Joomla Hosting

Maak de website die je altijd al wilde met snelle en betrouwbare hosting die is geoptimaliseerd voor Joomla

check_circle

30 dagen geld terug garantie

Webhostingplannen geoptimaliseerd voor Joomla

Single Webhosting

9,59€
Bespaar 90%
0
99
/ma
 • 1 website
 • 1 e-mailaccount
 • 100 GB Bandbreedte
 • 1X Joomla Optimized Speed
Meest populair

Premium Webhosting

14,49€
Bespaar 82%
2
59
/ma
 • Onbeperkte Aantal Websites
 • Onbeperkte E-mailaccounts
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Wekelijkse Back-ups
 • 2X Joomla Optimized Speed

Business Webhosting

19,99€
Bespaar 78%
4
49
/ma
 • Alle voordelen van Premium
 • Dagelijkse Backups
 • Gratis SSL-certificaat
 • 4X Joomla Optimized Speed

Wist jij dat? Privé gratis domeinen onderdeel zijn van de jaarlijkse Premium & Business webhostingpakketten!

Meer Kracht Nodig? Probeer de cloud hosting oplossing

Joomla webhosting dat je versteld doet staan

Door de jaren heen hebben we onze server infrastructuur geperfectioneerd, zodat het ieder beetje kracht met maximum effectiviteit inzet. Krijg alles wat je nodig hebt om een succesvolle Joomla website te lanceren!

live_help

Ondersteuning die Joomla Droomt

Heb je hulp nodig bij het opzetten of verhuizen van je website? Wij staan voor je klaar! Een toegewijd team van Joomla-experts is er voor jou om al je vragen en verzoeken te beanwoorden 24/7/365!

dns

Geoptimaliseerde Joomla Servers

Ervaar bliksemsnelle laadtijden en topprestaties. Al onze servers zijn geconfigureerd en geoptimaliseerd om de beste Joomla hosting ervaring te geven, ongeacht wat voor website je draait.

thumb_up

Gratis Domeinregistratie

Ieder project heeft een goede naam nodig. Sla twee vliegen in één klap en ontvang je domeinnaam gratis bij Hostinger! Alle pakketten voor een jaar of langer zijn inclusief een gratis domeinnaam voor het eerste jaar!

Waarom kiezen voor Joomla CMS?

Als op-één-na-populairste CMS ter wereld, maakt Joomla content management een eitje! Ongeacht het type website, het geeft je alle mogelijkheden en opties om schitterende pagina’s te maken, terwijl er niks verloren gaat aan de kracht van je online aanwezigheid.

 icon

check_circleSimpel en Flexibel

Zelfs als je je eerste website maakt, zal de eenvoud van Joomla je verbazen. Installeer het met een enkele klik van je muis en maak een professionele website zonder enige programmeerkennis!

check_circleGigantische Gemeenschap

Door de jaren heen heeft Joomla een enorme schare fans verzameld in iedere uithoek van het internet. Vervul al je website wensen en vind oplossingen voor ieder obstakel dat je in de weg zit!

check_circleTemplates en Uitbreidingen

Met een enorme hoeveelheid gratis templates en plug-ins, geeft Joomla je het ultieme gevoel van vrijheid. Voeg nieuwe functionaliteiten toe in een oogwenk en maak indruk op je bezoekers met schitterende, functionele ontwerpen!

Ga vandaag nog online met Joomla hosting

Lanceer je Joomla website in drie eenvoudige stappen!

Kies je Joomla hosting pakket

First step

Kies je Joomla hosting pakket

Kies een van de drie oplossingen en bevestig je keuze. Ga voor een 12-maanden overeenkomst en krijg je domeinnaam en SSL-certificaat gratis!

Rond het order proces af

Second step

Rond het order proces af

Voltooi de transactie om toegang te krijgen tot het leden gedeelte en start met het instellen van je bestelling

Lanceer je Joomla website

Third step

Lanceer je Joomla website

Nu begint het echte werk! Installeer Joomla met een enkele klik en start met het bouwen van je website!

Everything you need

Wij hebben alles wat je nodig hebt om te slagen met Joomla!

