Hoe kan ik de database repareren en optimaliseren?

Je kunt je database optimaliseren/repareren met phpMyAdmin: Log eerst in bij het controlepaneel en klik op MySQL Databases. Onderaan de pagina is een link naar phpMyAdmin. Klik hierop en je krijgt een nieuw scherm voor phpMyAdmin. Klik op dit scherm Databases. Daar zie je al je databases. Klik op de database die je wilt bewerken. Je krijgt nu een overzicht met alle tabellen. Klik nu op de Selecteer Alles link links onderin. Kies dan in het menu Optimaliseer/Repareer tabellen.