Ik krijg een "421 too many connections" FTP foutmelding

Als je FileZilla gebruikt: Om het aantal verbindingen van een BESTAANDE verbinding te beperken met je naar de Site Manager gaan en daar op "Transfer Settings" klikken. Vink het "limit number of simultaneous connections" aan en vul 4 in. Dit lost het probleem op omdat dit het aantal verbindingen van FileZilla beperkt tot 4. Als je de Site Manager niet gebruikt, ga dan naar Edit -> Settings -> Transfers en vul bij "maximum simultaneous transfer" 4 in. Controleer daarna of de instellingen succesvol waren. Alle andere FTP clients hebben vergelijkbare instellingen, maar daar hebben we geen instructies voor. Om de verbinding sneller te maken, pak je gegevens in in een .zip bestand en upload die. Daarna kun je het archief uitpakken met een bestandsbeheerder of met SSH.