezig bent, is het ook een goed idee om te kijken of uw domeinnaam ook beschikbaar is als gebruikersnaam op de populairste sociale netwerksites. Als het daar ook beschikbaar is, registreer het dan ook daar. Zelfs als het alleen een reservering is. Het laatste wat u wilt is dat u een super succesvolle website begint en er achterkomt dat uw fans en volgers uw gebruikersnaam hebben overgenomen voordat u dat kon.

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat u altijd meerdere domeinnamen kunt kopen en deze naar dezelfde site toe kunt laten leiden. Dit is altijd handig als u onzeker bent over welke domeinnaam u wilt kopen, .com of .nl bijvoorbeeld. Of als u bang bent dat mensen het verkeerd spellen. Wees creatief!

Zodra u een domeinnaam hebt geregistreerd, bent u de eigenaar van dat domein voor de gekozen tijdspanne, hoewel u de domeinnaam tussentijds natuurlijk kunt verkopen of het eigendom kunt overhevelen aan iemand anders.

Toch is het natuurlijk altijd mogelijk om een nieuwe domeinnaam te kopen en die te gebruiken in plaats van de ander. Hiervoor volgt u simpelweg dezelfde stappen als die u heeft gevolgd toen u uw eerste domeinnaam aanschafte en richt u de nieuwe naam naar uw webserver.

Tot slot, hoewel het waar is dat u uw domeinnaam kunt veranderen, is het beter om hier geen gewoonte van te maken. Want uiteindelijk zal uw domeinnaam steeds sterker worden naar mate u deze meer gebruikt. Iedere keer dat u deze verandert, verliest het iets van de waarde waar u zo hard aan heeft gewerkt bij de oude domeinnaam.

De minimale lengte van een domeinregistratie is een jaar, maar u kunt dit ook verlengen tot drie jaren als u de domeinnaam graag langer wilt behouden.

Daarnaast moedigen we u altijd aan om uw domeinnaam te verlengen. U zult per e-mail notificaties ontvangen zodra het tijd is om de domeinnaam te verlengen. We stellen u ook in de gelegenheid om automatische verlengingen in te stellen zodat u, zo lang uw betaalmethode nog geldig is, kunt genieten van automatische verlengingen van de domeinregistratie na iedere termijn.

Dit hangt af van de reden van uw vraag. Als u het over de domein checker heeft, hoeft u geen www vooraan de domeinen te zetten waar u naar zoekt.

Als u het hebt over hoe u uw URL wilt stileren zodra u hem hebt gekocht, komt het neer op persoonlijke voorkeur. Maar waar u ook voor kiest, zorg dat u dit consistent toepast. Websites zijn veelal zowel op www.uwnaam.nl als op uwnaam.nl bereikbaar, maar deze worden door computers gezien als twee hele verschillende websites. Op een zoekmachine kunt u daarom maar op één manier scoren. Zorg er dus voor dat u overal dezelfde variant gebruikt, ondanks dat ze beiden wellicht werken. Deze keuze maakt u zelf en is volledig afhankelijk van uw voorkeur.

Vroeger kregen websites altijd het www-voorvoegsel zodat het duidelijk was dat het een website op het 'Wereldwijde Web' betrof. Dit was voornamelijk belangrijk bij offline marketingmaterialen als verpakkingen, posters en dergelijke. Vandaag de dag is het herkennen van domeinnamen echter al zo ingeburgerd dat het niet meer nodig is om overal www voor te zetten. Daarnaast vinden veel mensen dat het weglaten van het www-voorvoegsel het makkelijker maakt om de webadressen te onthouden. Vandaar dat u ook steeds vaker links ziet zonder dit voorvoegsel.

De domeinchecker werkt het best als u al een lijst met potentiële namen in gedachten hebt. Maak u geen zorgen over de extensie (bijv. .nl, .be, .com, etc.) - zorg alleen dat u een lijstje met namen bij de hand heeft zodat u verschillende variaties kunt bekijken en inzien wat er nog beschikbaar is.

Laten we eens zeggen dat u zoekt voor 'uwvoorbeeldsite' als potentiële domeinnaam. Wanneer we dat in de domeinnaam checker invoeren en klikken op "Checken", krijgen we een antwoord met 'uwvoorbeeldsite.xyz' is beschikbaar'. En daaronder laat het zien dat 'uwvoorbeeldsite.nl' bezet is, maar nog beschikbaar is op andere extensies zoals 'uwvoorbeeldsite.org' en 'uwvoorbeeldsite.net'.

