Google
Score:
4.8/5
|
1,237
reviews
HostAdvice
Score:
4.5/5
|
2,416
reviews
WpBeginner
Score:
4.7
|
874
reviews

Kies Jouw VPS-Hostingpakket

Betaalvoorwaarden

NVMe SSD-opslag en AMD EPYC-processoren

Heb je een goed projectidee? Wij hebben de technologie om het uit te voeren. Ervaar ijzersterke prestaties met NVMe SSD-opslag en AMD EPYC-processoren die draaien op toonaangevende HPE- en DELL-servers, verspreid over vier continenten. Het industriestandaard KVM-virtualisatieplatform zorgt ervoor dat je volledige controle hebt over hardwareresources.

NVMe SSD-opslag en AMD EPYC-processoren

300 MB/s netwerk

Onze glasvezelinfrastructuur heeft een netwerksnelheid van 300 Mb/s voor VPS-hostingklanten, wat zorgt voor een hogere uptime en snellere laadsnelheid. Dit maakt onze VPS-hostingplannen geschikt voor gamen, streamen en alles wat daarmee te maken heeft.

300 MB/s netwerk

Back-ups en snapshots

Je gegevens zijn veilig met onze geautomatiseerde wekelijkse back-ups. Grote veranderingen doorvoeren? Maak eenvoudig een handmatige snapshot. Mocht er een fout optreden, dan kun je binnen enkele minuten terugkeren naar de vorige versie.

Back-ups en snapshots
trustpilot-dark

We maken al een aantal jaar gebruik van de Virtual Private Server-diensten van Hostinger en alles is zeer stabiel.

rating
trustpilot-dark

Absoluut de beste hostingservice die ik tot nu toe heb gebruikt. Zonder gedoe. Het ondersteunt mijn site perfect.

rating
trustpilot-dark

Vrij goede VPS, geweldige ondersteuning (livechat), mooi dashboard. Ze bieden geweldige service. Als ik een keuze moest maken voor mijn klanten, dan zou ik voor Hostinger kiezen.

rating

Installeer de software voor je virtuele server met 1 klik

Je vindt alle beschikbare VPS-templates in onze Kennisbank.

Besturingssystemen

Kies uit de meest populaire op Linux gebaseerde besturingssystemen voor je virtuele servers en wij installeren deze automatisch voor je.

Besturingssystemen

Controlepanelen en apps

Beheer je server met een betrouwbaar controlepaneel en installeer webapplicaties naar keuze. Het opzetten van je applicaties duurt met onze VPS-templates maar een paar minuten.

Controlepanelen en apps

Firewall en DDoS-beveiliging

Beveilig je virtuele server van begin tot eind. Met onze Wanguard DDoS-filtering en eenvoudig te configureren Firewall hou je schadelijk verkeer buiten de deur.

Firewall en DDoS-beveiliging

AI-Assistent

Onze AI-Assistent maakt VPS-beheer nóg eenvoudiger. Stel je voor dat je een goed geïnformeerde adviseur hebt die je door alles begeleidt; van het installeren van WordPress tot het configureren van Firewallregels.

AI-Assistent

Browser-terminal

Voer snelkoppelingen uit, beheer bestanden of wijzig VPS-instellingen rechtstreeks vanuit je browser. Je hoeft geen extra software te installeren - voer gewoon je opdrachten in en voer ze uit via de webterminal.

Browser-terminal

Flexibele VPS-hosting

Begin klein en schaal op wanneer je een groter plan nodig hebt. Zodra je meer serverresources nodig hebt voor je projecten, kun je binnen een paar klikken overstappen naar een hoger VPS-hostingplan.

Flexibele VPS-hosting
trustpilot-dark

Ik heb een tijdje geleden een VPS gekocht en ik heb nog nooit downtime gehad. Het ondersteuningsteam is bovendien snel en behulpzaam.

rating
trustpilot-dark

De klantenservice is altijd zeer responsief en behulpzaam. Ik vind het vooral prettig dat ik mijn VPS kan upgraden of downgraden als ik dat wil, en dat ik voor geen van deze handelingen hoef te betalen.

rating
trustpilot-dark

Wat opvalt aan Hostinger is dat je je VPS kunt upgraden vanuit je dashboard.

rating

Datacenters wereldwijd

Onze datacenters zijn strategisch gelegen in Azië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Kies voor een server die zich dicht bij jouw doelgroep bevindt, voor een snellere levering van content.

Datacenters wereldwijd

30-dagen-geld-terug-garantie

Ben je niet 100% tevreden? Dan kun je binnen een periode van 30 dagen na aankoop je betaling terugvragen. Zonder gedoe en risicovrij.

VPS-Hosting FAQ's

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over onze VPS Hosting-abonnementen.

Wat is VPS?

Wat is een Linux VPS?

Waarom zou ik kiezen voor VPS-hosting?

Hoeveel kost Virtual Server-hosting?

Wat zijn de voordelen van Hostinger's KVM-VPS?

Wat is een Virtual Dedicated Server? Hoe verschilt deze van een Virtual Private Server?

Krijg ik enige vorm van hulp bij het gebruik van Linux VPS-hosting?

Zijn Virtual Private Servers veilig?

Is VPS geschikt voor WordPress?

Kan ik aangepaste software installeren op mijn VPS-server?

Wanneer moet ik upgraden naar een VPS?