"Unable to read 0 bytes in FILE_NAME.php on line 0" foutmelding

Als je een foutmelding zoals "Unable to read XXX bytes in FILE_NAME on line 0" ziet, dan betekent het dat je je bestanden niet in BINARY modus geupload hebt, terwijl dat wel had gemoeten. Verwijder alle geuploade bestanden en upload ze opnieuw in BINARY modus. Merk op dat deze foutmelding niets te maken heeft met onze server, dus als je deze foutmelding weer krijgt moet je uit zoeken hoe je bestanden upload in BINARY modus met je FTP client.