Hoe stel ik SMTP Authenticatie in?

Dit zijn de stappen om SMTP Authenticatie in Microsoft Outlook Express aan te zetten: 1. Ga in het bovenmenu naar Gereedschappen, kies dan Accounts. 2. Ga naar het Servers tabblad en vink aan "Mijn server vereist authenticatie". 3. Klik op de Instellingen knop. 4. In het Uitgaande Mailserver vak, klik op het "Inloggen met" rondje. 5. Vul je volledige emailadres in bij het "Accountnaam" veld. 6. Vul je wachtwoord in in het Wachtwoord veld. 7. Klik overal op OK.