.nl domein
.com domein
.xyz domein
.net domein
.org domein
.online domein
.tech domein
.store domein

100% controle over jouw webprojecten

Dit geldt voor iedereen, ongeacht de hosting- of domeinaanbieder die je kiest. Alles op een plek is simpelweg efficiënter - complete controle over al je diensten zonder een verlengdatum te missen, gebruiksgemak zonder meerdere accounts of wachtwoorden en professionele klantondersteuning met de antwoorden die je zoekt. In ieder geval, het is het waard om je domeinnaam naar je Hostinger account te verhuizen.

Zorg voor het volgende alvorens je de domeinverhuizing start:

  • Het is meer dan 60 dagen geleden dat de domeinregistratie of de recentste verhuizing heeft plaatsgevonden.
  • Het domein is niet afwachtende verwijdering of in quarantaine.
  • Je weet de EPP code van het domein - de autorisatiecode die bewijst dat je de eigenaar bent van het domein. Je kan de EPP code krijgen van de huidige domeinleverancier.
  • Whois privacybescherming is uitgeschakeld.

Ga beginnen - Verhuis nu

Zodra je alles hebt wat je nodig hebt, log je simpelweg in op het Hostinger controlepaneel en ga je naar Domeinen -> Nieuwe domeinverhuizing en voer je deze 3 simpele stappen uit:

1Vul het domein in dat je wilt verhuizen.

2Vul de EPP code in.

3Bevestig je verhuizing.

Achteraf kun je jouw inbox checken. Je zult een bevestiging ontvangen met de rekening erbij. Zodra deze betaald is, zullen we de domeinverhuizing direct starten. De tijd die het duurt om de verhuizing te voltooien varieert per extensie. Normaal gesproken duurt het niet langer dan 5 dagen.

We hopen dat je hier nuttige informatie hebt gevonden en het domeinverhuisproces nu duidelijker voor je is. Je kunt hier nu naar de hoofdpagina van de Domeinchecker terugkeren.

Begin nu met besparen!

All-in-one web hosting & domain name from

1
99
€ /ma

Maak iemand blij vandaag!