Gratis Webhosting

Of begin uw reis met ons Premium-abonnement en ontvang een gratis persoonlijk domein, levenslange SSL en DDoS-bescherming bij een jaarabonnement.

Pakketten vanaf
1,49 /mnd
De deal eindigt over:
- : - : - : -
Gratis Webhosting

Kiezen tussen betaalde en gratis hostingservices

Betaalvoorwaarden

Waarom Hostinger?

Wij van Hostinger begrijpen dat u voor het bouwen van een moderne website een stabiele, veilige en geoptimaliseerde hostingomgeving nodig heeft. Wij vinden ook dat u daar geen bakken met geld voor uit zou hoeven geven.

Icon
GeoptimaliseerdVeiligSnelOntwikkelaarvriendelijk
GeoptimaliseerdVeiligSnelOntwikkelaarvriendelijk

Gratis webhosting geoptimaliseerd voor WordPress

Van onze snelle servers tot ons deskundige Klantensuccesteam, alles is afgestemd op de beste gratis WordPress-hostingervaring. Bovendien verfijnen wij ons platform voortdurend voor zowel betaalde als gratis webhostingservices, zodat we een ​​uptime van 99,9% kunnen blijven garanderen.

Gratis webhosting geoptimaliseerd voor WordPress

Waarom 000webhost?

Gratis hosting kan een solide startpunt zijn voor uw online onderneming. 000webhost is een gerenommeerde provider die gratis websitehosting en domeinnaamservices met een controlepaneel aanbiedt. U kunt uw website lanceren zonder een Euro uit te geven, en tóch genieten van betrouwbare hosting.

Volop schijfruimte en bandbreedte

Elk gratis webhostingaccount is uitgerust met 300 MB schijfruimte en 3 GB bandbreedte. Dankzij onze cloudopslagtechnologie kunt u uw website heel eenvoudig bouwen en beheren. Bent u klaar om de volgende stap te zetten?Upgrade dan van gratis hosting naar een Premium-, Business- of Cloud Startup-hostingplan.

Cloudflare beschermde nameservers, PHP, MySQL en FTP

Wij bieden uitgebreide gratis hosting met PHP, MySQL en FTP. U kunt uw website ook met de Cloudflare DNS Firewall beschermen tegen ongewenste bezoekers. Deze wordt voor uw DNS-nameservers geplaatst. Het schermt uw infrastructuur af en laat alleen het gewenste verkeer door. Cloudflare activeren is eenvoudig en gratis - u hoeft alleen de DNS-records van uw domein ernaar te verwijzen.

Gratis hosting op SSD

Websitesnelheid is net zo belangrijk als uptime. Dankzij de cloud-infrastructuur van 000webhost laadt uw gratis website snel en zonder vertragingen. Onze technologie onderscheidt zich van de concurrenten door de dedicated servers met Intel Xeon-processors, 24 GB RAM en de nieuwste generatie SSD-schijven.
Waarom 000webhost?

Gratis WordPresshosting

Start uw blog of bedrijfswebsite in een paar minuten met onze geautomatiseerde WordPress-engine. Zonder advertenties én zonder zorgen over de technische configuraties. Upload gewoon uw bestanden via FTP of WordPress, maak MySQL-databases aan en voer uw cronjobs uit - of laat alles over aan de automatische piloot.

Bekroonde gratis hostingprovider

000webhost is 10 jaar op rij uitgeroepen tot "Het Beste Gratis Websitehostingplatform" voor beginners. De eenvoud van het controlepaneel, de toegang tot de gratis Website Bouwer, de grote selectie van webhostingfuncties en de ondersteunende community maken 000webhost tot de perfecte gratis host.
Waarom 000webhost?

Begin uw online reis succesvol met 000webhost

Maak gratis gebruik van webhosting

000webhost, mogelijk gemaakt door Hostinger, garandeert betrouwbare servers, geen advertenties op uw website en 99,9% uptime. Leer coderen en experimenteren met PHP, MySQL, FTP en cPanel. In slechts enkele minuten bouwt u een gratis website of WordPress-blog, of ontwerpt u een prachtige webshop.

De perfecte gratis hosting met controlepaneel

Alles wat u nodig heeft om uw eerste website te bouwen en uit te breiden. Onze gratis Websitehosting biedt de ideale omgeving om te experimenteren met de digitale wereld. Het is een plek waar beginnende webfanaten uitgroeien tot professionals.
Begin uw online reis succesvol met 000webhost

Geavanceerde websitebouwer

Geavanceerde websitebouwer
30-dagen-geld-terug-garantie

Ben je niet 100% tevreden? Dan kun je binnen een periode van 30 dagen na aankoop je betaling terugvragen. Zonder gedoe en risicovrij. Raadpleeg ons restitutiebeleid voor meer informatie (uitsluitingen kunnen van toepassing zijn).

Gratis hosting FAQ's

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over de beste gratis hosting.

Op welke manier verschilt gratis webhosting van betaalde hosting?

Icon

Is gratis webhosting goed?

Icon

Hoe kan ik gratis webhosting krijgen?

Icon

Hoe krijg ik een gratis domeinnaam bij mijn webhostingservice?

Icon

Wat voor webhosting heb ik nodig?

Icon

Biedt 000webhost ook een WordPress-hostingoplossing?

Icon

Kan ik van 000webhost naar Hostinger migreren?

Icon

Wat zijn de voors en tegens van gratis websitehosting?

Icon