Joomla Hosting

Maak de website die u altijd al wilde met snelle en betrouwbare hosting die is geoptimaliseerd voor Joomla

check_circle

30 dagen geld terug garantie

Webhosting pakketten geoptimaliseerd voor Joomla

Single Webhosting

€ 7,99
Bespaar 90%
0
80
/mnd

€ 1,99 p/mnd bij verlenging

 • 1 website
 • 1 e-mailaccount
 • 100 GB Bandbreedte
 • 1X Joomla Optimized Speed
Populairste keuze

Premium Webhosting

€ 11,95
Bespaar 82%
2
15
/mnd

€ 3,99 p/mnd bij verlenging

 • Onbeperkte*Aantal Websites
 • Onbeperkte*E-mailaccounts
 • Onbeperkte* Bandbreedte
 • Wekelijkse Back-ups
 • 2X Joomla Optimized Speed

Business Webhosting

€ 15,95
Bespaar 78%
3
45
/mnd

€ 6,99 p/mnd bij verlenging

 • Alle voordelen van Premium
 • Dagelijkse Backups
 • Gratis SSL-certificaat
 • 4X Joomla Optimized Speed

Wist u dat? Onze gratis privé domeinen onderdeel zijn van de jaarlijkse Premium & Business webhostingpakketten!

Meer Kracht Nodig? Probeer de cloud hosting oplossing

Joomla webhosting dat je versteld doet staan

Door de jaren heen hebben we onze server infrastructuur geperfectioneerd, zodat het ieder beetje kracht met maximale effectiviteit inzet. Krijg alles wat u nodig heeft om een succesvolle Joomla website te lanceren!

live_help

Ondersteuning die Joomla Droomt

Heeft u hulp nodig bij het opzetten of verhuizen van uw website? Wij staan voor u klaar! Een toegewijd team van Joomla-experts is er voor u om al uw vragen en verzoeken 24/7/365 te beantwoorden!

dns

Geoptimaliseerde Joomla Servers

Ervaar bliksemsnelle laadtijden en topprestaties. Al onze servers zijn geconfigureerd en geoptimaliseerd om de beste Joomla hosting ervaring te geven, ongeacht wat voor website u draait.

thumb_up

Gratis Domeinnaam

Ieder project heeft een goede naam nodig. Sla twee vliegen in één klap en ontvang uw domeinnaam gratis bij Hostinger! Alle pakketten voor een jaar of langer includeren een gratis domeinnaam voor het eerste jaar!

Waarom kiezen voor Joomla CMS?

Als op-één-na-populairste CMS ter wereld, maakt Joomla content management een eitje! Ongeacht het type website, het geeft u alle mogelijkheden en opties om schitterende pagina’s te maken, terwijl er niks verloren gaat aan de kracht van uw online aanwezigheid.

 icon

check_circleSimpel en Flexibel

Zelfs als u uw eerste website maakt, zal de eenvoud van Joomla u verbazen. Installeer het met een enkele klik en maak een professionele website zonder enige programmeerkennis!

check_circleGigantische Gemeenschap

Door de jaren heen heeft Joomla een enorme hoeveelheid fans verzameld in iedere uithoek van het internet. Vervul al uw website wensen en vind oplossingen voor ieder obstakel dat u in de weg zit!

check_circleTemplates en Uitbreidingen

Met een enorme hoeveelheid gratis thema's en plug-ins, geeft Joomla u het ultieme gevoel van vrijheid. Voeg nieuwe functionaliteiten toe in een oogwenk en maak indruk op uw bezoekers met schitterende, functionele ontwerpen!

Ga vandaag nog online met Joomla hosting

Lanceer uw Joomla website in drie eenvoudige stappen!

Kies uw Joomla hosting pakket

Stap één

Kies uw Joomla hosting pakket

Kies een van de drie oplossingen en bevestig uw keuze. Ga voor een 12-maanden overeenkomst en krijg uw domeinnaam en SSL-certificaat gratis!

Rond het orderproces af

Stap twee

Rond het orderproces af

Voltooi de transactie om toegang te krijgen tot het leden gedeelte en start met het instellen van uw bestelling

Lanceer uw Joomla website

Stap drie

Lanceer uw Joomla website

Nu begint het echte werk! Installeer Joomla met een enkele klik en start met het bouwen van uw website!