Maar nu wordt het interessant. Naast het simpelweg controleren van de beschikbaarheid van de door uw ingegeven naam, zoekt onze domeinchecker ook nog naar alternatieven. Bij het bovenstaande voorbeeld krijgt u dan 'jvs.it' en 'jovosi.com' als suggesties, welke beiden een interessant alternatief zouden kunnen vormen. We maken vaak mee dat de gegeven suggesties aan de basis liggen van nieuwe ideeën en dat mensen vaak, ondanks dat ze niet voor de exacte domeinsuggestie gaan, toch eindigen met een variant daarop.

U kunt de domein checker gebruiken om zo veel domeinnamen op te zoeken als u wilt. Dus wees niet bang en laat uw innerlijke creativiteit los! En vergeet dat niet zodra u uw ideale domeinnaam heeft gevonden.

Goed nieuws! Er zijn geen speciale vereisten waar u aan moet voldoen om een domeinnaam bij ons te kunnen registreren. Sterker nog, we zijn open voor iedereen - inclusief u!

Dat gezegd hebbende, vragen we wel om enige gegevens tijdens het registratieproces om ervoor te zorgen dat we uw contactgegevens in ons bestand hebben voor het geval er zich problemen voordoen. U zult ook een geldig betaalmiddel moeten hebben om te kunnen betalen voor uw domeinnaam.

U hoeft geen bestaande klant te zijn als u gebruik wilt maken van Hostinger's domein checker of een domeinnaam wilt registreren. U mag een domeinnaam die u bij ons registreert naar een externe hostingdienst toe verwijzen. Maar toch komen we er meestal achter dat het vaak beter is (en gemakkelijker) om alles onder één dak te houden. Dat is dan ook de reden dat wij zowel hosting- als domeindiensten aanbieden.

Natuurlijk! Zoals we eerder al zeiden, wanneer u een domeinnaam registreert is deze van u. Niet het bedrijf waar u deze bij heeft geregistreerd.

Maar uw domeinnaam dient wel aan enkele eisen te voldoen. Als u graag meer wilt weten over het verhuizen van uw domeinnaam, klikt u hier om onze domeinverhuispagina te bezoeken. We hebben het verhuisproces zo eenvoudig mogelijk voor u gemaakt. Het is erg gemakkelijk om te beginnen en wij voorzien u van alle informatie die u nodig heeft om het proces te kunnen doorlopen.

TLD staat voor 'top-level domein' en is een term die gebruikt wordt om het laatste gedeelte van een webadres te benoemen, na de laatste punt. Voorbeelden zijn: .nl, .be, .com en .org. U kunt geen website hebben zonder TLD en elke domeinnaam bestaat uit een naam (bijv. hostinger) samen met een TLD (bijv. .nl).

Het mooie van TLDs is dat ze meestal iets zeggen over de website waar ze naar leiden. Met de uitzondering van .com, die oorspronkelijk 'commercieel' betekende maar nu gebruikt wordt door bijna iedereen. Andere voorbeelden zijn: .org (organisatie), .edu (educatie), .gov (gouvernementeel), .nl (Nederland), .net (internet/netwerken), etc.

TLDs kunnen worden opgesplitst in twee verdere categorieën: landcode/countrycode top-level domeinen (ccTLDs) en generieke top-level domeinen (gTLDs).

Landcode top-level domeinen (ccTLDs) zijn een deelcategorie van TLDs die worden gebruikt om een specifiek land mee te kunnen identificeren. Ze sturen een signaal naar zowel gebruikers als zoekmachines dat de website is ontworpen om bezoekers te ontvangen uit een specifieke regio. Zo heeft Google bijvoorbeeld Google.com als generieke site, maar gaan bezoekers uit het Verenigd Koninkrijk naar Google.co.uk, mensen uit Duitsland =naar Google.de en gebruikers uit Nederland naar Google.nl.

Generieke top-level domeinen (gTLDs) zijn de meest gebruikelijke soort domeinnamen, mede omdat deze categorie de .com-domeinen omvat - welke meer registraties heeft dan alle ccTLDs gecombineerd.

Vroeger waren de gTLDs hoofdzakelijk .com, .org, .net, .edu, .gov en .mil maar het aantal gTLDs is uitgebreid met als resultaat dat er vandaag de dag honderden gTLDs beschikbaar zijn inclusief .online, .xyz en .name.

Helemaal niet lang! Sterker nog, wij bieden zelfs directe domeinregistratie en -activatie aan zodat u uw nieuwe domeinnaam direct kunt gebruiken.

Beter nog, we hebben het registratieproces zo snel en gemakkelijk mogelijk gemaakt. Het duurt slechts enkele minuten om een domeinnaam te registreren.

Hostinger offers a free domain name with premium and business hosting plans. You can get started with web hosting and a free domain name for just $3.45/month. So once you’ve used the domain checker to settle on the perfect domain name, don’t delay - sign up today and snatch it up!

