Beveilig uw Website met een Gratis SSL-Certificaat

Bescherm uw website en uw bezoekers met een veilige versleutelde verbinding. Met onze SSL-certificaten bouwt u merkvertrouwen op en verbetert u uw ranking in de zoekmachines - beschikbaar bij alle hostingplannen.

Beveilig uw Website met een Gratis SSL-Certificaat

Gratis SSL-Certificaat bij al onze Plannen

Koop een van onze hostingpakketten en ontvang een gratis SSL-certificaat.

Betaalvoorwaarden

Het verschil tussen een gratis en een betaald SSL-certificaat

Onze gratis SSL-certificaten zijn net zo veilig als de certificaten waarvoor u moet betalen. We gebruiken domein-gevalideerde certificaten die voldoen aan de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Het gaat dus om standaard SSL's die uitermate geschikt zijn voor het beveiligen van alle soorten websites.
Wat betreft het beveiligingsniveau is er geen verschil tussen een gratis SSL-certificaat of SSL-certificaten waarvoor u moet betalen. Beide bieden een sterke versleuteling, zodat uw site en uw bezoekers veilig met elkaar kunnen worden verbonden.
De SSL-certificaten hebben tevens de belangrijkste indicatoren die aantonen dat uw website risicovrij is, namelijk het HTTPS-voorvoegsel en het hangslotpictogram in de adresbalk van de belangrijkste browsers.
Wij zorgen ervoor dat alle certificaten automatisch en gratis worden vernieuwd. Dat biedt onze gebruikers meer gemak en helpt hen geld te besparen.
Het verschil tussen een gratis en een betaald SSL-certificaat

Waarom heb ik een SSL-certificaat nodig?

Voor een veilige website

Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat alle privé-informatie die tussen u en uw bezoekers wordt gedeeld, beschermd is tegen onbevoegde gebruikers. Onze SSL-certificaten maken gebruik van 256-bits encryptie, de industriestandaard voor gegevensbescherming.
Waarom heb ik een SSL-certificaat nodig?

Volgens de PCI DSS-standaarden

Online bedrijven die transacties accepteren en inloggegevens van bezoekers moeten verwerken, dienen te voldoen aan de PCI-beveiligingsnormen, waaronder SSL-bescherming. Zonder deze beveiligingsfunctie voldoet een website niet aan de regelgeving en worden bezoekers in gevaar gebracht.
Volgens de PCI DSS-standaarden

Klantvertrouwen opbouwen

Als u SSL-beveiliging inschakelt, verschijnt er in de URL van uw site het voorvoegsel HTTPS en wordt in de adresbalk een hangslotpictogram weergegeven. Hieraan kunnen bezoekers zien dat SSL is ingeschakeld en dat uw website risicovrij is. Ze kunnen er op vertrouwen dat hun inloggegevens en transactiegegevens veilig zijn.
Klantvertrouwen opbouwen

Verbeter uw ranking op Google

Een SSL-certificaat biedt een extra beveiligingslaag. Wanneer SSL is ingeschakeld, wordt het HTTPS-voorvoegsel aan de URL van de site toegevoegd. Dit is voor zoekmachines een teken dat uw website betrouwbaar is. Google plaatst SSL-gecertificeerde websites vaak hoger in de zoekresultaten, waardoor hun zichtbaarheid en het organisch verkeer zal toenemen.
Verbeter uw ranking op Google

Hoe werkt een SSL-Certificaat?

01

Verbinding Maken

Nadat u een SSL-certificaat heeft aangekocht of verkregen, krijgt uw website een openbare sleutel en een privésleutel. Als een gebruiker uw website bezoekt, vraagt ​​zijn browser om het SSL-certificaat en de openbare sleutel, om te verifiëren of de website betrouwbaar is.

02

Data-Encryptie

Als dat is gelukt, genereert de browser twee symmetrische sleutels en stuurt één daarvan naar de webserver met behulp van de openbare sleutel. Zodra de server de sleutel heeft ontvangen, zal deze worden gedecodeerd met gebruik van de privésleutel. De browser en server kunnen nu een beveiligde verbinding vormen en informatie gaan overdragen.

03

Visuele Indicatoren

Een website met een succesvolle SSL-installatie is te herkennen aan meerdere indicatoren op de adresbalk: een hangslotpictogram en een HTTPS-voorvoegsel in de website-URL. Afhankelijk van het type certificaat kunnen site-eigenaren ook een 'site seal' weergeven om hun betrouwbaarheid nog verder te vergroten.

SSL-Certificaten FAQ's

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over onze SSL-certificaten en SSL-pakketten.

Wat is SSL?

Icon

Waarom heb ik een SSL-certificaat nodig?

Icon

Heeft mijn website een SSL-certificaat?

Icon

Welke verschillende soorten SSL-certificaten zijn er?

Icon

Welk SSL-certificaat moet ik kiezen?

Icon

Hoe kan ik een gratis SSL-certificaat krijgen?

Icon

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe SSL-certificaat geactiveerd is?

Icon

Hoe kan ik mijn SSL-certificaat vernieuwen?

Icon

Helpt SSL bij het verbeteren van mijn SEO?

Icon

Kan ik een aangepast SSL-certificaat installeren bij Hostinger?

Icon