Gratis SSL Certificaat

Maak uw website veilig, win het vertrouwen van uw klanten met een gratis SSL certificaat dat u krijgt bij elk Business pakket.

Wilt u uw verkoop stimuleren? Een gratis SSL certificaat maakt dit makkelijk!

Krijg een SSL certificaat om de gegevens van uw klanten mee te beschermen. De schakel tussen uw server en de gevoelige informatie van de klant, zoals creditcardnummers, wachtwoorden en andere inloggegevens. Alles veilig en beschermd met onze gratis SSL bij elk goedkope Business hostingpakket.

Het gebruik van een SSL certificaat voorkomt dat een hacker gevoelige informatie verkrijgt die wordt verstuurd via https SSL protocollen. En bij Hostinger krijgt u een gratis SSL certificaat bij elk Business webhosting pakket. Twijfel niet langer, zorg ervoor dat al uw verbindingen veilig zijn met SSL.

Wat is een SSL Certificaat?

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

SSL beveiliging is een geëncrypteerd pad waar alle gevoelige informatie veilig over kan worden vervoerd. De gratis SSL die u krijgt bij uw goedkope Business webhosting pakket zal ervoor zorgen dat uw website veilig is en zal uw klanten een veilig gevoel geven.

6 redenen om een GRATIS SSL Certificaat bij goedkope webhosting te krijgen

1

Google houdt van een veilige website. Verhoog de plek van uw website op Google met ons gratis SSL certificaat.

2

Zorg voor veilige betalingen. Verhoog uw verkoop met een verscheidenheid aan veilige betaalmethoden voor uw klanten.

3

Laat uw klanten u vertrouwen. Ontvang een gratis SSL-certificaat, werk uw website bij met een slotpictogram en laat uw klanten zien dat hun gevoelige gegevens veilig zijn bij u!

4

Moeiteloze installatie en 24/7 klantondersteuning. Goedkope webhosting is nog nooit makkelijker geweest, ga direct en veilig live.

5

De sterkste encryptie. Geen hacker zal toegang krijgen tot uw waardevolle gegevens met het gratis SSL Certificaat.

6

Bescherm uw WordPress hosting. Met ons Business pakket krijgt u gratis SSL en beschermt u uw WordPress website of blog.

Hoe werkt de gratis SSL van Hostinger?

Alle websites die draaien op ons Business webhosting pakket met een gratis SSL certificaat, zorgen voor een veilig pad waar gegevens beveiligd overheen gestuurd kunnen worden. Betaal niks extra's voor de beveiliging van uw website, gebruik onze gratis SSL en help uw klanten u te vertrouwen. Dit is een simpele manier om uw omzet te verhogen.

Geen Encryptie (geen SSL)

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

Zodra er gevoelige informatie op uw website wordt ingevoerd, zorgt SSL beveiliging direct voor encryptie. SSL encryptie reist dan af naar de server waar de website op draait en wordt alleen ontcijferd wanneer het veilig en slechts voor de website-eigenaar zichtbaar is. Gratis SSL beschermd de gegevens van uw klanten tegen berichtvervalsing, diefstal en onnodig afluisteren.

Verkrijg GRATIS SSL verbinding

Free SSL fron hostinger will protect your clients personal data

Het gratis SSL certificaat geboden door Hostinger zorgt ervoor dat uw gegevens veilig zijn. De WordPress SSL van Hostinger beschermt eveneens uw blog of webwinkel. De encryptie, die de gegevens van uw klanten tegen diefstal en andermans ogen beschermt, is de sterkste van de huidige markt en gebaseerd op het SSL protocol.

Hostinger's SSL Beveiliging - een levenslange beveiliging gegarandeerd

Ons goedkope hostingpakket biedt nu een gratis SSL certificaat.

Verover de Google SEO rankings

Google hecht waarde aan veilige koppelingen tussen een klant en de server van uw website. Het is bekend dat webpagina's met SSL certificaten hoger in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines komen. Websites met https:// komen dus hoger te staan dan anderen, zonder twijfel. Zorg ervoor dat u bij hen hoort met ons gratis SSL certificaat en maak u geen zorgen meer over de SEO van uw website in wat voor zoekmachine dan ook!

Krijg het vertrouwen van uw klanten

Het is geen geheim dat het groene slot naast uw webadres en het https:// voorvoegsel een veilige website betekenen. U weet het, wij weten het en uw klanten weten het ook. Volgens recent onderzoek kopen mensen tien keer zo vaak op websites met een SSL certificaat dan op die zonder. Verdien het vertrouwen van uw klanten door een SSL certificaat te nemen en stop potentiële klanten te verliezen. Maak uw website succesvol!

Versla de concurrentie

Uw concurrenten hebben al SSL certificaten maar u nog niet? SSL is een must in de industrie van vandaag. Krijg het SSL certificaat gratis bij ons goedkope Business webhosting pakket en word de leider van de huidige markt. Steel de klanten van uw concurrentie door nu SSL bescherming te kiezen. Een SSL beschermde website is de hoofdreden dat klanten kiezen voor uw website boven die van een concurrent.

Verhoog uw omzet heel goedkoop

Met ons goedkope Business webhosting pakket kost SSL niets, maar profiteert uw onderneming er enorm van. Verhoog uw omzet met GRATIS SSL beveiliging in no-time! Dit is de goedkoopste manier om uw omzet te verhogen en een veilige band tussen u en uw klant te creëren. Er is geen echte investering vereist om uw handel te verbeteren wanneer u voor ons Business hostingpakket gaat.

De geloofwaardigheid van uw merk betekent het meeste!

Met de tijd wordt uw merk geloofwaardiger, als u SSL beveiliging gebruikt. U zult een extra voordeel hebben ten opzichte van uw concurrenten - een product dat mensen vertrouwen. Een dienst die het verschil maakt voor een eigenaar is een dienst die mensen vertrouwen en willen kopen. Verbeter de reputatie van uw website direct door onze gratis SSL bescherming bij elk business hostingpakket te krijgen.

Geen gegevensdiefstal, berichtvervalsing of afluisterpraktijken meer!

Met een gratis SSL certificaat zal u al uw aandacht en inspanning in uw product kunnen steken. Stop tijdverspilling door rechtszaken en onnodige beveiligingsincidenten met uw klanten. Het is belangrijk om hackers te stoppen die onrechtmatig de gegevens van uw klanten stelen. Beveilig uw website nu met SSL encryptie. Focus u alleen nog op uw product.

Hoe werkt SSL?

Er is een veilige verbinding opgezet waarover gevoelige gegevens veilig getransporteerd kunnen worden met de SSL encryptie van Hostinger. Gratis SSL zal u in staat stellen veilig te werken zonder geld over de balk te smijten. Hoe werkt SSL? Zie hier hoe.

How secure SSL connection works
Bezoeker's computer
Hallo, ik heb een veilige SSL verbinding nodig.
Zekers, hier is mijn certificaat!
How secure SSL connection worksServer
How secure SSL connection worksBezoeker's computer
Geweldig! Hier is de versleutelingscode voor deze sessie.
Oké, ik zal de sleutel ontcijferen en een veilige verbinding opzetten.
How secure SSL connection worksServer

Breng uw onderneming verder met een Gratis SSL certificaat

Get free SSL from Hostinger

Verhoog de toestroom naar uw website met ons gratis SSL certificaat. Bescherm de gegevens van je klanten, zelfs wanneer je onze goedkope webhosting gebruikt.

Begin nu met besparen!

Alles-in-één webhosting & domeinnaam vanaf

0
80
/mnd