Ik krijg access denied foutmeldingen als ik mijn database importeer met phpMyAdmin

Als je access denied foutmeldingen krijgt als je een MySQL backup probeert te importeren is het waarschijnlijk dat je query ongeldige (verboden) queries bevat. Open je MySQL bestand en zorg ervoor dat er geen queries zoals 'use database' zijn. Zorg er ook voor dat je MySQL bestand geen MySQL database namen/gebruikersnamen/wachtwoorden bevat (als je je bestand verhuist vanaf een ander hostingbedrijf is het waarschijnlijk dat je database naam, gebruikersnaam en wachtwoord anders zijn). Je MySQL bestand moet gewone queries zoals CREATE TABLE en INSERT bevatten om juist te werken.