Hoe herstel ik een backup?

We maken automatisch backups van je account en slaan die op onder het Backups menu in het controlepaneel. Klik op 'Maak de backups downloadbaar' om de bestanden van de externe backupserver naar het controlepaneel te halen, download dan de backups naar je computer. Ga daarna na 'Website Import' en upload het backupbestand dat je net gedownload hebt. Alle bestanden worden in je public_html map geplaatst. Als de automatische import niet werkt kun je altijd de bestanden uitpakken op je computer en ze dan handmatig uploaden via FTP.