Mijn FTP werkt niet

Ten eerste, zorg ervoor dat je de juiste FTP gegevens gebruikt (zoals hostname, gebruikersnaam en wachtwoord). Je kunt je FTP gegevens vinden onder Accountgegevens in het controlepaneel. Je kunt je FTP gegevens vinden onder "Gegevens over uploaden". Als je je eigen domeinnaam gebruikt, zorg er dan voor dat je domeinnaam naar je eigen server verwijst (het kan tot 48 uur duren voordat de wijzigingen merkbaar zijn). Je ziet een foutmelding in het controlepaneel als je domain nog niet naar onze servers wijst. Hoe dan ook, je kunt ook het IP adres gebruiken als FTP hostname. Als je domeinnaam al wel naar onze servers verwijst maar je nog steeds geen FTP verbinding op kunt zetten, probeer dan een van de Bestandsbeheerders in het controlepaneel.