Hoe instel je een FTP client in?

Hier is een korte instructie over hoe je je FTP client instelt: Ten eerste moet je een ondersteunde FTP client downloaden: <> Filezilla (alle besturingssystemen) http://filezilla-project.org/download.php <> Core FTP (windows) http://www.coreftp.com/download.html <> CyberDUCK (mac) http://cyberduck.ch/ Ga daarna naar het controlepaneel en klik op Bekijk FTP Gegevens. Daar vind je je FTP hostname, FTP gebruikersnaam en wachtwoordinformatie.