Geschorst vanwege spam/junk in de database

We ontdekten dat je blog/forum duizenden entries, reacties, berichten of gebruikers had. Dit gebeurt vaak omdat je je website niet goed beheert hebt waardoor automatische bots zich registreren op je website en spam gaan plaatsen. Dit soort problemen overbelasten onze MySQL server waardoor andere gebruikers verbindingsproblemen krijgen. We kunnen je account opnieuw activeren, maar we verwijderen wel de paar grootste tabellen in je database. Als je dat bevestigt dan kunnen we je database opschonen en je account weer activeren.