cPanel-hosting voor eenvoudig websitebeheer

Betrouwbare hostingplannen voor eenvoudig webbeheer en betere prestaties.

pages.cpanelHosting.header.heading

Kies het beste cPanel-webhostingplan

Wat is cPanel-hosting?

De cPanel-hostingservice is in wezen een Linux-webhosting waarop cPanel is geïnstalleerd. Het is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en biedt alles wat je nodig hebt om je website vlot te kunnen beheren. De gebruiksvriendelijke interface en het brede scala aan functies voor het beheren van websitebestanden, MySQL, datatracking, statistieken en andere geavanceerde tools maken cPanel tot een van de populairste controlepanelen ter wereld.

Wat is cPanel-hosting?

Snel en flexibel

Alle cPanel-hostingpakketten zijn geïntegreerd met de LiteSpeed-Webcachemanager. Het verkort de laadtijd van pagina's aanzienlijk en zorgt voor automatisch beheer van je cache. Het stelt je in staat om je website te versnellen en te optimaliseren met betrekking tot verkeer en snelheid, waardoor je online aanwezigheid sterker wordt.

Snel en flexibel

Veilig en betrouwbaar

Onze cPanel-hosting op basis van Linux wordt geleverd met geavanceerde beveiligingsfuncties. Zo profiteer je bijvoorbeeld van Cloudlinux CageFS om je omgeving privé en veilig te houden, van Imunify360 om je website te beschermen tegen malware en aanvallen, en Jetbackup om regelmatig back-ups van je site te maken.

Veilig en betrouwbaar

Eenvoudig hostingbeheer

Om het beheer van websites nóg eenvoudiger te maken, worden de cPanel-webhostingpakketten geleverd met de Softaculous Apps-installer, een 1-klik-installatieoplossing voor de meeste populaire webapplicaties, zoals phpBB, Joomla, WordPress en vele andere.

Eenvoudig hostingbeheer

Hostinger cPanel-hosting FAQ's

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over Hostinger cPanel-hosting:

Wat is cPanel?

Wat is het verschil tussen webhosting en cPanel?

Is de cPanel-webhostingdienst een goede keuze?

Wat zijn andere goede controlepanelen voor websitehosting?

Waarom zou ik een cPanel-webhostingpakket kopen bij Hostinger?

Krijg ik ondersteuning bij cPanel-hosting?

Krijg ik een cPanel-licentie als ik een cPanel Shared-hosting koop?

30-dagen-geld-terug-garantie

Ben je niet 100% tevreden? Dan kun je binnen een periode van 30 dagen na aankoop je betaling terugvragen. Zonder gedoe en risicovrij.