Mijn Wordpress site is gehackt, hoe kan ik een nieuw wachtwoord instellen?

Als je Wordpress wachtwoord veranderd is naar iets onbekends kun je het wachtwoord altijd herstellen door het rechtstreeks in de database aan te passen. Om dit te doen moet je phpMyAdmin gebruiken, te vinden in het controlepaneel. Zodra je in phpMyAdmin zit moet je naar de Wordpress database gaan. Open daarna het SQL tabblad. Zet in het tekstveld de volgende SQL query: UPDATE `wp_users` SET `user_pass` = MD5( "nieuw wachtwoord" ) WHERE `wp_users`.`user_login` = "gebruikersnaam"; Vul hierbij je nieuwe wachtwoord en gebruikersnaam in. Als je klaar bent, klik dan op GO om de query toe te passen. Als je een groene melding krijgt dat alles gelukt is kun je inloggen bij Wordpress met het nieuwe wachtwoord.