Met Hostinger kun je jezelf focussen op wat er echt toe doet. Onze servers zijn geoptimaliseerd met geavanceerde technologie waardoor ze het meeste uit Joomla hosting halen. We hebben een eigen dashboard ontwikkeld vol met opties om de veiligheid en prestaties van je website te verbeteren!

tune

Cache Versneller

Geef je Joomla website extra snelheid met server-side caching en houd je bezoekers bezig, ongeacht hoeveel er jouw kant opkomen!

update

Laatste PHP-versie

Onze servers zijn altijd up-to-date met de laatste PHP en MySQL versies om ervoor te zorgen dat ze topprestaties leveren en een niet te kraken beveiliging hebben.

https

SSL/TLS Certificaat

Terwijl HTTPS de nieuwe standaard op het internet aan het worden is, bieden wij bij al onze jaarlijkse Joomla pakketen een gratis levenslang SSL-certificaat om het vertrouwen in je website en de SEO een impuls te geven!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare Enhanced

Wij bieden tevens CloudFlare integratie aan om je website een impuls te geven met een globaal CDN en geavanceerde DDoS/WAF beveiliging. Veiligheid komt altijd op de eerste plaats!

people

99.9% Beschikbaarheid

Toegewijde teams van serverbeheerders en engineers monitoren onze servers non-stop om ervoor te zorgen dat je website altijd blijft draaien.

trending_up

Toegangsbeheerder

Bouw je met meerdere mensen aan je site? Geen probleem! Houd je belangrijke gegevens privé en werk samen met ons eigen toegangsbeheer.

Joomla Hosting FAQ

Onze antwoorden op de meest gestelde Joomla Hosting vragen

Momenteel is Joomla het op-één-na populairste content management systeem (CMS). Het is een flexibel platform waarmee je ieder type website kunt bouwen. Sinds de eerste versie in 2005 biedt het de mogelijkheid om een website te bouwen aan miljoenen webmasters, bloggers en bedrijven overal ter wereld.
Vol met updates voor topprestaties en eigen optimalisaties biedt Joomla hosting de perfecte opzet voor websites gebaseerd op Joomla. Focus je op de kwaliteit van je pagina’s, terwijl wij ons bezig houden met de bereikbaarheid van de server, de updates en de verbeteringen. Haal het meeste uit Joomla CMS met Hostinger!
Om je bestaande Joomla website over te zetten, moet je eerst een volledige back-up maken. De makkelijkste manier om dit te doen, is met een plug-in zoals Akeeba Backup. Hiermee kun je eenvoudig een back-up van je Joomla website maken en deze weer terugzetten. Mocht je tegen een obstakel aanlopen, dan staat ons toegewijde ondersteuningsteam dag en nacht voor je klaar!

Als content management systeem geeft Joomla je een hoop flexibiliteit en vrijheid. Dit geeft je de mogelijkheid om verschillende soorten websites op te zetten, bijvoorbeeld:

 • Specifieke blogs;
 • Beoordelingssites;
 • Werk/Arbeid aanbod;
 • Affiliate sites;
 • Persoonlijke portfolio's;
 • Webshops;

En dankzij de grote hoeveelheid gratis uitbreidingen van Joomla is er nog veel meer nodig.

Jazeker! En er zijn meerdere manieren om dit te doen! Onder de gratis plug-ins kun je diverse uitbreidingen vinden waarmee je je website veranderd in een webshop. Iedere plug-in heeft een unieke lijst van opties en je kunt ze allemaal uitproberen om de juiste keuze te bepalen.
Voor een goede online ervaring zijn alle Joomla hosting servers uitgerust met BitNinja real-time beveiliging. Combineer dat met een uitgebreide lijst firewall regels en het resultaat is een veilige web omgeving, beschermd tegen malware, DDoS, brute force, XSS en andere soortgelijke bedreigingen.
Hoewel er niet eenvoudig een winnaar aan te wijzen is, behoren beide systemen tot de top van content management systemen die je tegen zult komen. Bijna een derde van alle websites ter wereld draait op een van deze twee platformen. Als het komt op het bouwen van een website, zijn beiden een top keus met hun eigen voor- en nadelen.