Hoe kan ik van server wisselen?

Om van server te wisselen moet je je account opnieuw aanmaken. Maak eerst een backup van je bestanden en databases. Verwijder daarna je account door op de "Verwijder Account" knop te drukken in het controlepaneel. Nadat je account verwijderd is kun je een nieuwe account maken met hetzelfde domein. Nu wordt de account op een nieuwe server geplaatst met een nieuwe gebruikersnaam (zorg ervoor dat je je databaseinstellingen bijwerkt).