Er is een virus op jullie server!

Maak je niet druk over virussen op onze servers. Onze servers gebruiken het besturingssysteem Linux, dus virussen op onze servers kunnen je computer niet beïnvloeden. Als je waarschuwingen over virussen op je website krijgt betekent het dat er een probleem (of een bepaald schadelijk script) in je eigen website zit. We beantwoorden met plezier al je vragen over onze hosting, maar we bieden geen ondersteuning met het ontwikkelen van je website.