Hoe pak ik gecomprimeerde bestanden uit?

Om gezipte bestanden uit te pakken kun je de unzip functie in de bestandsbeheerder gebruiken. Je kunt ook een .zip van je hele website gebruiken met de Website Herstel functie, waardoor alles in je beginmap gezet wordt. Of je kunt de SSH console gebruiken en het archief uitpakken met het commando "unzip bestandsnaam.zip" (maar het archief moet wel eerst geupload worden met een bestandsbeheerder of via FTP).