CyberPanel VPS Hosting: Het Ultieme Controlepaneel voor Webhosting

CyberPanel wordt aangedreven door LiteSpeed en geeft gebruikers de mogelijkheid om taken sneller, veiliger en efficiënter uit te voeren.

CyberPanel VPS Hosting: Het Ultieme Controlepaneel voor WebhostingCyberPanel VPS Hosting: Het Ultieme Controlepaneel voor Webhosting

Simpel. Snel. Betrouwbaar.

Functies
vCPU
Geheugen (RAM)
SSD Opslag
Geekbench Score
Bandbreedte
Dedicated IPv4 en IPv6 adres
Volledige Roottoegang
100 MB/s Netwerk
Wekelijkse Back-ups
LSCache module
GIT-Implementatie
Automatische Installatie
ModSecurity
Eén-klik back-up/herstel
Gratis SSL
Docker Manager
HTTP/3-ondersteuning

VPS 1

VPS 1

€ 3,49/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 Core
1 GB
20 GB
608
1 TB

VPS 2

VPS 2

€ 4,99/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 Cores
2 GB
40 GB
991
2 TB

VPS 4

VPS 4

€ 15,95/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 Cores
4 GB
80 GB
1 770
4 TB

VPS 8

VPS 8

€ 65,99/mnd
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
16 GB
250 GB
3 800
12 TB

Heeft u iets anders nodig? Bekijk dan onze VPS-pakketten.

CyberPanel Functies

LSCache

LiteSpeed Cache biedt een ingebouwde module met plugins voor het opbouwen van dynamische content. Versnel uw WordPress, Joomla, Drupal, MediaWiki en meer.

GIT-Implementatie

Verbind uw Github en GitLab repository's en implementeer code in een paar klikken via GIT-webhooks.

Automatische Installatie

Wat u nodig heeft voor het installeren van WordPress (met LSCache), Joomla en Prestashop? Eén klik.

Multi-object Caching Support

Wij hebben het integreren van object caching eenvoudig voor u gemaakt. Met CyberPanel kunt u objecten integreren zoals Redis, Memcached of LiteSpeed Memcached (LSMCD).

Eenvoudige back-up en herstel

Met één klik voert u een back-up of herstel uit vanaf Google Drive, AWS S3, een externe SFTP of een lokaal apparaat.

HTTP/3 & QUIC-ondersteuning

Het nieuwste HTTP-protocol verbetert prestaties voor het gelijktijdig ophalen van meerdere objecten, snelle verbindingen, hertransmissie van verloren gegevensbestanden en lage latentie.

WordPress Staging

Vermijd onnodige risico's bij het testen van uw live site. Experimenteer, test en maak aanpassingen in de testomgeving, voordat u uw site publiceert.

WordPress Staging

Intuïtieve Installatie

Beheer uw server eenvoudig en moeiteloos. Als u OpenLIteSpeed gebruikt voor de webserver, heeft u toegang tot alle LiteSpeed functies.

Intuïtieve Installatie

Webgebaseerde Terminal & Command Line Interface

Voor diegenen die graag met een terminal werken, biedt CyberPanel de luxe van een Command Line Interface. Via CLI kunt u het werk kopieëren dat u uitvoert in het configuratiescherm. Met de Webgebaseerde Terminal heeft u toegang tot uw VPS SSH-server en kunt u gemakkelijk taken vanuit uw browser uitvoeren.

Webgebaseerde Terminal & Command Line Interface

Gebruikte technologieën

OpenLiteSpeed

OpenLiteSpeed

OpenLiteSpeed/LiteSpeed Webserver

Pure-FTPD

Pure-FTPD

Pure-FTPD server voor bestandsoverdracht

MariaDB

MariaDB

MariaDB database-server

GIT

GIT

GIT versiebeheersysteem

Docker Manager

De Docker Manager vereenvoudigt de Docker Container en het beeldbeheer. Met een paar klikken haalt u afbeeldingen uit de Docker Hub of maakt u Containers van beschikbare / gekozen afbeeldingen.

