Zakelijke Email Hosting voor uw Bedrijf

Met een e-mailadres dat past bij uw aangepaste domein ziet uw merk er geloofwaardig uit.

Email Hosting van HostingerEmail Hosting van Hostinger

De Installatie is in een Paar Klikken Gebeurd

01

Kies een Email Hostingplan

Runt u een nieuw bedrijf? Ga dan voor het Business Starter-plan van € 0,99/maand. Heeft u meer resources nodig, dan is het Business Premium-plan van € 2,49/maand een betere keus voor u. Let op: prijzen zijn per mailbox.

02

Ga verder naar Kassa

Selecteer het aantal mailboxen en de abonnementsperiode. Zodra u het betalingsproces heeft voltooid, komt u op het dashboard van uw hostingaccount.

03

Configureer uw E-mail Hosting

Maak tot slot een e-mailaccount aan, stel de DNS-instellingen in en synchroniseer uw e-mail met andere apparaten. U kunt nu uw e-mails gaan versturen.

Kies een Email Hostingplan

Business Starter

€ 2,19
BESPAAR 55%
0,99/mnd

prijs per mailbox

 • 10 GB E-mailopslag
 • 10 Doorstuurregels
 • 50 E-mailaliassen
 • Antivirus Controle
 • Geavanceerde spamfilters
 • Cloud-gebaseerde infrastructuur

  € 0,99 /mnd. bij verlenging

  Business Premium

  € 3,49
  BESPAAR 29%
  2,49/mnd

  prijs per mailbox

  • 30 GB E-mailopslag
  • 50 Doorstuurregels
  • 50 E-mailaliassen
  • Antivirus Controle
  • Geavanceerde spamfilters
  • Cloud-gebaseerde infrastructuur

   € 2,49 /mnd. bij verlenging

   Betaalvoorwaarden

   De abonnementen worden van te voren betaald, niet gespreid. Het weergegeven bedrag vertegenwoordigt de totale prijs van het product, verdeeld over het aantal maanden dat je abonnement actief is.

   Zakelijk E-mailadres voor uw Bedrijf

   Voor eigenaren van kleine bedrijven kan e-mail ook fungeren als online identiteits- en marketingcommunicatiekanaal. Met een zakelijk e-mailadres dat gebaseerd is op een domein, geeft u uw site namelijk meteen een professionele uitstraling. Uw merk ziet er geloofwaardig uit en u zult het vertrouwen van potentiële klanten winnen.

   Veilige, Vertrouwelijke en Advertentievrije E-mails

   In tegenstelling tot bij de gratis persoonlijke e-maildiensten, zijn uw gegevens bij ons wel veilig. Wij bieden toonaangevende beveiligingsmaatregelen om uw e-mail te beschermen tegen onbevoegde partijen. Onze servers beschikken over geavanceerde bescherming om spam, malware en phishing-aanvallen te voorkomen.

   99,9% Uptime-garantie en 24/7 Klantenondersteuning

   Onze e-mailhostingservice biedt een ongeëvenaarde uptime en wordt geleverd met geautomatiseerde e-mailback-ups voor preventie van gegevensverlies en noodherstel. Als u hulp nodig heeft, dan staat ons wereldwijde ondersteuningsteam altijd klaar om u te helpen.

   Genoeg Opslagruimte om uw Bedrijf op te Schalen

   Als u uw bedrijf wilt laten groeien, heeft u de middelen nodig om dat te doen. Onze gehoste e-mailservice biedt tot 30 GB opslagruimte - dat is heel veel ruimte om e-mails te ontvangen en af ​​te leveren. U kunt 5000 e-mails per dag verzenden en tot 50 automatische doorstuurregels instellen om berichten om te leiden naar andere e-mailaccounts.

   Beheer uw E-mailaccounts Vanaf Iedere Locatie

   Of u uw e-mails nu verzendt vanaf een desktop of via een mobiele telefoon, op Hostinger kunt u vertrouwen. Met onze e-mail-hostingservice kunt u uw mailserver verbinden met mobiele iOS- of Android-apparaten en e-mailclients zoals Thunderbird en Outlook.

   Snelle en Eenvoudige Installatie

   Het intuïtieve ontwerp van ons dashboard en onze e-mailinterface zorgt ervoor dat gebruikers van elk vaardigheidsniveau van onze e-mailhostingservices gebruik kunnen maken. Bovendien maakt onze automatische configuratiefunctie het eenvoudig om uw account op verschillende apparaten en e-mailclients in te stellen - u hoeft dus geen kennis te hebben van IMAP, POP3 of SMTP.

