Ontworpen voor uw Groei

Om Hostinger krachtiger en sneller te maken, vertrouwen we niet alleen op de nieuwste technologie. Onze grootste kracht ligt bij onze teams: zij zorgen ervoor dat die technologie daadwerkelijk wordt geïmplementeerd.

Ontworpen voor uw Groei
Snelheid

Snelheid

Responstijd 11-274 min.

Ondersteuning

Ondersteuning

Live chat 24/7.

Efficiëntie

Efficiëntie

De beste prijs/kwaliteit verhouding.

Eenvoud

Eenvoud

9 van de 10 gebruikers vinden ons hPanel schoon en intuïtief.

Datacenters

Al uw Gegevens Beveiligd

We beschermen uw websites met meerdere niveaus van fail-safes, RAID-10 en dagelijkse of wekelijkse back-ups. Onze 10 datacenters staan verspreid over de hele wereld, zodat uw website in elk land snel kan blijven werken. Omdat we wereldwijd verbonden Tier-3 datacenters inzetten, kunnen uw bezoekers profiteren van de laagste latentie en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

Onze pakketten bevatten:

In-house gebouwd hPanel, Access Manager, LiteSpeed ​​webserver, gratis SSL, in-house ontwikkelde WAF.

Al uw Gegevens Beveiligd

Infrastructuur

Maximale Efficiëntie

Veiligheid, snelle prestaties en stabiliteit zijn allemaal even belangrijk. We streven naar een constante 99,99% uptime voor uw website. Onze servers draaien op CloudLinux – het toonaangevende besturingssysteem voor hostingproviders. We vernieuwen onze systemen regelmatig, beschermen onze servers tegen DDoS-aanvallen en verbeteren hun snelheid met de nieuwste LiteSpeed-technologieën.

Onze pakketten bevatten:

Dagelijkse back-ups, CloudLinux, LVE-containers voor account-isolatie, Wanguard realtime anti-DDoS-bescherming op switches, volledige SSD-servers.

Maximale Efficiëntie

Hpanel

Gebouwd voor Vlotte Besturing

We zijn trots op ons in zelfontwikkelde hPanel. Sinds de lancering in 2011 hebben we elk aspect van dit product verfijnd om een ​​hostingervaring te kunnen bieden die intuïtief is voor beginners en eenvoudig voor professionals. hPanel is naar 17 talen vertaald en heeft een interne WordPress-migratieservice voor snelle automatische migraties.

Gebouwd voor Vlotte Besturing

Ondersteuning

Gericht op Succes

Wij geloven dat de beste manier om onze klanten naar succes te leiden, is door ze te laten zien hoe ze een probleem kunnen oplossen. Ons technische team staat 24/7 voor u klaar om u te helpen bij eventuele problemen die u tegenkomt tijdens het werken aan uw website.

Gericht op Succes

Ga aan de Slag met onze Producten

Laatste blogonderwerpen

WHOIS-Privacybescherming

Oct 05, 2022Productupdates

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom u zoveel persoonlijke informatie moet geven wanneer u een domein registreert?

Door Klaudijus J.

Toegangslogboeken van Hostinger

Jul 30, 2022Productupdates

Alle Hostinger-gebruikers hebben de mogelijkheid om de handige Client-Toegangslogboeken uit te proberen. Met deze functie kunt u zien wie uw website bezoekt en het verkeer dienovereenkomstig filteren.

Door Florence S.

WordPress Staging tool

Jun 27, 2022Productupdates

Voor de introductie van de staging-tool van WordPress eerder dit jaar, moesten gebruikers nog zelf hun eigen staging-omgeving maken voor het testen van sites.

Door Yoga K.