Koop een SSL certificaat en beveilig uw site

Bescherm uw website en uw bezoekers met een veilige, versleutelde verbinding. Met onze SSL certificaten bouwt u merkvertrouwen op en verbetert u uw ranking in de zoekmachines.

30-dagen-geld-terug-garantie

SSL-CertificaatSSL-CertificaatSSL-Certificaat

Koop een SSL certificaat

Website zonder SSL

Website zonder SSL
 • Data encryptie
 • SEO Boost
 • Klanten vertrouwen
 • Slot in adresbalk
 • Beveiliging foutmelding in Google Chrome

Levenslang SSL

11,95
 • Een leven lang geleverd
 • Type: Standaard LE SSL
 • Encryptie: 256 bit
 • Klantengegevens beveiligd
 • Verbeterde SEO
 • Slot in adresbalk
 • 30-dagen-geld-terug-garantie
 • Voldoet aan PCI DSS

Comodo PositiveSSL

7,49/jr
 • Een jaar lang geleverd
 • Type: Comodo PositiveSSL
 • Encryptie: 256 bit
 • Klantengegevens beveiligd
 • Verbeterde SEO
 • Slot in adresbalk
 • 30-dagen-geld-terug-garantie
 • Voldoet aan PCI DSS
 • Relying party warranty: $50.000

Het Verschil Tussen Lifetime SSL en Comodo PositiveSSL

Het Lifetime SSL Certificaatplan heeft een eenmalige prijs en is voor onbeperkte tijd geldig. Het is een standaard beveiligingscertificaat dat automatisch en gratis wordt verlengd.

Voor het Comodo PositiveSSL Certificaatplan betaalt u een jaarlijkse vergoeding. Het biedt extra tools voor het beveiligen van uw website. Comodo PositiveSSL biedt ook een Relying Party Warranty, die compensatie garandeert in het geval de Secure Sockets Layer-beveiliging zou falen.

Beide beveiligingsproducten bieden een sterke encryptie voor de verbinding tussen uw website en uw bezoekers. Ze hebben echter allebei iets andere functies. Het Comodo PositiveSSL Certificaat-plan heeft bijvoorbeeld een technisch ondersteuningsteam, SSL-certificaatbeheertools en een Comodo Secure-sitezegel. Het Lifetime SSL certificaatplan biedt dit niet.

Het Verschil Tussen Lifetime SSL en Comodo PositiveSSL

Waarom heb ik een SSL certificaat nodig?

Bouw Klantvertrouwen Op

Naast het HTTPS-voorvoegsel in de adresbalk, plaatsen onze SSL certificaten ook een hangslot in uw URL, zodat bezoekers kunnen zien dat uw website een SSL-service gebruikt. Voor online bedrijven zorgt dit automatisch voor meer klantvertrouwen, omdat uw klanten zo kunnen zien dat hun gegevens veilig zijn op uw site.

Bouw Klantvertrouwen Op

Verbeter Uw Positie op Google

Webbeveiliging is een van de belangrijkste rankingfactoren van Google. Een SSL certificaat biedt een werkend HTTPS-voorvoegsel aan het begin van de URL van een beveiligde site. Zo weet de zoekmachine dat uw website gegevensversleuteling gebruikt om gevoelige informatie te beschermen. SSL-gecertificeerde websites worden door Google hoger weergegeven in de zoekresultaten, waardoor het organische verkeer toeneemt.

Verbeter Uw Positie op Google

Voldoen aan de PCS DSS-standaarden

Online bedrijven die digitale betaalmogelijkheden bieden en te maken hebben met inloggegevens van hun bezoekers, moeten voldoen aan de PCI-beveiligingsnormen, waaronder SSL-certificering. Wanneer u geen betrouwbare beveiliging heeft, voldoet u niet aan de vereiste regelgeving en kunt u met uw bedrijfswebsite uw bezoekers in gevaar brengen.

Voldoen aan de PCS DSS-standaarden

Beveiligde Klantgegevens

Onze SSL certificaten gebruiken tot 256-bits codering; de industriestandaard voor gegevensbescherming. Dit coderingsniveau zorgt ervoor dat alle privé-informatie die tussen u en uw bezoekers wordt gedeeld, beveiligd is tegen de nieuwsgierige blikken van ongewenste partijen.

Beveiligde Klantgegevens

Wat SSL Certificaten Doen

Een SSL certificaat zorgt voor een veilige internetdoorgang tussen uw bezoekers en uw website. Het is niet-decodeerbaar door onbevoegden, waardoor alle inloggegevens, persoonlijke informatie en creditcardgegevens beschermd zijn tegen hackers en dieven.

01

Verbinding Maken

Wanneer een bezoeker toegang probeert te krijgen tot uw website, vraagt ​​zijn browser om de identiteit van uw website. Als u een SSL certificaat heeft ingesteld, dan heeft uw website het voorvoegsel HTTPS. De browser weet dan dat de verbinding veilig is.

02

Data-Encryptie

Zodra er een beveiligde verbinding tot stand is gekomen, worden alle gegevens die tussen de browser van de bezoeker en uw website worden overgedragen, gecodeerd met 256-bits-versleuteling. Alleen goedgekeurde partijen (de browser van de bezoeker en uw website) hebben de SSL-coderingssleutel, waardoor veilige decodering mogelijk is.

