Drie.
Twee.
Online

Simple

Drie. Twee. Online.

Over ons

Vind jouw online succes met Hostinger

Hostinger heeft als missie om online succes mogelijk te maken voor iedereen - van ontwikkelaars tot aspirant-bloggers en bedrijfseigenaren. Met onze snelle hostingtechnologie, AI-aangedreven Website Bouwer en gebruiksvriendelijke hPanel is het uitbreiden van je website een fluitje van een cent.
Vind jouw online succes met Hostinger

Wereldwijd erkende webhost

Hostinger werd in 2004 in Litouwen opgericht als technische startup, en is inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende leverancier van webhostingoplossingen. Op dit moment bedient Hostinger meer dan één miljoen gelijkgestemde creatievelingen in meer dan 150 landen.
We blijven trouw aan onze reputatie als snelst groeiende hostingmerk van 2020* en we blijven onze diensten verbeteren, nieuwe markten verkennen en deel uitmaken van nóg meer succesverhalen.
Wereldwijd erkende webhost

Onze geschiedenis

Onze sterke punten:

Eenvoudige beheertools

Websitesnelheid

24/7 ondersteuning

Eenvoudige beheertools

Wat je achtergrond of technische expertise ook is, met onze tools voor het bouwen en beheren van sites kan iedereen direct aan de slag. Ze zijn namelijk gebouwd met het oog op gebruiksgemak en kracht. Met hPanel beheer je alles vanaf één plek: van domeinen en webhosting, tot e-mailaccounts en veel meer. Door onze AI-aangedreven drag-and-drop Website Bouwer hou je meer tijd over voor wat écht belangrijk is; je website is binnen enkele minuten gemaakt en gepubliceerd!

Websitesnelheid

Wij willen dat websitebouwers en bedrijfseigenaren vooruitgang boeken, en snel! Stel je voor dat jouw site overal ter wereld in een fractie van een seconde kan worden geladen. Met onze wereldwijd verspreide servers en onze gegarandeerde uptime van 99,9% kán dat! Geef je publiek de beste gebruikerservaring en kijk toe hoe de rankings van jouw site verbeteren.

24/7 ondersteuning

Wij staan klaar voor iedereen die succesvol wil zijn op het internet. Ons Klantensuccesteam spreekt meer dan 10 talen, zodat je je gedachten en zorgen in je eigen taal met ons kunt delen. We beloven je dat we snel bij je terugkomen met de beste oplossing voor al je technische problemen.

Icon

Ik heb onlangs contact gehad met het Klantensuccesteam van Hostinger. De service was een van de beste die ik ooit heb gehad: hun medewerkers waren informatief en behulpzaam. Met slechts een klein beetje informatie wisten ze het probleem te vinden en op te lossen.

Podaz Winkel
Webshop
Icon

Ik heb een aantal cursussen webontwerp en -ontwikkeling gevolgd, maar ik had geen ervaring met het zelfstandig beheren van een website. Ik wilde de vaardigheden die ik had geleerd in de praktijk brengen en ging dus op zoek naar een goede host die me de volledige controle over mijn code zou geven. Zo kwam ik uit bij Hostinger.

Andrew
Webontwikkelaar
Icon

Op dit moment laat ik 94 websites hosten door Hostinger en mijn klanten en ik zijn tot nu toe altijd tevreden geweest over Hostinger. En wel vanwege twee dingen: de snelheid van de server en de vijfsterren-klantondersteuning. Hostinger is het beste platform voor iedereen, of je nu een beginneling bent of een professionele ontwikkelaar.

Jeremiah Kobina
Software-ingenieur
TECHNOLOGIE

Innovatie in beweging

Innovatie in beweging
MENSEN

Een toegewijd team van helden

Een toegewijd team van helden
KLANTGERICHT

Wij luisteren, voordat we spreken

Wij luisteren, voordat we spreken

Nieuwste blogartikelen

Branch left
Hostinger is een zeer solide host
Bitcatcha
Branch right
Branch left
De beste voor uitstekende uptime
PCMag
Branch right
Branch left
Het voelt als een premium host
Quicksprout
Branch right