Docker Manager

Ingebouwde Beveiliging

CyberPanel wordt geleverd met SpamAssassin om spammails tegen te gaan en een standaard FirewallD-installatie voor een verhoogd gevoel van bescherming en veiligheid.

Ingebouwde Beveiliging

CyberPanel VPS hosting met Snel & Veilig Controlepaneel

Door onze mondiale verbinding met Tier-3 datacenters profiteert u van de laagst mogelijke latentie en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

Vps servers locationsVps servers locations

Bent u op zoek naar iets anders?

CyberPanel VPS hosting FAQ

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over CyberPanel en VPS Hosting

CyberPanel is een webhosting controlepaneel. Het wordt aangedreven door OpenLiteSpeed en heeft een reeks noemenswaardige functies, zoals automatische back-ups, auto-SSL, FTP-server, PHP-beheer en meer. Met slechts één klik converteert u eenvoudig uw webserver van OpenLiteSpeed naar LiteSpeed.

Met CyberPanel heeft u onbeperkt gratis Let's Encrypt SSL. U installeert het als volgt:

  • Log in op CyberPanel
  • Klik op "Websites" in het hoofdmenu
  • Klik op "Lijst Websites"
  • De belangrijkste informatie over uw website verschijnt
  • Klik op de link "SSL Uitgeven"
  • In een tijd waarin webhosting almaar toegankelijker is geworden en als product steeds concurrerender, is CyberPanel erin geslaagd om zich op verschillende vlakken te onderscheiden van de concurrentie.

    Allereerst de gebruiksvriendelijkheid. De interface van CyberPanel is een van de sterkste punten ten opzichte van de concurrenten, van installatie tot websitebeheer. Voor het installeren ervan is slechts één enkele opdracht nodig, en navigeren door het paneel is heel eenvoudig vanwege het minimalistische, strakke ontwerp.

    Daarnaast heeft het een reeks functies dat ervoor zorgt dat het paneel ver boven zijn tegenhangers uitstijgt. Het feit dat OpenLiteSpeed ​​/ LiteSpeed bijvoorbeeld ​​is ingebed in het kernaanbod, betekent dat u onmiddellijk een snellere website, automatische website-optimalisatie en effectieve beveiliging tot uw beschikking heeft. In het paneel kunt u met één klik upgraden naar LiteSpeed ​​als u dat wenst.

    Verder biedt het de bij onze gebruikers geliefde LSCache-module. Hiermee kunt u eenvoudig de LSCache-plug-ins inschakelen op de populairste CMS'en zoals WordPress, Joomla en Magento, voor automatische optimalisatie van de website, ingebouwde paginacaching en verhoging van de snelheid.

    En last but not least: veiligheid. Nu kwaadwillende cyberaanvallen steeds vaker voorkomen, is het belangrijk te weten dat al onze producten worden geleverd met ingebouwde beveiligingsprotocollen. Gelukkig zit CyberPanel boordevol beveiligingsmaatregelen. De Web Application Firewall (WAF) van LiteSpeed ​​wordt beschouwd als de beste in zijn klasse.

    Bovendien is OpenLiteSpeed ​/LiteSpeed ​​bestand tegen veelvoorkomende PHP- en HTTP-dreigingen. Uw website is dus veilig. Tel daarbij op dat u met een paar klikken op al uw websites SSL-certificaten kunt activeren, en het is duidelijk dat u met CyberPanel volledig beschermd bent tegen cyberdreigingen.

    Nogmaals, de gebruiksvriendelijke interface laat zien waarom dit webhosting-controlepaneel beschouwd wordt als een van de allerbeste. Het inschakelen van een multisite-netwerk gaat eenvoudig en intuïtief. Hier vindt u een toegewijde bron en de gids van WordPress.

    30-dagen-geld-terug-garantie

    Niet 100% tevreden met Hostinger? Dan krijgt u uw geld terug. Geen gedoe, geen risico.