PrestaShop Hosting

Verkoop meer met PrestaShop hosting geoptimaliseerd voor uitzonderlijke prestaties

check_circle

30 dagen geld terug garantie

Kies uw PrestaShop hosting pakket

PrestaShop Starter

€ 11,95
Bespaar 82%
2
15
/mnd

€ 3,99 p/mnd bij verlenging

 • Onbeperkt Aantal Websites
 • 20 GB SSD Opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Gratis Domein & SSL
 • Wekelijks Geautomatiseerde Back-ups
Populairste keuze

PrestaShop Premium

€ 15,95
Bespaar 78%
3
45
/mnd

€ 6,99 p/mnd bij verlenging

 • Onbeperkt Aantal Websites
 • 100 GB SSD Opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Gratis Domein & SSL
 • Dagelijks Geautomatiseerde Back-ups

PrestaShop Business

€ 29,00
Bespaar 74%
7
45
/mnd

€ 13,75 p/mnd bij verlenging

 • Onbeperkt Aantal Websites
 • 100 GB SSD Opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Gratis Domein & SSL
 • Dagelijks Geautomatiseerde Back-ups
 • Dedicated IP Adres
 • Toegewezen Resources

Meer Kracht Nodig? Probeer de cloud hosting oplossing

PrestaShop hosting gebouwd voor succes

De lancering van een online winkel hoeft niet moeilijk te zijn. Op Hostinger heeft u alles wat u nodig hebt om aan de top van de e-commerce wereld te staan. Zorg voor piekprestaties en een hoog conversiepercentage met het beste PrestaShop hosting platform!

live_help

24/7 Live Ondersteuning

De weg naar succes kan moeilijk zijn. Maar Hostinger staat altijd aan je zijde! Gepassioneerde en professionele agenten voor klantenservice zijn 24/7/365 op de hoogte om eventuele vragen of vragen te beantwoorden!

dns

PrestaShop Geoptimaliseerde Servers

Net als bij het bouwen van een huis, moet men ervoor zorgen dat de fundering solide en betrouwbaar is. We streven ernaar u PrestaShop-prestaties van het hoogste niveau te bieden door onze servers te verbeteren met aangepaste instellingen en configuratie.

thumb_up

Gratis Domeinnaam

Elke online winkel heeft een pakkende en gedenkwaardige naam nodig. Maak een goede eerste indruk met de juiste domeinnaam. Ontvang het gratis bij Hostinger! Alle twaalfmaandelijkse of langere PrestaShop hosting pakketten ontvangen het eerste jaar een gratis domeinnaam.

Waarom PrestaShop?

Het bevat de beste functies om uw online winkel te bouwen. Of u nu een ervaren ontwikkelaar bent of uw eerste eCommerce-site start, PrestaShop is een van de krachtigste en betrouwbaarste keuzes!

 icon

check_circleMakkelijk te gebruiken

Het starten van een eigen eCommerce-winkel is nu nog eenvoudiger. PrestaShop heeft de middelen die u nodig heeft om succesvol te zijn: een flexibel administratief panel, uitgebreide documentatie en meer. Geen technische kennis nodig om een online winkel te bouwen!

check_circleMobielvriendelijk

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologische ontwikkelingen! Mobiel zoekverkeer is groter dan ooit tevoren. Stuur het verkeer allemaal naar uw mobielvriendelijke PrestaShop-winkel en verdien meer omzet!

check_circlee-Commerce gericht

Bouw uw winkel op een platform gericht op zakelijkheid! PrestaShop is puur gericht op e-Commerce, dus u krijgt de beste prestaties en functies van uw aankoop.

Uw eigen PrestaShop-winkel slechts een paar stappen verwijderd!

Volg 3 eenvoudige stappen om uw online winkel aan de gang te krijgen.

Kies uw PrestaShop hosting pakket

Stap één

Kies uw PrestaShop hosting pakket

Kies een van de drie beschikbare opties en bekijk uw winkelwagenitems. Bestel een cyclus van 12 maanden om een gratis domein te krijgen!

Bouw uw online winkel

Stap twee

Bouw uw online winkel

Rond uw order af en stel de initiële instellingen in om van start te gaan.

Geniet van uw PrestaShop hosting

Stap drie

Geniet van uw PrestaShop hosting

Dat is waar het echte avontuur begint! Stel PrestaShop in met 1 klik, voeg uw producten of services toe en begin met verkopen.

