Ontworpen voor uw Groei

Om Hostinger krachtiger en sneller te maken, kunnen we niet alleen maar vertrouwen op de nieuwste technologie. Onze grootste kracht ligt dan ook in de teams die samenwerken om die technologie te implementeren.

Ontworpen voor uw Groei
Snelheid

Snelheid

Responstijd 11-274 min.

Ondersteuning

Ondersteuning

Live chat 24/7.

Efficiëntie

Efficiëntie

De beste prijs/kwaliteit verhouding.

Eenvoud

Eenvoud

9 van de 10 gebruikers vinden ons hPanel schoon en intuïtief.

Datacenters

Al uw Gegevens Beveiligd

We beschermen uw websites met meerdere niveaus van fail-safes, RAID-10 en dagelijkse of wekelijkse back-ups. Onze 10 datacenters staan verspreid over de hele wereld, zodat uw website in elk land snel kan blijven werken. Doordat we wereldwijd verbonden Tier-3 datacenters inzetten, kunnen uw bezoekers profiteren van de laagste latentie en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

Onze pakketten bevatten:

In-house gebouwd hPanel, Access Manager, LiteSpeed ​​webserver, gratis SSL, in-house ontwikkelde WAF.

Al uw Gegevens Beveiligd

Infrastructuur

Maximale Efficiëntie

Veiligheid, snelle prestaties en stabiliteit zijn allemaal even belangrijk. We streven naar een constante 99,99% uptime voor uw website. Onze servers draaien op CloudLinux – het toonaangevende besturingssysteem voor hostingproviders. We vernieuwen onze systemen regelmatig, beschermen onze servers tegen DDoS-aanvallen en verbeteren hun snelheid met de nieuwste LiteSpeed-technologieën.

Onze pakketten bevatten:

Dagelijkse back-ups, CloudLinux, LVE-containers voor account-isolatie, Wanguard realtime anti-DDoS-bescherming op switches, volledige SSD-servers.

Maximale Efficiëntie

Hpanel

Gebouwd voor Vlotte Besturing

We zijn trots op ons in zelf-ontwikkelde hPanel. Sinds zijn geboorte in 2011 hebben we elk aspect van dit product verfijnd om een ​​hostingervaring te kunnen bieden die intuïtief is voor beginners en eenvoudig voor professionals. hPanel is naar 17 talen vertaald en heeft een interne WordPress-migratieservice voor snelle automatische migraties.

Gebouwd voor Vlotte Besturing

Ondersteuning

Gericht op Succes

Wij geloven dat we onze klanten op de beste manier naar succes kunnen leiden als we ze laten zien hoe ze een probleem kunnen oplossen. Ons technische team staat 24/7 voor u klaar om u te helpen bij eventuele problemen die u tegenkomt tijdens het werken aan uw website.

Gericht op Succes

Ga aan de Slag met onze Producten

Laatste blogonderwerpen

Cloudprober Explained

02 sept. 2021Engineering

Cloudprober is software die wordt gebruikt om de beschikbaarheid en prestaties van verschillende componenten van het systeem te bewaken.

Door Ieva T.

hPanel vs. cPanel

26 aug. 2021Engineering

Het Configuratiescherm is een populaire tool om uw hostingpakket te beheren.

Door rusnesmitaite

GraphQL vs. REST

02 juli 2021Engineering

API, afkorting van Application Programming Interface, is een software-intermediair waarmee twee applicaties met elkaar kunnen communiceren.

Door Ieva T.