Help, ik heb bepaalde bestanden verwijdert!

We maken automatisch backups voor sommige accounts, die zijn te vinden onder het Backups menu in het controelpaneel. Klik op 'Maak backups beschikbaar voor download' om de bestanden naar het controlepaneel te verhuizen zodat je ze kunt downloaden. Daarna kun je de bestanden uploaden met de Importeer Website optie of door het bestand zelf uit te pakken en te uploaden via FTP. Als er geen backups te zien zijn hebben we geen backups van je account, sorry.