PrestaShop Hosting

Meer verkopen met hosting die is geoptimaliseerd voor Uitzonderlijke PrestaShop-prestaties.

check_circle

30 dagen geld terug garantie

Kies je PrestaShop hosting pakket

Single Webhosting

9,59€
Bespaar 90%
0
99
/ma
 • 1 website
 • 1 e-mailaccount
 • 100 GB Bandbreedte
 • 1X PrestaShop Optimized Speed
Meest populair

Premium Webhosting

14,49€
Bespaar 82%
2
59
/ma
 • Onbeperkte Aantal Websites
 • Onbeperkte E-mailaccounts
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Wekelijkse Back-ups
 • 2X PrestaShop Optimized Speed

Business Webhosting

19,99€
Bespaar 78%
4
49
/ma
 • Alle voordelen van Premium
 • Dagelijkse Backups
 • Gratis SSL-certificaat
 • 4X PrestaShop Optimized Speed

Wist jij dat? Privé gratis domeinen onderdeel zijn van de jaarlijkse Premium & Business webhostingpakketten!

Meer Kracht Nodig? Probeer de cloud hosting oplossing

PrestaShop-hosting gebouwd voor succes

De lancering van een online winkel hoeft niet moeilijk te zijn. Op Hostinger heb je alles wat je nodig hebt om aan de top van de e-commerce wereld te staan. Zorg voor piekprestaties en succespercentage bij het beste PrestaShop-hostingplatform!

live_help

24/7 Live Ondersteuning

De weg naar succes kan moeilijk zijn. Maar Hostinger staat altijd aan je zijde! Gepassioneerde en professionele agenten voor klantenservice zijn 24/7/365 op de hoogte om eventuele vragen of vragen te beantwoorden!

dns

PrestaShop Geoptimaliseerde Gervers

Net als bij het bouwen van een huis, moet je ervoor zorgen dat de fundering solide en betrouwbaar is. We streven ernaar jou PrestaShop-prestaties van het hoogste niveau te bieden door onze servers te verbeteren met aangepaste instellingen en configuratie.

thumb_up

Gratis Domeinregistratie

Elke online winkel heeft een pakkende en gedenkwaardige naam nodig. Maak een goede eerste indruk met de juiste domeinnaam. Ontvang het gratis bij Hostinger! Alle twaalfmaandelijkse of langere PrestaShop-hostingplannen ontvangen het eerste jaar een gratis domeinnaam.

Waarom PrestaShop?

Het bevat de beste functies om jouw online winkel te bouwen. Of je nu een ervaren ontwikkelaar bent of je eerste eCommerce-site start, PrestaShop is een van de krachtigste en betrouwbaarste keuzes!

 icon

check_circleMakkelijk te gebruiken

Het starten van een eigen eCommerce-winkel is nu nog eenvoudiger. PrestaShop heeft de middelen die jij nodig hebt om succesvol te zijn: een flexibel administratief panel, uitgebreide documentatie en meer. Geen technische kennis nodig om een online winkel te bouwen!

check_circleMobielvriendelijk

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologische ontwikkelingen! Mobiel zoekverkeer is groter dan ooit tevoren. Stuur het verkeer allemaal naar jouw mobielvriendelijke PrestaShop-winkel en verdien meer omzet!

check_circlee-Commerce gericht

Bouw jouw winkel op een platform gericht op zakelijkheid! PrestaShop is puur gericht op e-Commerce, dus je krijgt de beste prestaties en functies van je aankoop.

Jouw eigen PrestaShop-winkel slechts in een paar stappen verwijderd!

Volg 3 eenvoudige stappen om jouw online winkel aan de gang te krijgen.

Kies je PrestaShop-hostingplan

First step

Kies je PrestaShop-hostingplan

Kies een van de drie beschikbare opties en bekijk jouw winkelwagenitems. Bestel een cyclus van 12 maanden om een gratis domein te krijgen!

Bouw je online winkel

Second step

Bouw je online winkel

Rond je order af en stel de initiële instellingen in om van start te gaan.

Geniet van je e-mailhosting

Third step

Geniet van je e-mailhosting

Dat is waar de echte reis begint! Stel PrestaShop in met 1 klik, voeg je producten of services toe en begin met verkopen.

