Help, mijn cron job werkt niet

Als je een PHP commando met een crontaak draait (zoals php -f /home/gebruikersnaam/public_html/bestand.php) en je krijgt geen foutmeldingen, dan kan het ook zijn dat je crontaak zonder fouten uitgevoerd wordt, maar dat het aan je script ligt. We beantwoorden met plezier al je vragen over onze dienst, maar we bieden geen ondersteuning bij het ontwikkelen van je website. Het is ook aan te raden om contact op te nemen met de ontwikkelaars van je script.