Hoe maak ik een nieuwe website?

Je kunt op meerdere manieren een nieuwe website maken. 1. Als je ervaring hebt met programma\'s zoals DreamWeaver kun je daarmee een nieuwe website maken op je computer en die uploaden met FTP. Dit is de makkelijkste manier om HTML te leren. 2. Maak gebruik van onze website bouwer Zyro om met een gebruiksvriendelijk klik-en-sleep systeem een eenvoudige website te maken. 3. Installeer een populair script zoals Wordpress of Joomla. Hiervoor kun je de Auto Installer in het controlepaneel gebruiken.