Hoe upload ik een website?

Je kunt je website uploaden met een FTP (file transfer protocol) client, of via de Bestandsbeheerder in het controlepaneel. Alle bestanden moeten in de public_html map geplaatst worden! Daarnaast moet er een bestand genaamd index.html, index.htm of index.php in de public_html map zijn om je website te laten werken. Als je per ongeluk je public_html map verwijderd hebt kun je de map weer terug brengen met het Repareer Bestandsrechten menu in het controlepaneel.