Tijdelijke aanbieding - van 0,80€/maand
00
DAGEN
11
UREN
51
MINUTEN
36
SECONDEN
Begin Nu
×

Verdien Geld Online

Verdien geld online met het beste affiliate programma en
verdien tot wel 60% commissie per verkoop!

  • Verdien 60% commissies per verkoop
  • Directe registratie
  • Word lid van de Elite Partnerclub
  • Verdien makkelijk geld online

Waarom een webhosting partner worden?

Het Hostinger partnerprogramma is de marktleider in hoog uitbetalende partnerprogramma's
en biedt je de makkelijkste manier om snel online geld te verdienen.

Gratis Affiliate Programma

Word lid van het gratis affiliate programma van Hostinger en verdien gemakkelijk online geld. Ons partnerprogramma geeft je de mogelijkheid online geld te verdienen zonder enige extra kosten. Het enige wat je hoeft te doen is registreren en wij helpen je met de rest. Hostinger zal je voorzien van een unieke partnerlink en een verscheidenheid aan goed converterende banners. Kies simpelweg wat het beste bij je website past en begin online geld te verdienen met het beste partnerprogramma!

Hoogste Partnercommissie

Alles wat de door jou gerefereerde klant ons betaalt, is van jou! Wij bieden je tot wel 60% commissie over je verkopen. Klinkt goed, nietwaar? Je zult gemakkelijk online geld gaan verdienen door diensten te promoten die jij en miljoenen andere met plezier gebruiken. Niemand kan het beter dan een hostingpartner die het product al van binnen en buiten kent. Wacht niet langer, begin geld te verdienen met het best converterende partnerprogramma!

Verdien Geld Gemakkelijk Online

Een webhostingpartner worden is de beste manier om online geld te verdienen. Indien je al een website hebt, hoef je slechts de banners op je website te publiceren en verdien je geld door mensen te refereren naar Hostinger. Meedoen aan het best betalende partnerprogramma is de sleutel tot online geld verdienen vanuit huis of waar je maar wilt. Het zijn van een webhostingpartner is de beste bijbaan die je maar kunt bedenken!

Ga NU Verdienen

Hoe het beste affiliate programma werkt?

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om online geld te verdienen. Door deze makkelijke stappen te voltooien begin je in no-time online geld te verdienen met het beste en top betaalde affiliate programma!

1 minuut registratieproces
1 minuut registratieproces
01

Registreer
Gratis

Het duurt slechts een minuutje om mee te doen aan het best betalende affiliate programma en lid te worden van de Elite Club!

02

Ontvang jouw unieke partnerlink

Deel jouw unieke partnerlink met vrienden, in fora & e-mails en begin zo mensen door te verwijzen naar de Hostinger website.

03

Plaats banners op je website

Kies de best passende mooie banners voor je website en begin bezoekers onze kant op te wijzen.

04

Krijg jouw commissies uitbetaald

Elke bestelling van hostingdiensten verdient u 60% commissies.

Begin NU

Welke beloningen krijg je?

Door mee te doen aan het beste webhosting affiliate programma heb je de mogelijkheid om lid te worden van het best betalende en populairste elite partnerprogramma.

word een partner
60%
commissie
voor alle webhosting aankopen
Word lid van het Affiliate Programma

Veelgestelde Vragen (FAQ)?

Vind antwoorden op sommige veelgestelde vragen over online geld verdienen.

Als je snel geld wilt verdienen, is de beste manier om lid te worden van een partnerprogramma. Het lid worden van het Hostinger partnerprogramma is helemaal gratis, kost bijna geen tijd en biedt de hoogste commissies ter wereld - tot wel 60% per verkoop.

Hostinger heeft het beste partnerprogramma om online geld mee te verdienen. Je verdient commissie door nieuwe klanten naar Hostinger te refereren. Zodra een bezoeker naar de Hostinger site komt via jouw partnerlink en een hostingbestelling plaatst, verdien jij een commissie. Een ideale partner is een persoon die een website, blog of ander soort inhoudsrijke site host en/of iemand die actief is op fora, sociale netwerken of online in het algemeen.

De gemakkelijkste manier om online geld te verdienen is door lid te worden van een partnerprogramma. Lid worden van het Hostinger partnerprogramma is makkelijk, kost bijna geen tijd en is helemaal gratis. Door lid te worden van ons beste partnerprogramma zal je in no-time beginnen met passief verdienen!

