Ik kan mijn website niet bereiken! (IP Ban)

Het kan gebeuren dat je IP adres geblokkeerd is (wij kunnen je site wel zien). Probeer een van de volgende opties om het probleem op te lossen: 1. Wacht 24 uur tot de IP ban weg gaat 2. Vraag je internet provider om een nieuw IP adres 3. Herstart je router of modem, hierdoor krijg je misschien een nieuw IP. Merk op dat dit niet altijd werkt. 4. Probeer je website te bezoeken met een proxy zoals http://proxy.org/ Een IP blokkade komt voor als een IP adres de server meer dan 2000 probeert te bereiken in 24 uur.