Ik zie oude inhoud nadat ik nieuwe bestanden geupload heb.

Het is waarschijnlijk dat je browser een oud exemplaar van de pagina heeft opgeslagen om je site sneller te laden. Je moet de cache van je browser wissen en opnieuw de pagina bezoeken om de wijzigingen te zien. Instructies voor enkele bekende browsers staan hieronder: Firefox: 1. Selecteer Gereedschap -> Verwijder privegegevens. 2. Zorg ervoor dat het vakje voor Cahce aangevinkt is. Internet Explorer 1. Kies Gereedschap -> Internetopties 2. Op het tabblad Algemeen, klik op Verwijder Bestanden 3. Klik op OK, en dan weer op OK. Safari 1. Selecteer Safari -> Leeg Cache. 2. Klik op Leeg.