Alles wat u nodig heeft

Alles wat u nodig heeft voor een hoogwaardige PrestaShop winkel

Wij werken voor uw succes - het is ons belang om ervoor te zorgen dat u over alle tools beschikt om uw doelen te bereiken. Bekijk deze PrestaShop hosting functies die u naar de top zullen brengen.

tune

1-Klik Installatie

Tijd is geld. En handmatige installaties kunnen lang en vervelend zijn. Daarom vind u een betrouwbaar 1-klik installateur in uw configuratiescherm!

update

SSL / TLS Beveiligd

Blijf beveiligd en blijf de concurrentie voor. Alle jaarplannen krijgen een lifetime SSL / TLS-certificaat voor veilige on-site transacties en een betere SEO-ranking.

https

CloudFlare Enhanced

Snelheid en uptime zijn cruciaal voor elke succesvolle online winkel. Wees een stap vooruit met ingebouwde CloudFlare CDN en DDoS-aanvalsbescherming.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Geïntegreerde Caching

Meer snelheid en prestaties betekent geïmponeerde bezoekers en hogere conversiepercentages. Dat is waar onze static server-side caching om draait!

people

Gericht op Groei

Alles is mogelijk! Ongeacht hoe groot uw online winkel groeit, we zullen altijd een oplossing hebben. Begin klein en wordt groot met Hostinger!

trending_up

Toegangsbeheerder

Het delen van gegevens kan kwetsbaar zijn bij het bouwen van een winkel met anderen. Werk gemakkelijk samen met mensen die via Access Manager aan hetzelfde project werken!

PrestaShop Hosting - Veelgestelde vragen

Onze antwoorden op veelgestelde vragen over PrestaShop hosting

PrestaShop is voornamelijk gebruikt voor het bouwen van online winkels en is een open-source e-commerce oplossing. Ontwikkeld met behulp van de programmeertalen PHP en MySQL, biedt het de gebruiker een robuust platform met alle essentiële hulpmiddelen om een winkel op te zetten en online verkopen te maken. Momenteel beheert het meer dan 250 duizend winkels over de hele wereld en bezit het ongeveer 1,5% van het CMS-marktaandeel.
PrestaShop hosting richt zich op het bieden van de best presterende omgeving voor uw online winkel. Aangepaste serverconfiguratie, nieuwste PHP- en MySQL-versies, geïntegreerde caching en HTTP/2 zijn slechts enkele van de voordelen die uw eCommerce-website extra zullen versterken. Combineer dat met de voordelen van CloudFlare en een levenslang TLS-certificaat en u heeft alle onderdelen om een veilige en SEO geoptimaliseerde winkel te maken.
Op Hostinger ontvangt elke installatie van PrestaShop een unieke mapnaam voor het administratieve gebied. Samengesteld met willekeurige letters en cijfers, is het bedoeld om de back-end van uw website te beschermen tegen hacking of brute force-pogingen. Als u uw unieke URL van het beheerdersgebied van PrestaShop wilt vinden, bekijkt u de geïnstalleerde mappen met behulp van ons bestandsbeheer. Eenmaal gevonden, opent u het via de browser (bijvoorbeeld: http://www.myprestastore.com/voorbeeld).
Beschikken over een plan betreffende hoe u omgaat met verzendingen is belangrijk voor elke online winkel met fysieke producten. PrestaShop berekent de verzendkosten op basis van prijsklassen of gewichtsklassen. Er worden ook enkele andere aspecten in aanmerking genomen, zoals het geografische gebied, het land en de valuta. Gelukkig kunt u al deze waarden configureren en bewerken in de lokale instellingen van uw PrestaShop-beheerdersgebied.
Dat doet het zeker! Met de multistore-functie van PrestaShop kunt u uw winkel veel efficiënter beheren. Of u nu een meertalige winkel wilt maken of meer dan één valuta wilt gebruiken, de functionaliteit met meerdere locaties is een uitstekende manier om dit te bereiken.
Het aantal modules dat u kunt installeren is niet beperkt in onze PrestaShop hosting pakketten. Zolang u over voldoende bronnen beschikt, kunt u zoveel uitbreidingen in uw webshop installeren als nodig. En mocht u onverhoopt meer kracht nodig hebben, dan kunnen we naadloos opwaarderen!
Helaas niet. Hoewel er een aanbod is van gratis PrestaShop modules, hangt aan de meeste modules een prijskaartje. Daarentegen hebben de meeste ook een geld-terug garantie, waardoor u alles uit kunt testen zonder risico. En de meest essentiële benodigdheden zijn in de lijst met gratis uitbreidingen te vinden!
Alle PrestaShop servers zijn uitgerust met een slimme WAF en zorgvuldig gekozen lijst met firewall regels. Ze beschermen iedere gebruiker tegen vijandig gebruik zoals DDoS aanvallen en brute-force aanvallen. Voor een extra laag van beveiliging bieden we ook CloudFlare integratie. Daarnaast zou iedere webshop uitgerust moeten zijn met een SSL/TLS certificaat dat kan zorgen voor extra vertrouwen en beschermt tegen man-in-the-middle aanvallen.
Dat kan zeker! Er is een gebruiksvriendelijke installatie optie beschikbaar in uw beheer dashboard. Hiermee kunt u met een paar muisklikken eenvoudig een andere webshop software installeren. In het geval dat PrestaShop niet de juiste oplossing is, kunt u één van de andere populaire opties kiezen, zoals bijvoorbeeld Magento or WordPress met WooCommerce.