Registreer simpelweg voor het affiliate programma door https://www.hostinger.nl/affiliate-programma te bezoeken

Je kunt geld verdienen vanuit huis door een online bedrijf te starten, of nog beter, door lid te worden van een affiliate programma. Lid worden van een affiliate programma is de gemakkelijkste manier om online geld te verdienen vanuit huis aangezien het bijna geen moeite vereist en hoge opbrengsten met zich meebrengt - tot wel 60% commissie per verkoop.

De geplaatste cookie blijft 60 dagen bij de bezoeker staan. Indien hij tijdens deze periode een aankoop maakt en deze niet heeft geannuleerd na 35 dagen, krijg jij je commissie.

Dit programma is absoluut kosteloos en heeft geen minimum vereisten aan verkopen per maand.

Indien je betaald verkeer naar Hostinger toe wilt sturen (PPC, PPV, etc.), is het vereist dat het verkeer indirect naar Hostinger gestuurd wordt. De bezoekers dienen eerst door een andere website gestuurd te worden. Direct doorsturen is niet toegestaan zonder geschreven toestemming van ons Partnerteam.
Ondanks dat betaald verkeer is toegestaan, is het gebruik van Hostinger handelsmerken in de advertentiekopie of sleutelwoorden verboden, met of zonder aanpassingen.

Ja, meerdere websites zijn toegestaan en het promoten van Hostinger daarop ook, mits deze beperkte inhoud hebben.

Je kunt extra geld verdienen door een bijbaan te hebben. De gemakkelijkste en snelste manier om online een passief inkomen mee te genereren is door lid te worden van een partnerprogramma. Het partnerprogramma van Hostinger betaalt goed uit, tot wel 60% per verkoop, en geeft je de mogelijkheid extra geld te verdienen op de makkelijkst mogelijke manier.

Je verkoop wordt gerelateerd doordat er gebruik wordt gemaakt van jouw unieke partnerlink die registreert dat al het verkeer van jou uit komt.

60% commissies voor een verkoop van webhostingservices.

You can be paid once per month, when you reach $100 minimum limit. The minimum threshold of $100 has to be reached within 180 days after the end of the month in which a qualified purchase was completed, if not commission payments will be forfeited and your commission balance will revert to $0.

Het beste werk vanuit huis is het werk dat slechts heel weinig moeite vereist. De makkelijkste manier om geld vanuit huis te verdienen is door lid te worden van een affiliate programma. Je hoeft dan slechts banners op je website te plaatsen of je doorverwijslink te delen om tot wel 60% commissie te kunnen verdienen met slechts een kleine moeite.

Als je gratis geld wilt verdienen, is de beste manier om een product te promoten die je al met plezier gebruikt. Je hoeft hiervoor alleen lid te worden van het Hostinger partnerprogramma! Plaats een banner op je website of deel jouw unieke partnerlink met je vrienden en verdien tot wel 60% commissie van iedere aankoop die de door jou gerefereerde klant maakt!

Je kunt je partnerlink vinden in het partnerdashboard op de homepagina.

Je kunt de partnerbanners vinden in het partnerdashboard, onder de 'Banners'-sectie.

Nee, we bieden helaas alleen uitbetalingen via PayPal aan.

Alle inschrijvingen worden automatisch verwerkt, dus je account zal direct worden goedgekeurd.

Je kunt ons geweldige Klantsuccesteam 24/7/365 contacteren. Ze staan altijd klaar om je te helpen!

Betaal voor echte webhostingtechnologieën, niet marketing!

Stop met extra betalen voor marketing. Betaal alleen voor het product. Bespaar slim, ga voor goedkope hosting zonder de kwaliteit te verliezen. Hoge prijs betekent niet hoge kwaliteit.

29.659.751

Klanten besparen al

10,000+

Nieuwe klanten elke dag

24.894.152

Websites gelanceerd

Begin nu met besparen!

Alles-in-één webhosting & domeinnaam van

0
80
/ma
  • Gemakkelijke Websitebouwer
  • 99.9% Beschikbaarheidsgarantie
  • 24/7 Live Support
  • Powerful Control Panel
  • 30 Dagen Geld Terug Garantie
Limited Time Special Offer!
Vanaf
0
80
/ma
Bespaar 90%
Begin nu