Hoe verander ik pagina encoding?

Encoding types wijzigen doe je zo: Plaats deze regel ergens tussen je HEAD tags: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=UTF-8"> Je kunt UTF-8 veranderen met elke andere encoding, maar wij raden UTF-8 aan. Als dit niet werkt, controleer dan of je bestanden echt wel in UTF-8 gecodeerd zijn. Je kunt dit doen met software zoals Notepad++. Je kunt ook deze regel bovenin je index.php plaatsen: header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');