Drie.
Twee.
Online

Simple

Drie. Twee. Online.

Over ons

Vind jouw online succes met Hostinger

Hostinger heeft als missie om online succes mogelijk te maken voor iedereen - van ontwikkelaars tot aspirant-bloggers en bedrijfseigenaren. Met onze snelle webhostingtechnologie, betrouwbare en vriendelijke klantensucces-medewerkers en eenvoudig te bedienen hPanel is het laten groeien van je website een fluitje van een cent.

Vind jouw online succes met Hostinger

Wereldwijd erkende webhost

Hostinger werd in 2004 in Litouwen opgericht als technische startup, en is inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende leverancier van webhostingoplossingen. Op dit moment bedient Hostinger meer dan één miljoen gelijkgestemde creatievelingen in meer dan 150 landen.

We blijven trouw aan onze reputatie als snelst groeiende hostingmerk van 2020* en we blijven onze diensten verbeteren, nieuwe markten verkennen en deel uitmaken van nóg meer succesverhalen.

*Erkend door marktautoriteit Bitcatcha.

Wereldwijd erkende webhost

Onze geschiedenis

Onze sterkste punten:

Eenvoudige beheertools

Websitesnelheid

24/7 ondersteuning

Eenvoudige beheertools

Wat je achtergrond of technische expertise ook is, met onze tools voor het bouwen en beheren van sites kan iedereen direct aan de slag. Ze zijn namelijk gebouwd met het oog op gebruiksgemak en kracht. Met hPanel beheer je alles vanaf één plek: van domeinen en webhosting, tot e-mailaccounts en veel meer. Door onze drag-and-drop Website Bouwer hou je meer tijd over voor wat écht belangrijk is; je website is binnen enkele minuten gemaakt en gepubliceerd!

Websitesnelheid

Wij willen dat websitebouwers en bedrijfseigenaren vooruitgang boeken, en snel! Stel je voor dat jouw site overal ter wereld in een fractie van een seconde kan worden geladen. Met onze wereldwijd verspreide servers en onze gegarandeerde uptime van 99,9% kán dat! Geef je publiek de beste gebruikerservaring en kijk toe hoe de rankings van jouw site verbeteren.

24/7 ondersteuning

Wij staan klaar voor iedereen die succesvol wil zijn op het internet. Ons Klantensuccesteam spreekt 11 talen, zodat je je gedachten en zorgen in je eigen taal met ons kunt delen. We beloven je dat we snel bij je terugkomen met de beste oplossing.

Ik heb onlangs contact gehad met de klantenservice van Hostinger. De hulp van hun supportteam was een van de beste die ik ooit heb gehad. De service was niet alleen informatief, maar ook behulpzaam. Met slechts een klein beetje informatie wisten ze het probleem te detecteren en snel op te lossen.

Podaz Winkel
Webshop

Ik heb een aantal cursussen webontwerp en -ontwikkeling gevolgd, maar ik had geen ervaring met het zelfstandig beheren van een website. Ik wilde de vaardigheden die ik had geleerd in de praktijk brengen, en ging dus op zoek naar een goede host die me de volledige controle over mijn code zou geven.

Andrew
Webontwikkelaar

Op dit moment laat ik 94 websites hosten door Hostinger en mijn klanten en ik zijn tot nu toe altijd tevreden geweest over Hostinger. En wel vanwege twee dingen: de snelheid van de server en de vijfsterren-klantondersteuning. Hostinger is het beste platform voor iedereen, van nieuwkomers tot professionele developers.

Jeremiah Kobina
Software-ingenieur
TECHNOLOGIE

Innovatie in beweging

Als een van de snelste en meest efficiënte webhostingproviders streven we ernaar ons voortdurend aan te passen aan de nieuwste technische ontwikkelingen in de branche. We verbeteren de infrastructuur van onze servers continu met geavanceerde anti-DDoS-oplossingen, een LiteSpeed-technologie-stack en ons op maat gemaakte bedieningspaneel - het hPanel.

Innovatie in beweging
MENSEN

Een toegewijd team van helden

Met meer dan 1000 medewerkers in 54 landen is Hostinger een van de snelstgroeiende webhostingproviders wereldwijd. We zijn niet alleen toegewijd aan onze klanten, maar zorgen ook goed voor onze medewerkers, zodat we professioneel kunnen groeien en onze klanten naar een hoger niveau kunnen tillen. Sluit je aan bij Hostinger en doe met ons mee!

Een toegewijd team van helden
KLANTGERICHT

Wij luisteren, voordat we spreken

De klant, jij dus, staat bij Hostinger op nummer één. Jouw feedback is de sleutel tot het verbeteren van onze producten, processen en algehele klanttevredenheid. We zijn altijd op zoek naar de mening van onze klanten door middel van enquêtes, online reviews en één-op-één gesprekken.

Wij luisteren, voordat we spreken

Nieuwste blogartikelen

Branch left
Hostinger is een zeer solide host
Bitcatcha
Branch right
Branch left
De beste voor uitstekende uptime
PCMag
Branch right
Branch left
Het voelt als een premium host
Quicksprout
Branch right