Muur van Liefde

Bekijk wat onze klanten te zeggen hebben

Georgi Damyanov
Full-stack webontwikkelaar
Geweldige functionaliteit voor een goede prijs. Toegevoegde domeinen zijn leuk, maar de onbeperkte ruimte maakt deze optie krankzinnig! - verwijder het alsjeblieft niet! De ondersteuning heeft me geholpen om problemen snel op te lossen.
Petar Mikulcic
Bedrijfseigenaar
Het is de eerste keer dat ik een website bouwde en ik ben zeer tevreden dat ik erin geslaagd ben het te doen in slechts enkele dagen! Eerst gebruik ik Zero Builder, pas later leerde ik wat SEO is en begon ik het te doen op mijn WordPress site.
Belgrade Sports Timing
Race Timekeepers
Jullie zijn simpelweg goed. Geen slechte ervaringen dusver, hou het zo.
Renee Koutsis
Bedrijfseigenaar
Ik heb gekozen voor Hostinger omdat het betaalbaar en vertrouwenswaardig is.
Mark
Gebruiker
Ik heb al eerder shared hosting gebruikt, maar ik ben hier uitgegroeid en was in staat een VPS-service op te zetten die de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Ik had geen storingen en er is altijd ondersteuning om te helpen.
Mark A. Grooves
Freelance Ontwikkelaar
Ik heb oorspronkelijk gekozen voor Hostinger voor de prijsstelling, maar ik ben onder de indruk van de technische ondersteuning en hun antwoorden. Wij zijn blij met de betrouwbaarheid en uptime van Hostinger's servers.
"Hostinger is beoordeeld als Uitstekend door Trustpilot
Oscar
WordPress Ontwikkelaar
Ik heb Hostinger gekozen voor de prijs. Maar ik was aangenaam verrast door de goede klantenservice. Wat ik het fijnste vind is hoe gemakkelijk het was om mijn account te activeren en mijn domein te transfereren.
Andrisoa
Communicatiemedewerker
We hebben voornamelijk voor Hostinger gekozen omdat het bedrijf het beste doet voor haar gebruikers en de kosten betaalbaar zijn.
Amith Mudugamuwa
Mechanisch Ingenieur
Hostinger werkt perfect. Ze hebben mij geholpen bij de aankoop van mijn domein. Ik gebruik Hostinger's services al sinds mijn eerste website en blijf dit doen. Ik raad Hostinger aan iedereen aan die ik ken!
Kevin Clark
Web, Software & IT-Freelancer
Ik moet toegeven dat jullie ondersteuning de beste is die ik ooit heb gecontacteerd. Een bedrijf dat reageert op zijn klanten zoals jullie doen is zeker weten de manier om de nummer één te worden.
Cima Now
Entertainment SIte
Ik heb voor Hostinger gekozen voor de goedkope prijzen, beste snelheden en behulpzame ondersteuning. Hostinger is een uitstekend bedrijf.
Ilya Kanatov
UI/UX Ontwerper
Ik heb gekozen voor Hostinger om de balans tussen prijs en autoriteit. En je krijgt een gratis SSL! Ik praat altijd met het ondersteuningsteams wanneer ik een probleem niet zelf kan oplossen met behulp van Google.
Nick Yasa
Grafisch Ontwerper
Jullie bieden een goed assortiment voor een laag prijsje! De ondersteuning is ook fantastisch en alles is eenvoudig en gemakkelijk om mee te werken voor mensen met weinig kennis van webhosting!
Anime Tech
Entertainment SIte
Ik gebruikte 000webhost en Hostinger was overduidelijk de volgende stap om naar te upgraden. Jullie hebben geweldige service en nog fantastischer ondersteuningsteam.
Dimitrios Kosmidis
Grafisch Ontwerper
Ik ben nieuw in webdesign en een vriend vertelde mij over jullie enorm goede klantenondersteuning hebben.

Bedankt voor de geweldige complimenten!

We hebben zoveel geweldige klanten. Gebruik het aanbod en sluit je nu aan bij hen:

1
99
/mnd