Snelle 24/7 ondersteuningSnelle 24/7 ondersteuning

99,9% Beschikbaarheid99,9% Beschikbaarheid

Probeer ons 30 dagen risicovrij!30 dagen risicovrij proberen!

Vraag jij je af hoe je een gratis domeinnaam geregistreerd kunt krijgen samen met jouw goedkope webhosting dienst?

Kijk niet verder, Hostinger heeft het allemaal. Kies ieder goedkoop Premium of Business webhosting pakket en krijg een gratis domeinnaam registratie. Gebruik onze domeinchecker en vind de perfecte naam voor jouw website. Registreer jouw perfecte naam direct met onze gratis domeinregistratieoptie!

Gratis Domeinhosting

Ga voor een gratis domeinregistratie met de goedkope Zakelijke of Premium webhosting van Hostinger. Hostinger maakt je leven makkelijker door je te voorzien in de beste goedkope webhosting diensten die zelfs een gratis domeinregistratie bevatten. Alles wat je nodig hebt om een succesvolle website te maken is hier: de snelste snelheid, onbeperkte functies en een GRATIS domeinnaam!

Goedkope Webhosting

Geniet van onbeperkte webhosting met een GRATIS domeinnaam registratie. Stop met het uitgeven van geld aan dure website ontwikkelaars, doe het zelf met een van onze goedkope webhosting pakketten ontwikkeld op een cloud infrastructuur voor de beste snelheid en onbeperkte opslagruimte. Kijk niet verder als je een alles-in-1 goedkoop webhostingpakket wilt vinden samen met een gratis domeinregistratie.

Toegewijde Live Support

Door een trots ICANN lid te zijn, is Hostinger toegewijd tot het aanbieden van de beste klantondersteuning voor alle domeineigenaren! Ons in-house professioneel getrainde technische ondersteuningsteam is snel en efficiënt. Krijg jouw gratis domeinnaam met goedkope webhosting en groei jouw merk zonder enige zorgen. We staan altijd klaar om je te helpen groeien.

Eigen E-mailadressen

Gooi het imago van je merk om door gebruik te maken van jouw eigen gratis domeinnaam als je e-mailadres. Verstuur e-mails naar klanten vanaf je eigen bedrijfsmail, die je krijgt bij je gratis domein registratie, en laat het vertrouwen in je merk groeien door een professionele uitstraling waar men wat aan heeft! Maak het verschil, maak jouw eigen e-mailadres buitengewoon en perfect voor jou!

als gezien op Forbes
als gezien op Medium
as seen on techradar
as seen on trustpilot
as seen on huffpost
as seen on bloomberg

Snelste cloud hostingplatform vertrouwd door 29.000.000 blije klanten wereldwijd!

De buitengewone klantondersteuning die ik elke keer weer ontvang laat mij als een echte VIP voelen, Hostinger is zeker een aanrader.

Blije website-eigenaren
Gerrit Makelaar
Webmaster
  • Onbeperkt Aantal Websites
  • 24/7 Live Support
  • Gemakkelijke Websitebouwer
  • 2X Snellere WordPress
  • 30-Days Money-Back Guarantee
Grab the limited time deal!
3
99
€ /ma
26,97€
11,97€ for 3 months
Save 56%
Begin nu