Alles wat u nodig heeft

Wij hebben alles wat u nodig heeft om te slagen met Joomla!

Met Hostinger kunt u focussen op wat er echt toe doet. Onze servers zijn geoptimaliseerd met geavanceerde technologie waardoor ze het meeste uit Joomla hosting halen. We hebben een eigen dashboard ontwikkeld vol met opties om de veiligheid en prestaties van uw website te verbeteren!

tune

Cache Versneller

Geef uw Joomla website extra snelheid met server-side caching en houd uw bezoekers bezig, ongeacht hoeveel er uw kant opkomen!

update

Laatste PHP-versie

Onze servers zijn altijd up-to-date met de nieuwste PHP en MySQL versies om ervoor te zorgen dat ze topprestaties leveren en een niet te kraken beveiliging hebben.

https

SSL/TLS Certificaat

Terwijl HTTPS de nieuwe standaard op het internet aan het worden is, bieden wij bij al onze jaarlijkse Joomla pakketen een gratis levenslang SSL-certificaat om het vertrouwen in uw website en de SEO een impuls te geven!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare Enhanced

Wij bieden tevens CloudFlare integratie aan om uw website een impuls te geven met een globaal CDN en geavanceerde DDoS/WAF beveiliging. Veiligheid komt altijd op de eerste plaats!

people

99.9% Beschikbaarheid

Toegewijde teams van serverbeheerders en engineers monitoren onze servers non-stop om ervoor te zorgen dat uw website altijd blijft draaien.

trending_up

Toegangsbeheerder

Bouwt u met meerdere mensen aan uw site? Geen probleem! Houd uw belangrijke gegevens privé en werk samen met ons eigen toegangsbeheer.

Joomla Hosting - Veelgestelde Vragen

Onze antwoorden op de meest gestelde Joomla Hosting vragen

Momenteel is Joomla het op-één-na populairste content management systeem (CMS). Het is een flexibel platform waarmee u ieder type website kunt bouwen. Sinds de eerste versie in 2005 biedt het de mogelijkheid om een website te bouwen aan miljoenen webmasters, bloggers en bedrijven overal ter wereld.
Vol met updates voor topprestaties en eigen optimalisaties biedt Joomla hosting de perfecte opzet voor websites gebaseerd op Joomla. Focus u op de kwaliteit van uw pagina’s, terwijl wij ons bezig houden met de bereikbaarheid van de server, de updates en de verbeteringen. Haal het meeste uit Joomla CMS met Hostinger!
Om uw bestaande Joomla website over te zetten, moet u eerst een volledige back-up maken. De makkelijkste manier om dit te doen, is met een plug-in zoals Akeeba Backup. Hiermee kunt u eenvoudig een back-up van uw Joomla website maken en deze weer terugzetten. Mocht u tegen een obstakel aanlopen, dan staat ons toegewijde ondersteuningsteam dag en nacht voor u klaar!

Als content management systeem geeft Joomla u een hoop flexibiliteit en vrijheid. Dit geeft u de mogelijkheid om verschillende soorten websites op te zetten, bijvoorbeeld:

 • Specifieke blogs;
 • Beoordelingssites;
 • Werk/Arbeid aanbod;
 • Affiliate sites;
 • Persoonlijke portfolio's;
 • Webshops;

En dankzij de grote hoeveelheid gratis uitbreidingen van Joomla is er nog veel meer.

Jazeker! En er zijn meerdere manieren om dit te doen! Onder de gratis plug-ins kunt u diverse uitbreidingen vinden waarmee u uw website veranderd in een webshop. Iedere plug-in heeft een unieke lijst van opties en u kunt ze allemaal uitproberen om de juiste keuze te bepalen.
Voor een goede online ervaring zijn alle Joomla hosting servers uitgerust met BitNinja real-time beveiliging. Combineer dat met een uitgebreide lijst firewall regels en het resultaat is een veilige web omgeving, beschermd tegen malware, DDoS, brute force, XSS en andere soortgelijke bedreigingen.
Hoewel er niet eenvoudig een winnaar aan te wijzen is, behoren beide systemen tot de top van content management systemen die u tegen zult komen. Bijna een derde van alle websites ter wereld draait op een van deze twee platformen. Als het komt op het bouwen van een website, zijn beiden een top keus met hun eigen voor- en nadelen.