Transfer Your Domain

Verhuis Jouw Domein

Vul het domein in dat je graag naar Hostinger wilt verhuizen

Sorry, deze domeinextensie kan niet naar Hostinger worden verhuisd op het moment.
Het lijkt erop dat deze domeinnaam beschikbaar is voor registratie. Wil je deze graag registreren?Sorry, dit domein is reeds ergens anders gehost en kan niet worden verhuisd.Om je 000webhost website te verhuizen dien je te upgraden. Heb je al geüpgraded? Gebruik dan de contactfunctie in je nieuwe hPanel zodat ons klantsuccesteam je kan helpen met het verhuizen van je gegevens. Of Upgrade Nu.Er heeft zich een onverwachte fout voorgedaan. Probeer het later opnieuw.
.nl domein
.com domein
.xyz domein
.online domein
.tech domein
.store domein
.site domein
.website domein

100% controle over jouw webprojecten

Dit geldt voor iedereen, ongeacht de hosting- of domeinaanbieder die je kiest. Alles op een plek is simpelweg efficiënter - complete controle over al je diensten zonder een verlengdatum te missen, gebruiksgemak zonder meerdere accounts of wachtwoorden en professionele klantondersteuning met de antwoorden die je zoekt. In ieder geval, het is het waard om je domeinnaam naar je Hostinger account te verhuizen.

Zorg voor het volgende alvorens je de domeinverhuizing start:

  • Het is meer dan 60 dagen geleden dat de domeinregistratie of de recentste verhuizing heeft plaatsgevonden.
  • Het domein is niet afwachtende verwijdering of in quarantaine.
  • Je weet de EPP code van het domein - de autorisatiecode die bewijst dat je de eigenaar bent van het domein. Je kan de EPP code krijgen van de huidige domeinleverancier.
  • Whois privacybescherming is uitgeschakeld.

Ga beginnen - Verhuis nu

Zodra je alles hebt wat je nodig hebt, voer je enkel deze 4 simpele stappen uit:

1Vul het domein in dat je wilt verhuizen.

2Doorgaan met de aankoop.

3Vul de EPP code in.

4Bevestig je verhuizing.

Controleer hierna je e-mail. Je zult een bevestigingsmail ontvangen van je domeinregister. Zodra die is bevestigd, zullen we de domeinverhuizing direct in gang zetten. De tijd die het kost om een domein te verhuizen verschilt per extensie. Meestal duurt het niet langer dan vijf dagen.

We hopen dat je hier wat nuttige informatie hebt gevonden en dat het verhuisproces voor domeinen nu wat duidelijker voor je is!

Begin nu met besparen!

Alles-in-één webhosting & domeinnaam van

0
99
/ma