Everything you need

Alles wat je nodig hebt voor een Top-PrestaShopwinkel

Wij werken voor jouw succes - het is ons belang om ervoor te zorgen dat jij over alle tools beschikt om je doelen te bereiken. Bekijk deze PrestaShop-hostingfuncties die je naar de top zullen brengen.

tune

1-klik-installatie

Tijd is geld. En handmatige installaties kunnen lang en vervelend zijn. Daarom vind je een betrouwbaar 1-klik-installatieprogramma in je configuratiescherm!

update

SSL / TLS beveiligd

Blijf beveiligd en blijf de concurrentie voor. Alle jaarplannen krijgen een lifetime SSL / TLS-certificaat voor veilige on-site transacties en een betere SEO-ranking.

https

CloudFlare Enhanced

Snelheid en uptime zijn cruciaal voor elke succesvolle online winkel. Wees een stap vooruit met ingebouwde CloudFlare CDN en DDoS-aanvalsbescherming.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Geïntegreerde Caching

Meer snelheid en prestaties betekent indruk makende bezoekers en hogere conversiepercentages. Dat is waar onze statische server-side caching om draait!

people

Groei Gefocust

The sky's the limit! No matter how large your online store grows, we’ll always have a solution. Start small and grow big with Hostinger!

trending_up

Toegangsbeheerder

Het delen van gegevens kan kwetsbaar zijn bij het bouwen van een winkel met anderen. Werk gemakkelijk samen met mensen die via Access Manager aan hetzelfde project werken!

PrestaShop Hosting - Veelgestelde vragen

Onze antwoorden op veelgestelde vragen over PrestaShop-hosting

PrestaShop is voornamelijk gebruikt voor het bouwen van online winkels en is een open-source e-commerce oplossing. Ontwikkeld met behulp van de programmeertalen PHP en MySQL, biedt het de gebruiker een robuust platform met alle essentiële hulpmiddelen om een winkel op te zetten en online verkopen te maken. Momenteel beheert het meer dan 250 duizend winkels over de hele wereld en bezit het ongeveer 1,5% van het CMS-marktaandeel.
PrestaShop hosting richt zich op het bieden van de best presterende omgeving voor jouw online winkel. Aangepaste serverconfiguratie, nieuwste PHP- en MySQL-versies, geïntegreerde caching en HTTP/2 zijn slechts enkele van de voordelen die jouw eCommerce-website extra zullen versterken. Combineer dat met de voordelen van CloudFlare en een levenslang TLS-certificaat en je hebt alle onderdelen om een veilige en SEO geoptimaliseerde winkel te maken.
Op Hostinger ontvangt elke installatie van PrestaShop een unieke mapnaam voor het administratiegebied. Samengesteld met willekeurige letters en cijfers, is het bedoeld om de back-end van jouw website te beschermen tegen hacking of brute force-pogingen. Als je jouw unieke URL van het beheerdersgebied van PrestaShop wilt vinden, bekijk je de geïnstalleerde mappen met behulp van Bestandsbeheer. Eenmaal gevonden, open je het via de browser (bijvoorbeeld: http://www.myprestastore.com/voorbeeld).
Een plan hebben over hoe je omgaat met verzendingen is belangrijk voor elke online winkel met fysieke producten. PrestaShop berekent de verzendkosten op basis van prijsklassen of gewichtsklassen. Er worden ook enkele andere aspecten in aanmerking genomen, zoals het geografische gebied, het land en de valuta. Gelukkig kun je al deze waarden configureren en bewerken in de lokale instellingen van jouw PrestaShop-beheerdersgebied.
Dat doet het zeker! Met de multistore-functie van PrestaShop kun je jouw winkel veel efficiënter beheren. Of je nu een meertalige winkel wilt maken of meer dan één valuta wilt gebruiken, de functionaliteit met meerdere locaties is een uitstekende manier om dit te bereiken.
Het aantal modules dat je kunt installeren is niet beperkt in onze PrestaShop hosting pakketten. Zolang je over voldoende bronnen beschikt, kun je zoveel uitbreidingen in je webshop installeren als nodig. En mocht je onverhoopt meer kracht nodig hebben, dan kunnen we naadloos opwaarderen!
Helaas niet. Hoewel er een aanbod is van gratis PrestaShop modules, hangt aan de meeste modules een prijskaartje. Daarentegen hebben de meeste ook een geld-terug garantie, waardoor je alles uit kunt testen zonder risico. En de meest essentiële benodigdheden zijn in de lijst met gratis uitbreidingen te vinden!
Alle PrestaShop servers zijn uitgerust met een slimme WAF en zorgvuldig gekozen lijst met firewall regels. Ze beschermen iedere gebruiker tegen vijandig gebruik zoals DDoS aanvallen en brute-force aanvallen. Voor een extra laag van beveiliging bieden we ook CloudFlare integratie. Daarnaast zou iedere webshop uitgerust moeten zijn met een SSL/TLS certificaat dat kan zorgen voor extra vertrouwen en beschermt tegen man-in-the-middle aanvallen.
Dat kan zeker! Er is een gebruiksvriendelijke installatie optie beschikbaar in je beheer dashboard. Hiermee kun je met een paar muisklikken eenvoudig een andere webshop software installeren. In het geval dat PrestaShop niet de juiste oplossing is, kun je een van de andere populaire opties kiezen, zoals bijvoorbeeld Magento or WordPress met WooCommerce.