Hostinger Reviews

Mensen uit meer dan 40 landen vertrouwen hun websites toe aan Hostinger. Dit is wat zij op de reviewsites Trustpilot, G2 en Google My Business over onze webhostingdienst zeggen.

Hostinger Reviews
Top beoordelingen linker branche
Hostinger presteert beter dan de meeste concurrentenTechradar
Top beoordelingen rechter branche
Top beoordelingen linker branche
Uitstekende klantenservice en uptimePCMag
Top beoordelingen rechter branche
Top beoordelingen linker branche
Van marketing tot UI - een echte premium hostingdienstQuicksprout
Top beoordelingen rechter branche

Waarom mensen blij zijn met Hostinger

Live Support

24/7 Live Support

Ons team van vriendelijke experts zijn er om u te helpen. Bij elk probleem, op elk moment. Uw succes is ons doel.

Razendsnel geïnstalleerd

Razendsnel geïnstalleerd

Met één klik bent u live. Hostinger is ontworpen om uw website snel online te krijgen.

Gebouwd voor snelheid

Gebouwd voor snelheid

Alles draait om snelheid; het bepaalt het succes van uw website. Maximaliseer uw potenieel met een bliksemsnelle website.

Hostinger als Uitstekend beoordeeld op

Geweldige aankoop en klantenservice!

Geweldige aankoop en klantenservice! Ik heb een abonnement gekocht en ontving een gratis domein en veel hulp, zowel bij het opstarten, als bij het verhuizen van mijn andere domein.

Meer dan 4 maanden zonder problemen.

Ik heb een "Premium Webhosting"-plan. Inmiddels heb ik al meerdere websites geïnstalleerd en alles werkt tot nu toe prima. Geweldige klantenservice ook 👌 Ga zo door.

Ik ben verliefd op Hostinger

Ik ben verliefd op Hostinger, zowel vanuit het perspectief van eindgebruiker als vanuit het perspectief van partner. Ze bieden geweldige ondersteuning, van live chat en e-mail, tot accountmanagement. Nog nooit problemen gehad met de hosting en de cloudhosting is extreem SNEL!! Ik raad het al mijn klanten aan. Ik heb al een aantal hostingproviders geprobeerd, maar geen enkele was beter dan Hostinger op welk gebied dan ook: controlepaneel, ondersteuning, prijzen, prestaties, etc. Nogmaals: ik ben verliefd op Hostinger!

Het Klantsuccesteam is top!

Ik had het verkeerde webdomein geregistreerd en moest wat dingen wijzigen. Ik nam contact op met het Klantsuccesteam, gaf ze de benodigde informatie en ze pasten mijn website aan naar de juiste domeinnaam. Agnè was de vertegenwoordiger van de Klantenservice. Nadat ik haar aan de lijn kreeg, had ze binnen 10 minuten alles geregeld. Snel en efficiënt! Ik had geen betere service kunnen wensen.

Hostınger is de beste

De hosting van Hostinger is de beste die ik in twee jaar heb gehad. De servers zijn responsief en snel.
En ze hebben een Klantenservice die mijn respect verdient.

Fantastische service!

Ik ben al een paar jaar bij Hostinger en altijd hebben ze de beste prestaties geleverd op het gebied van webhosting. Geweldige Klantenservice en betaalbare prijzen. Fantastisch!

30-dagen-geld-terug-garantie

U hoeft geen reden op te geven. Bent u niet tevreden, dan ontvangt u uw geld terug. Geen risico, geen gedoe.

Toonaangevende Webhosting

Agnè van Hostinger loste mijn probleem binnen een tel op…

Agnė van Hostinger loste mijn probleem binnen een tel op; ik had per ongeluk Premium Webhosting aangeschaft en wilde een ander abonnement. Ik vroeg Agnė wat ik moest doen en ze bood me onmiddellijk een terugbetaling aan. Daarna meteen WordPress Hosting gekocht: het WordPress Starterpakket. Geweldig! Dank voor je hulp!

Fantastische support

Ik had een probleem met de registratie van mijn gratis domein naar keuze. Het team antwoordde snel en zorgvuldig en was zeer betrokken. Ik ben zo onder de indruk van hun toewijding om klanten tevreden te stellen, dat ik ook mijn webapplicatie bij Hostinger ga ontwikkelen en misschien zelfs wel jullie partner word.

Best betaalbare hostingprovider van topkwaliteit!!

