logo

Black Friday
Sale

 •  99,9% Uptime
 •  Gratis SSL-certificaat
 •  24/7 Live Support
 •  30 Dagen Geld Terug Garantie
Begin Nu

Tot zeker

90

%

OFF

04
DAGEN
15
UREN
44
MINUTEN
38
SECONDEN
Black Friday Sale: Webhosting
Vanaf 0,80€ /Maand!
Zie Alle Aanbiedingen
×

Kies Jouw E-mailhosting Pakket

Zakelijke E-mail

2,19€
Bespaar 55%
0
99
/ma
 • 10 GB Email storage
 • 2 Mail Filters
 • Onbeperkte E-mailaliassen
 • Antivirus Check
 • Multi-device Support
Meest populair

Grootzakelijke E-mail

3,49€
Bespaar 29%
2
49
/ma
 • 30 GB E-mail opslag
 • Onbeperkte Mail Filters
 • Onbeperkte E-mailaliassen
 • Antivirus Check
 • Multi-device Support

E-mailhosting, speciaal voor jou gemaakt!

Of je nu een groepsproject of een klein bedrijf beheert, email hosting biedt je alle hulpmiddelen om te slagen. De hoeksteen van elk succesvol bedrijf is communicatie. Doe het goed met Hostinger! Stuur een bericht waarin staat dat je het meent! Profiteer van een reeks productiviteitstools die jouw dagelijkse werk positief zullen beïnvloeden!

24/7 Live Ondersteuning

Met Hostinger aan je zijde, zul je nooit alleen zijn! Als je ooit hulp nodig hebt, zullen onze professionele helpdeskmedewerkers 24/7/365 aanwezig zijn. Krijg onmiddellijke ondersteuning, waar je ook bent!

Meerdere Apparaten

In de snelle wereld van vandaag moet je elke stap volgen, ongeacht de omstandigheden. Wees alert met Hostinger's email hosting! Heb toegang tot je e-mails overal, altijd en op elk apparaat.

Gratis Domeinregistratie

Naast de top-tier email hosting service, gooien we ook een gratis domeinnaam in met alle cycli van 12 maanden of langer. Krijg alle stukjes van de puzzel met een enkele aankoop en versterk je bereik!

E-mail hosting met veel fantastische functies!

Wij bieden niet het topje van de ijsberg, we geven je het complete plaatje! Bekijk deze email hosting functies!

Management Kalender

Alle plannen omvatten gedeelde agenda's om teamwork, efficiëntie en samenwerking te maximaliseren. Blijf op de hoogte van alles wat er in je bedrijf gebeurt!

Social media-integratie

Neem je e-mailervaring mee naar de 21ste eeuw - integreer sociale-mediaplatforms zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en meer!

Email Importer

Houd alles netjes en georganiseerd. Heb je belangrijke e-mails in je oude mailbox? Geen probleem! In je nieuwe mailbox importeren is een eitje!

Mail lijst

Haal het maximale uit je kennis van je publiek! Maak aangepaste mailinglijsten waarmee je het doel elke keer kunt bereiken, 100% van de tijd!

HTML Mail Template

Met HTML-mail templates haal jij jouw e-mailontwerpen naar een hoger niveau! Val op met prachtig gemodelleerde mailontwerpen!

Een inbox zoals een bankkluis

Raak nooit overrompeld! Met Cloudmark Email-bescherming kunnen we ervoor zorgen dat je e-mail wordt beschermd tegen spammers en andere bedreigingen!

Email Hosting - Veelgestelde Vragen

Onze antwoorden op de meest gestelde vragen over email hosting

Email hosting is een unieke oplossing die voornamelijk op email servers is gericht. Deze service werkt onafhankelijk van websitehosting, dus je bedrijf zal nog steeds op volledige schaal werken.

Tegenwoordig is het opbouwen van merkvertrouwen en bewustzijn buitengewoon belangrijk. Maar het is niet eenvoudig. Het is echter veel eenvoudiger met domeingebaseerde email hosting! Elke brief die je verstuurd, geeft jouw domeinnaam weer aan potentiële klanten en moedigt hen aan je website te bekijken. Enquêtes tonen ook aan dat gebruikers eerder geneigd zijn om bedrijven te kiezen die professionele e-mailadressen gebruiken!

Dat kan je zeker! Elk plan zal een ingebouwde tool voor e-mailmigratie hebben om je te helpen alles over te zetten naar ons platform. En mocht je problemen ondervinden, of gewoon hulp nodig hebben, dan helpt ons toegewijde klantensuccesteam je graag verder!

Natuurlijk! Elk email hosting pakket is volledig compatibel met elk mobiel apparaat of elke e-mail client. Stel het in op meerdere apparaten en synchroniseer moeiteloos alle e-mailinhoud. Wees bereikbaar ongeacht waar je je bevindt!

Zoek je naar meer dan alleen email?

Houd alles georganiseerd met alles-in-1 webhosting. De hoogste kwaliteit e-maildiensten en website performance gegarandeerd!