Als de domeinnaam die u wilt al bezet is, kunt u het beste kijken naar soortgelijke varianten. Misschien kunt u bijvoorbeeld wel een woord toevoegen aan de naam of een woord wisselen met een ander woord. Misschien kunt u hem wel registreren met een andere extensie, zoals een ccTLD in plaats van een .com-domein.

Een andere optie zou zijn om gebruik te maken van streepjes. In plaats van mijnwebsitenaam.nl kunt u bijvoorbeeld kiezen voor mijn-website-naam.nl. Maar wees wel voorzichtig! Het laatste wat u wilt is verwarring veroorzaken door een naam te hebben die teveel lijkt op die van iemand anders.

Het vinden van de juiste domeinnaam is een kunst. Het vereist vaak veel geduld en heel veel uitproberen. Maar dat is ook goed. Onthoud: de juiste domeinnaam is er wel, ergens. U hoeft alleen maar te blijven zoeken totdat u 'm vindt.

Privacybescherming wordt soms ook wel WHOIS bescherming genoemd omdat het zekere informatie over de eigenaar van een domeinnaam verbergt die anders in te zien zouden zijn via een WHOIS zoekopdracht.

WHOIS is een internationaal systeem dat gegevens opslaat en inzichtelijk maakt over domeinnamen en hun registrars. Inclusief de registratiedatum, verloopdatum, identiteit van de registrant en waar de domeinnaam naartoe wijst (naamservers).

Dit betekent dat iedereen een domeinnaam kan invoeren in de WHOIS database en de bijbehorende informatie kan opvragen. Privacybescherming is een optionele extra die dit tegengaat, als u liever anoniem wilt blijven.

Privacybescherming is natuurlijk niet voor iedereen de oplossing. Maar als u uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en bedrijfsnaam graag zou willen laten vervangen door een setje generieke, niet-identificeerbare gegevens, is dit wellicht de oplossing voor u.

Laten we eerst eens kijken naar de overeenkomsten: het zijn allemaal gTLDs (generieke top-level domeinnamen) die allemaal beschikbaar zijn voor publieke registratie. Dit betekent dat, zo lang niemand anders de gewenste domeinnaam heeft geregistreerd, u deze zou moeten kunnen registreren ongeacht de extensie.

Iedere gTLD heeft een iets andere betekenis, dus het is meestal het beste om de extensie te kiezen die het meeste bij uw website past. .com domeinen worden meestal gebruikt voor commerciële doeleinden, zoals voor webwinkels of een zakelijke site. Toch wordt de .com-extensie daarentegen steeds meer gebruikt als een standaard, aangezien deze een zekere betrouwbaarheid uitstraalt. En .net was oorspronkelijk bedoeld voor netwerkbedrijven (als internetproviders) maar zijn nu ook voor alle doelen in te zetten.

.org wordt nog steeds voornamelijk gebruikt zoals het oorspronkelijk was bedoeld: als een gTLD voor goede doelen, communities en lokale organisaties. Evenals .info, die voornamelijk wordt gebruikt voor informatieve websites als wikis en uitlegsites.

Met al deze gTLDs is er een zekere hoeveelheid beweegruimte. Er is geen regel die zegt dat u de ene domeinextensie moet gebruiken of de ander. Er is ook geen test die u moet halen als u er eentje wilt registreren. Zie ze meer als richtlijnen dan als regels en voelt u zich vooral vrij deze te breken als dat u de mogelijkheid biedt de perfecte domeinnaam te pakken te krijgen.

Uw domeinnaam is als uw adres en uw webhosting is als het huis waarin u leeft. Als u uw website wilt lanceren, heeft u zowel een domeinnaam nodig (= dat wat mensen gebruiken om u te vinden) als een webhosting (= dat wat de daadwerkelijke website bevat).

Domeinnamen en webhosting hebben een soort symbiotische relatie (= wederzijdse afhankelijkheid), net zoals software & hardware of yin & yang. Hoewel het technisch mogelijk is om de ene te hebben zonder de ander, werken ze samen het beste. Dat is dan ook de reden dat veel hostingaanbieders domeinregistraties aanbieden en waarom veel registrars hosting aanbieden.

U kunt de twee uit elkaar halen, natuurlijk, en een domeinnaam registreren bij het ene bedrijf en de hosting afnemen bij de ander, maar het is meestal tijdrovender en ook duurder. Dus waarom zou u?

Betaal voor echte webhostingtechnologieën, niet marketing!

Stop met extra te betalen voor marketing, betaal alleen voor het product. Wees verstandig, kies voor goedkope webhosting zonder de premium kwaliteit te verliezen! Een hoge prijs betekent niet dat de kwaliteit hoog is.

29.659.751

Klanten besparen al

10,000+

Dagelijks nieuwe klanten

24.894.152

Websites gelanceerd

Begin nu met besparen!

Alles-in-één webhosting & domeinnaam vanaf

0
80
/mnd