Ik was op zoek naar een betaalbare, maar tegelijkertijd kwalitatief goede hostingprovider. Nadat ik een aantal reviews had gelezen, besloot ik te kiezen voor Hostinger. En daar heb ik nooit spijt van gekregen. Alles ging prima en bovenal heel snel. Heel goede website met duidelijke uitleg over het instellen en migreren van een bestaande website. De migratie en het maken van een extra website met domein (gratis aanbod) ging perfect. Had een probleem met SSL, maar dat werd heel snel en goed opgelost door een professionele en klantvriendelijke helpdeskmedewerker die met mij meedacht!! Helpdesk is 24/7 beschikbaar en ze reageren zeer snel en zijn erg dienstverlenend, nog nooit zo meegemaakt!! Wat mij betreft een echte aanrader voor wie op zoek is naar een betaalbare en betrouwbare hostingprovider van topkwaliteit!!

Allerbeste ondersteuning!

Ik heb de afgelopen 4 jaar een aantal webhostingproviders uitgeprobeerd en ik moet toegeven dat Hostinger verreweg de beste is wat betreft hun snelheid, prijzen en vooral hun ondersteuning. Als webdesigner vind ik het belangrijk dat ik direct support krijg, aangezien ik de websites van mijn klanten beheer op Hostinger. Ik zit al bijna 2 jaar bij Hostinger en tevredener zou ik niet kunnen zijn. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen voor iedereen die een webdesign-bedrijf wil beginnen, of gewoon een website voor zichzelf wil bouwen.

Gebruiksvriendelijk platform, vriendelijke support, goedkope hostingdienst

Ik was op zoek naar een betrouwbare en goedkope hostingdienst. Toen vond ik Hostinger. Nadat ik positieve reviews had gelezen, nam ik contact op met hun klantenservice. Hun supportteam was erg behulpzaam en kon al mijn vragen snel beantwoorden. Ook de UI is erg gebruiksvriendelijk, dus ik kan gemakkelijk ook zelf dingen regelen, zonder de hulp van een supportmedewerker in te hoeven roepen. Ik kan ze absoluut aanbevelen.

Hostinger is als Uitmuntend beoordeeld op

Een tevreden design professional

Ik ben een ontwerper die een betrouwbare webhostingdienst nodig heeft. Hostinger is gewoonweg fenomenaal wat betreft hun kwaliteit en klantenservice. Daarnaast behoort hun User Interface tot de besten. Intuïtief en makkelijk in gebruik. In tegenstelling tot de andere, grotere haaien in de zee, die je na het eerste jaar alleen maar meer geld willen aftroggelen.

Testimonials

Namens mijn instantie wil ik je heel graag bedanken, Hostinger, voor je geweldige ondersteuning vooral bij het upgraden naar het Shared Webhostingplan. We kijken al uit naar een mooi aanbod van Hostinger voor een geavanceerd Cloudhosting-plan!

Hostinger - 100% aanbevolen

Ik werk al een jaar met het Premium Webhostingplan van Hostinger en het biedt me alles wat ik nodig heb om mijn websites en databases te beheren met het allerbeste resultaat. 1-klik installatie, onbeperkte SSD-schijfruimte en eenvoudige SSL-certificaat installatie. Daarnaast bieden ze een geweldige en snelle hulpservice, die er volledig op gefocust is om jouw problemen zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Ik beveel Hostinger absoluut aan als hostingprovider.

Buitengewoon briljante Klantenservice

Geweldige Klantenservicemedewerkers, die verder gingen dan ik van ze zou mogen verwachten! Ze gingen zelfs zo ver dat ze hoogstwaarschijnlijk mijn aankopen van vorig jaar zouden crediteren - iets wat geen enkele hostingprovider ooit zou doen. Een grote shoutout naar klantenservicemedewerker Neringa, omdat ze het mogelijk heeft gemaakt. 10/5.

Uitstekende ervaring met Hostinger

Uitstekende ervaring met Hostinger tot nu toe, en ik ben nog maar 3 maanden bezig met mijn 4-jarige reis met hen... Geweldig 24/7 klantsuccesteam... Hostinger is super😍

De beste hostingprovider die...

De beste hostingprovider die de beste webhostingservice en -ondersteuning levert en nog veel meer. Persoonlijk ben ik heel blij met jullie service en ik raad de diensten van Hostinger.com dan ook zeker aan anderen aan.

Bent u op zoek naar iets anders?

Op zoek naar iets anders? Hostinger heeft een pakket voor alles en iedereen. Ongeëvenaarde prijzen, onovertroffen flexibiliteit en onbeperkte mogelijkheden.