03

Visuele Indicatoren

Een website met SSL certificatie heeft meerdere visuele indicatoren die bezoekers direct kunnen herkennen: de URL van de website bevat een slot-icoontje en een HTTPS-voorvoegsel, die tonen dat de website veilig is. Afhankelijk van het type SSL certificaat kunt u ook een site seal weergeven om de betrouwbaarheid nog verder te vergroten.

SSL Certificaten FAQ's

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over onze SSL certificaten en SSL pakketten.

Een SSL (Secure Sockets Layer) of TLS (Transport Layer Security) is een beveiligingsprotocol dat door een certificeringsinstantie aan een website wordt uitgegeven. Het doel is om de verbinding tussen de site en de webserver/browser te versleutelen, om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de site of deze kunnen bekijken.

Naast de voordelen van encryptie en webbeveiliging, heeft een SSL certificaat ook invloed op het merkvertrouwen en de SEO-ranking.

Zoekmachines en gebruikers geven namelijk de voorkeur aan openbare websites met een SSL certificaat, omdat zo'n certificaat laat zien dat de organisatie maatregelen heeft genomen om zijn website te beveiligen. Het is een verplicht veiligheidsvoorschrift en zowel gebruikers als zoekmachines gaan ervan uit dat u daaraan voldoet.

De beste manier om te zien of uw website wordt beveiligd door een SSL certificaat, is door te controleren of er in de adresbalk vóór uw domeinnaam een slot-icoon staat. Is dat het geval, dan kunt u er zeker van zijn dat uw website beveiligd is.

Afhankelijk van het validatieniveau zijn er drie soorten SSL/TLS certificaten:

Domain Validation (DV SSL certificaat) – het meest gebruikte SSL certificaat voor kleinere websites. Bij Domain Validation vraagt ​​de certificeringsinstantie u alleen om uw domeineigendom te verifiëren via e-mail, telefoon of DNS-record.

Organization Validation (OV SSL certificaat) – dit is een SSL certificaat met een gemiddeld validatieniveau. Voor het verifiëren van de site, contactgegevens en het adres van de webmaster, vraagt de certificeringsinstantie ​​meestal om bepaalde documenten.

Extended Validation (EV SSL certificaat) – dit SSL certificaat biedt het hoogste validatieniveau. Bij EV SSL certificaten voert de certificeringsinstantie uitgebreide achtergrondcontroles uit bij de eigenaar, om de website en de organisatie te verifiëren.

Naast het validatieniveau kunnen SSL/TLS certifcaten ook worden ingedeeld op basis van het aantal websites dat ze kunnen beschermen:

Single Domain SSL Certificaat - beschermt een enkel domein en zijn subbestanden.

Wildcard SSL Certificaat - bij een Wildcard-certificaat zijn een enkel domein en meerdere subdomeinen gedekt.

Multi-Domein SSL Certificaat - beveiligt meerdere domeinen die niet aan elkaar gerelateerd zijn, zoals vermeld in het Certificate Signing Request (CSR).

Om het juiste SSL certificaat te kiezen, moet u kijken naar het doel van uw website en de hoeveelheid van gevoelige gegevens die erop worden verwerkt.

In werkelijkheid bieden alle soorten SSL/TLS-beveiliging hetzelfde coderingsniveau. Echter, sommige ondernemingen profiteren wellicht meer van een hoger validatieniveau, omdat ze hun bezoekers dan een beter bewijs van legitimiteit kunnen bieden.

Voor blogs en persoonlijke websites volstaat één SSL certificaat met Domain Validation (DV). Terwijl voor middelgrote ondernemingen Organization Validation (OV) SSL certificaten meer geschikt zijn.

Websites waarop grote hoeveelheden gevoelige gegevens verwerkt worden, zoals die van banken of overheidssites, hebben een Extended Validation (EV) SSL certificaat nodig. Aangezien organisaties met EV SSL certificering een uitgebreider validatieproces moeten doorlopen, kunnen bezoekers ervan uitgaan dat het veilig is om gevoelige informatie delen.

Als u Premium of Business Shared hosting, Cloud hosting of WordPress hosting aanschaft bij Hostinger, krijgt u een gratis SSL/TLS certificaat. Dit is een perfecte keuze voor website-eigenaren die zich willen aanmelden bij een nieuwe webhostingprovider en meteen hun SSL/TLS certificering willen regelen.

Of u nu kiest voor het Lifetime SSL Certificaat of het Comodo PositiveSSL Certificaat, beide certificaten worden binnen enkele minuten na voltooiing van de aankoop actief.

Als u vragen heeft over de aankoop van uw SSL certificaat, neem dan gerust contact op met ons klantensuccesteam. Zij staan 24/7 voor u klaar.

Al onze SSL-certificaten kunnen automatisch verlengd worden. Zo hoeft u niet elk jaar een nieuw plan te kopen.

Als u het Lifetime SSL Certificaat plan koopt, zorgt Hostinger ervoor dat het automatisch gratis wordt verlengd. De instelling voor automatische verlenging is ook beschikbaar voor het Comodo PositiveSSL-abonnement. U wordt automatisch gefactureerd voor de jaarlijkse prijs van het SSL certificaat.

Websitebeveiliging is een belangrijke rankingfactor voor Google. Dit betekent dat wanneer uw website beveiligd is met een SSL/TLS certificaat, hij een veel grotere kans heeft om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen.

Als u kiest voor een andere SSL-provider, kunt u deze installeren via ons webhosting-configuratiescherm. Volg gewoon de simpele stappen in deze aangepaste installatiehandleiding voor SSL certificaten. Binnen een mum van tijd is de klus geklaard.