Ik krijg een 'CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated' foutmelding

Als je een 'curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated...' foutmelding krijgt hoef je je hier over het algemeen niet druk over te maken. Deze foutmelding betekent niet dat het programma niet goed werkt. Je kunt wel de code van je script aanpassen en de regel die deze foutmelding veroorzaakt weghalen. Dit zou je script niet moeten beïnvloeden.