#1064 - You have an error in your SQL syntax

De error 1064 ontstaat doordat een MySQL versie anders is dan vereist is voor het script dat wordt gebruikt. Andere MySQL versies hebben andere gereserveerde woorden, welke indien gebruikt door een vorige versie foutmeldingen kunnen veroorzaken. De simpelste en meest effectieve oplossing is het volgende: Wanneer u phpMyAdmin gebruikt, selecteer de "compatibiliteitsmodus" en selecteer de juiste database versie van het keuzeveld. Door het nemen van deze voorzorgsmaatregel zou alles naar behoren moeten werken.