Hoe zet ik register_globals aan?

PHP register_globals is standaard uitgeschakeld vanwege beveiligingsproblemen. Alle moderne scripts gebruiken tegenwoordig geen register_globals meer en als je fouten gerelateerd aan register_globals tegenkomt kun je je code nog eens nakijken of contact opnemen met de ontwikkelaars van je script. Je kunt register_globals zelf aan zetten, maar wij raden dat af vanwege beveiligingsproblemen voor je website. Om het aan te zetten, voeg deze regel toe aan je .htaccess bestand: php_flag register_globals on