   Stap Vandaag nog over naar de Email Hosting van Hostinger

   Met onze handige E-mail-Import-Tool kunt u uw e-mails snel en eenvoudig van uw huidige e-mailprovider overzetten naar Hostinger.

   Kenmerken van Zakelijke E-mail Hosting

   Gebruiksvriendelijk Beheer
   Gebruiksvriendelijk Beheer

   Hostinger E-mail wordt geleverd met een intuïtief bedieningspaneel. Het biedt alles wat u nodig heeft om uw e-mailaccounts te beheren - van apparaatconfiguratie tot DNS-instellingen. Probeer ook zeker onze gebruiksvriendelijke webmailclient voor het verzenden van e-mails, het ordenen van mailboxen en e-mails en het toevoegen van nieuwe contacten.

   Auto-Configuratie
   Auto-Configuratie

   Onze e-mailservers ondersteunen standaard IMAP, POP3 en SMTP. U kunt uw e-mailhosting dus configureren met e-mailclients van derden, zoals Apple Mail, Outlook, Thunderbird of een andere e-mailapp op uw desktop of mobiele apparaat. Automatische configuratie maakt het instellen van deze apps eenvoudiger.

   Functies Automatische E-mail
   Functies Automatische E-mail

   Maak e-mailcommunicatie makkelijker met behulp van automatisering. Als u vaak e-mails ontvangt buiten kantooruren, stel dan automatische antwoorden in om uw klanten te laten weten wanneer u weer terug bent. Leid inkomende berichten om naar meerdere accounts met behulp van e-mail-forwarding en aliassen, en schakel catch-alls in voor het vastleggen van e-mails die verzonden zijn naar verkeerd gespelde e-mailadressen.

   Geavanceerde Beveiliging van E-mailberichten
   Geavanceerde Beveiliging van E-mailberichten

   Ons e-mailplatform ondersteunt DKIM, DMARC en SPF om te voorkomen dat kwaadwillenden misbruik maken van uw uitgaande e-mailverkeer. Daarnaast implementeren we carrier-grade contentfilters tegen spam en virussen en interne bescherming voor e-mails die tussen accounts binnen hetzelfde domein worden verzonden.

   Gedetailleerde Toegangs-, Actie- en Leveringsprotocollen
   Gedetailleerde Toegangs-, Actie- en Leveringsprotocollen

   Met de toegangs- en actieprotocollen in hPanel kunt u volgen wat er in uw e-mailaccounts gebeurt en ze controleren op verdachte activiteiten. U kunt informatie raadplegen over waar en wanneer accounts zijn geopend, welke acties tijdens die sessies zijn ondernomen en welke e-mails zijn verzonden en ontvangen.

   30-Dagen-Geld-Terug-Garantie

   Als u niet tevreden bent met onze e-mailhostingservice, laat ons dat dan binnen 30 dagen na aankoop weten. Wij zorgen ervoor dat u uw betaling terugontvangt.

   FAQ's E-mailhosting

   Vind antwoorden op veelgestelde vragen over Email Hosting

   E-mailhosting is een dienst die e-mails opslaat, bezorgt en ontvangt op e-mailservers.

   Een zakelijk e-mailaccount maakt gebruik van een aangepaste domeinnaam van het bedrijf, zoals voorbeeld@bedrijfsnaam.com. Bij een persoonlijke e-mail, daarentegen, wordt meestal het domein van de hostingdienst gebruikt, zoals voorbeeld@gmail.com.

   Met een zakelijke e-mail krijgt uw merk een professionele en geloofwaardige uitstraling, wat cruciaal is als u een klein bedrijf heeft. Klanten staan ​​over het algemeen wantrouwiger tegenover bedrijven die persoonlijke e-mails gebruiken, aangezien die door iedereen gratis kan worden aangemaakt.

   Met een zakelijk e-mailadres kunt u uw bedrijf onderscheiden van malafide bedrijven, de authenticiteit van uw merk versterken en klantvertrouwen opbouwen.

   Ja, dat kan. Nadat u een abonnement heeft gekocht en een e-mailaccount heeft aangemaakt, kunt u met onze gebruiksvriendelijke E-mail-Import-Tool in een paar klikken al uw e-mails van uw vorige provider overzetten. U heeft daarvoor geen enkele technische knowhow nodig. Gedetailleerde informatie over het migreren van e-maildiensten naar een andere hosting provider zoals Hostinger vindt u hier.

   Als u een website-hostingplan koopt bij Hostinger, ontvangt u een gratis e-mailaccount. Hierna kunt u de service meteen gebruiken.

   De resources zijn echter beperkt. Om deze te verhogen, kunt u upgraden naar een Business Starter- of Business Premium-abonnement.