Google Workspace: Alles wat u nodig heeft om dingen gedaan te krijgen

De beste manier om te creëren, communiceren en samen te werken. Vertrouwde tools, minder afleiding, meer tijd om iets voor elkaar te krijgen.

Google WorkspaceGoogle Workspace

Koop Nu Uw Google Workspace Pakket

Google Workspace Logo

Google Workspace brengt berichtendiensten, vergaderingen, documenten en taken naadloos samen.

Kies Uw Goedkope E-mail-HostingpakketKies Uw Goedkope E-mail-Hostingpakket
Google Workspace Logo

Google Workspace brengt berichtendiensten, vergaderingen, documenten en taken naadloos samen.

Google Workspace E-mail

6,00/mnd

prijs per mailbox

30 GB E-mailopslag
Onbeperkte mailfilters
30 E-mailaliassen
Antivirus Controle
E-mail op maat @uwbedrijf
Smart Reply, Smart Compose en grammatica-tips
Geavanceerde phishing- en malwarebeveiliging die 99,9% van alle aanvallen blokkeert
Toegang tot e-mail, chat, spraakverkeer en videobellen vanaf één plek
Videovergaderingen met 100 deelnemers. Geen opname
Toevoegen

€ 6,00 /mnd. bij verlenging

Betaalvoorwaarden

De abonnementen worden van te voren betaald, niet gespreid. Het weergegeven bedrag vertegenwoordigt de totale prijs van het product, verdeeld over het aantal maanden dat je abonnement actief is.

Kies Gmail voor uw bedrijf

Profiteer van nieuwe beheerdersfuncties, geen advertenties en uw eigen gepersonaliseerde professionele adressen. Vervang @gmail.com door sales@examples.com.

Begin nu
Kies Gmail voor uw bedrijf

Hou contact met uw team vanaf elke plek

Vergader met uw team op een veilige manier en vanaf elke plek, met de premium videoconferentiesoftware die gebouwd is op Googles robuuste infrastructuur.

Begin nu
Hou contact met uw team vanaf elke plek

Werk Sneller, Werk Slimmer

Werk in realtime samen aan bestanden, organiseer vliegensvlug vergaderingen en ontvang deadlines en agendameldingen. In Google Workspace zijn alle tools geïntegreerd die u nodig heeft om productief te zijn.

Begin nu
Werk Sneller, Werk Slimmer

Ontworpen om u te beschermen tegen bedreigingen

Het machinale leermodel van Gmail blokkeert 99,9% van alle spam, phishing en malware die in uw inbox belandt. Dit maakt Google Workspace een veilige werkplek.

Begin nu
Ontworpen om u te beschermen tegen bedreigingen

Google Workspace FAQ

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over Google Workspace

Google Workspace (voorheen G Suite) is een verzameling cloudgebaseerde productiviteits- en samenwerkingstools ontwikkeld door Google. En het wordt geleverd met een eigen e-mailadres voor uw bedrijf. Google Workspace is alles wat je nodig hebt om iets gedaan te krijgen, en alles kan op één plek.

G Suite is omgedoopt tot Google Workspace om de visie van het platform te weerspiegelen, en om u zo een geïntegreerde ervaring te bieden met meerdere communicatie- en samenwerkingstools. De meeste functionaliteiten en programma's van G Suite blijven echter hetzelfde.

U krijgt een Gmail-koppeling met uw zakelijke e-mailadres en andere vertrouwde tools (Agenda, Meet, Chat, Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Formulieren, Sites en meer), allemaal gebouwd met vertrouwde Google-beveiliging en de beste zoekfunctie in zijn klasse technologie.

Kies een pakket in onze prijstabel hierboven. Nadat u het pakket heeft toegevoegd aan de winkelwagen en uw aankoop heeft voltooid, wordt u doorgestuurd naar hPanel. Hier krijgt u toegang tot uw Google Workspace account.

Of u nu net een eigen bedrijf bent begonnen of al een kleine onderneming hebt, Google Workspace voldoet aan al uw behoeften, zoals beveiligingstools, compliancefuncties en meerdere opties voor cloudopslag.

Het Google Workspace-pakket biedt 30GB opslag per mailbox, een antivirusfunctie en geavanceerde malwarebescherming. U kunt een aangepast en veilig e-mailadres aanmaken op basis van uw domeinnaam in het formaat gebruiker@uwdomein.com.