Beveilig uw Website met een Gratis SSL-Certificaat
Bescherm uw website en uw bezoekers met een veilige versleutelde verbinding. Met onze SSL-certificaten bouwt u merkvertrouwen op en verbetert u uw ranking in de zoekmachines - beschikbaar bij alle hostingplannen.

Gratis SSL-Certificaat bij al onze Plannen
Koop een van onze hostingpakketten en ontvang een gratis SSL-certificaat.
*Bij een bestelling voor 48 maanden is BTW niet inbegrepen
Vergelijking van de beste functionaliteiten
Beveiliging
Gratis extra's
WordPress-opties
Service en ondersteuning
Populairste keuze
*Bij een bestelling voor 48 maanden is BTW niet inbegrepen
Vergelijking van de beste functionaliteiten
Beveiliging
Gratis extra's
WordPress-opties
Service en ondersteuning
*Bij een bestelling voor 48 maanden is BTW niet inbegrepen
Vergelijking van de beste functionaliteiten
Beveiliging
Gratis extra's
WordPress-opties
Service en ondersteuning
Het verschil tussen een gratis en een betaald SSL-certificaat
Onze gratis SSL-certificaten zijn net zo veilig als de certificaten waarvoor u moet betalen. We gebruiken domein-gevalideerde certificaten die voldoen aan de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Het gaat dus om standaard SSL's die uitermate geschikt zijn voor het beveiligen van alle soorten websites.
Wat betreft het beveiligingsniveau is er geen verschil tussen een gratis SSL-certificaat of SSL-certificaten waarvoor u moet betalen. Beide bieden een sterke versleuteling, zodat uw site en uw bezoekers veilig met elkaar kunnen worden verbonden.
De SSL-certificaten hebben tevens de belangrijkste indicatoren die aantonen dat uw website risicovrij is, namelijk het HTTPS-voorvoegsel en het hangslotpictogram in de adresbalk van de belangrijkste browsers.
Wij zorgen ervoor dat alle certificaten automatisch en gratis worden vernieuwd. Dat biedt onze gebruikers meer gemak en helpt hen geld te besparen.

Waarom heb ik een SSL-certificaat nodig?
Voor een veilige website
Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat alle privé-informatie die tussen u en uw bezoekers wordt gedeeld, beschermd is tegen onbevoegde gebruikers. Onze SSL-certificaten maken gebruik van 256-bits encryptie, de industriestandaard voor gegevensbescherming.

Volgens de PCI DSS-standaarden
Online bedrijven die transacties accepteren en inloggegevens van bezoekers moeten verwerken, dienen te voldoen aan de PCI-beveiligingsnormen, waaronder SSL-bescherming. Zonder deze beveiligingsfunctie voldoet een website niet aan de regelgeving en worden bezoekers in gevaar gebracht.

Klantvertrouwen opbouwen
Als u SSL-beveiliging inschakelt, verschijnt er in de URL van uw site het voorvoegsel HTTPS en wordt in de adresbalk een hangslotpictogram weergegeven. Hieraan kunnen bezoekers zien dat SSL is ingeschakeld en dat uw website risicovrij is. Ze kunnen er op vertrouwen dat hun inloggegevens en transactiegegevens veilig zijn.

Verbeter uw ranking op Google
Een SSL-certificaat biedt een extra beveiligingslaag. Wanneer SSL is ingeschakeld, wordt het HTTPS-voorvoegsel aan de URL van de site toegevoegd. Dit is voor zoekmachines een teken dat uw website betrouwbaar is. Google plaatst SSL-gecertificeerde websites vaak hoger in de zoekresultaten, waardoor hun zichtbaarheid en het organisch verkeer zal toenemen.

Hoe werkt een SSL-Certificaat?
Verbinding Maken
Nadat u een SSL-certificaat heeft aangekocht of verkregen, krijgt uw website een openbare sleutel en een privésleutel. Als een gebruiker uw website bezoekt, vraagt zijn browser om het SSL-certificaat en de openbare sleutel, om te verifiëren of de website betrouwbaar is.
Data-Encryptie
Als dat is gelukt, genereert de browser twee symmetrische sleutels en stuurt één daarvan naar de webserver met behulp van de openbare sleutel. Zodra de server de sleutel heeft ontvangen, zal deze worden gedecodeerd met gebruik van de privésleutel. De browser en server kunnen nu een beveiligde verbinding vormen en informatie gaan overdragen.
Visuele Indicatoren
Een website met een succesvolle SSL-installatie is te herkennen aan meerdere indicatoren op de adresbalk: een hangslotpictogram en een HTTPS-voorvoegsel in de website-URL. Afhankelijk van het type certificaat kunnen site-eigenaren ook een 'site seal' weergeven om hun betrouwbaarheid nog verder te vergroten.