Kan ik mijn vrienden beperkte toegang geven tot het controlepaneel?

Je kunt momenteel geen nieuwe accounts aanmaken voor 1 controlepaneel, maar de meeste sites zijn opgebouwd uit 3 hoofdelementen: databases, emailadressen en bestanden (FTP). Je kunt je vrienden wel toegang geven tot die onderdelen: - Je kunt beperkte FTP toegang geven via FTP Accounts in het controlepaneel (ze kunnen alleen de toegewezen map gebruiken). - Je kunt emailaccounts maken via Email Accounts in het controlepaneel, en daarna inloggen via http://webmail.hostinger.nl (zonder dat je in hoeft te loggen in het controlepaneel - log in met het emailadres en wachtwoord) of via POP/IMAP en SMTP. - Je kunt je vrienden toegang geven tot een database door de databasenaam, gebruikersnaam en wachtwoord van die database te geven. Je vrienden kunnen daarna inloggen met phpMyAdmin op http://phpmyadmin.hostinger.nl (ook hier, zonder in te loggen in het controlepaneel).