Mijn domeinnaam werkt niet zonder "www"

Je moet je DNS instellingen nakijken of je wel de juiste "A" record voor "www" hebt. Zo zou het er uit moeten zien: www IN A xxx.xxx.xxx.xxx (waarbij xxx het IP adres van je website is, je kunt het vinden in het controlepaneel). Je kunt ook een CNAME record instellen: www IN CNAME jouwdomein.nl Je kunt ook je domeinnaam naar onze servers verwijzen. Dit zorgt er voor dat alle diensten juist werken.