Hoe zet ik directory listings ('index of' pagina) uit?

Als je een pagina ziet met "Index of /" en een lijst van alle bestanden als je je website bezoekt, dan betekent het dat je geen index bestand geupload hebt. Upload een index.html of index.php bestand en de bestandenlijst is niet meer te zien. Je kunt ook een lege index.html of index.php uploaden als je geen pagina wilt laten zien. Je kunt ook deze regel toevoegen aan je .htaccess: Options -Indexes