Drupal Hosting

Zet je ideeën om in een geweldige website met webhosting geoptimaliseerd voor Drupal

check_circle

30 dagen geld terug garantie

Kies je Drupal webhosting pakket

Single Webhosting

9,59€
Bespaar 90%
0
99
/ma
 • 1 website
 • 1 e-mailaccount
 • 100 GB Bandbreedte
 • 1X Drupal Optimized Speed
Meest populair

Premium Webhosting

14,49€
Bespaar 82%
2
59
/ma
 • Onbeperkte Aantal Websites
 • Onbeperkte E-mailaccounts
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Wekelijkse Back-ups
 • 2X Drupal Optimized Speed

Business Webhosting

19,99€
Bespaar 78%
4
49
/ma
 • Alle voordelen van Premium
 • Dagelijkse Backups
 • Gratis SSL-certificaat
 • 4X Drupal Optimized Speed

Wist jij dat? Privé gratis domeinen onderdeel zijn van de jaarlijkse Premium & Business webhostingpakketten!

Meer Kracht Nodig? Probeer de cloud hosting oplossing

Drupal Hosting waarmee je de top kunt bereiken!

Alle benodigdheden voor het opzetten, lanceren en beheren van een Drupal website. Door onze jarenlange ervaring in de webhosting markt, hebben we onze server infrastructuur dusdanig geperfectioneerd dat we je een platform kunnen aanbieden voor gegarandeerd online succes. Flexibiliteit, snelheid en beschikbaarheid gegarandeerd!

live_help

Jouw Persoonlijke Drupal Expert

Heb je hulp nodig bij het opzetten of overzetten van je website? Geen zorgen! Een toegewijd team van experts zorgt ervoor dat je in een oogwenk online bent. Neem contact met ons op wanneer je maar wilt, we staan altijd klaar om je te ondersteunen!

thumb_up

Gratis Domeinregistratie

Belangrijke zaken eerst. Je website heeft een unieke naam nodig. Dit is gratis bij Hostinger! Ieder jaarpakket voor Drupal Hosting is inclusief domeinnaam voor het eerste jaar zonder meerprijs.

dns

Servers Geoptimaliseerd voor Drupal

Profiteer van optimale beschikbaarheid en topprestaties bij ieder pakket. Van HTTP/2 tot de laatste stabiele PHP-versie en MariaDB-versie. Jouw website zal iedere concurrent verslaan welke je in de weg staat.

Waarom kiezen voor Drupal CMS?

Drupal timmert wereldwijd al jaren aan de weg als het top content management systeem. Drupal biedt een platform waarmee eenvoudig ieder type website gebouwd kan worden. Van simpele portfolio’s tot webshops en leden portals. Volgepakt met opties gericht op ontwikkelaars is het een van de beste platformen voor zowel beginners als gevorderde programmeurs. Zoals het gezegde luidt: als je een blog wilt maken, kies je WordPress, maar als je WordPress wilt bouwen, kies je Drupal.

 icon

check_circleGefocust op ontwikkelaars

Drupal staat bekend als een van de meest flexibele content management systemen. Het biedt een enorme variatie aan modules en aanpassingsmogelijkheden. Bouw en integreer iedere optie welke je website nodig heeft om te slagen!

check_circleOndoordringbare beveiliging

Blijf beschermd tegen alle bedreigingen. Drupal is een van de weinige platforms die voldoen aan de OWASP-normen. Koppel dat met onze unieke serverbeveiliging voor de soepelste hostingervaring.

check_circleSEO Vriendelijk

Laat de wereld weten waar het allemaal om draait! Krijg meer bezoekers met de ingebouwde SEO-mogelijkheden. Je site zal zich nestelen bij de top resultaten in de zoekmachines waardoor je kunt genieten van een vaste stroom van bezoekers.

Lanceer je website vandaag nog met Drupal webhosting

Ga online en start met het bouwen van je online aanwezigheid in slechts drie simpele stappen.

Kies je Drupal webhosting pakket

First step

Kies je Drupal webhosting pakket

Start je avontuur zonder zorgen! 30-dagen-geld-terug garantie inbegrepen.

Start hier

Second step

Start hier

Maak de initiële instellingen compleet. Neem contact op met onze Drupal experts op ieder gewenst moment wanneer je hulp nodig hebt!

Verander je ideeën in werkelijkheid

Third step

Verander je ideeën in werkelijkheid

Dit is waar het leuk wordt! Stel Drupal in met één klik en start met het bouwen van je website.

Everything you need

Alle opties voor exceptionele Drupal prestaties

Stap in de wereld van eindeloze mogelijkheden met Hostinger!

tune

Eigen Beheer Dashboard

Voor het ultieme gevoel van vrijheid hebben wij een uniek beheer dashboard ontwikkelt met eenvoudige GIT-integratie, de laatste PHP versies en meer!

update

Installatie met één klik

Stel Drupal in met één klik met Hostingers auto-installatie. Focus op wat belangrijk is en start meteen met het opzetten van je website!

https

Cache Boost

Maak indruk op je bezoekers met snel ladende pagina’s. Bereik de hoogst mogelijke snelheden met onze aangepaste Nginx-cache en fatcache-accelerator.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare Integratie

Eenvoudige integratie met CloudFlare voor een extra laag van snelheid en veiligheid. Bescherm je site tegen DDoS aanvallen, maak gebruik van de Web Application Firewall en zorg voor extra snelheid door gebruik te maken van de voordelen van een CDN.

people

SSL/TLS Certificaat

HTTPS zorgt voor de beveiliging van vertrouwelijke bezoeker- en klantgegevens. Met een levenslang SSL-certificaat geef je het vertrouwen én de SEO van je Drupal website een impuls.

trending_up

Toegangsbeheerder

Werk je samen met programmeurs of andere collega's? Geef ze beperkte toegang tot je webhosting, zonder je persoonlijke data te delen.

Drupal Hosting FAQ

Onze antwoorden op de meest gestelde Drupal hosting vragen.

Drupal staat erom bekend een van de meest veilige content management systemen te zijn. Ondersteund door een enorme gemeenschap van gemotiveerde ontwikkelaars, biedt Drupal de mogelijkheid om ieder soort website te bouwen. Met dank aan de uitgebreide documentatie en de actieve gemeenschap zal je op iedere Drupal CMS vraag snel een antwoord vinden.
Geoptimaliseerd voor unieke beschikbaarheid en prestaties, biedt Drupal hosting een solide basis for je website of online business. Van directe activatie tot HTTP/2 met de laatste, stabiele PHP- en MySQL-versies, ben je meteen een stap dichter bij succes. Tel daar non-stop monitoring en teams voor ondersteuning bij op en niets houd je tegen om de top te bereiken!
Jazeker! Drupal biedt vele gratis uitbreidingen waarmee je winkel functionaliteiten toe kunt voegen aan je website. En als je op zoek bent naar iets robuuster, dan zijn er voldoende premium uitbreidingen beschikbaar waarmee je je website omzet in een succesvolle webshop.
Als je hulp nodig hebt bij het opzetten of migreren van een website naar ons Drupal hosting platform, staan wij altijd klaar om een handje te helpen. Neem contract op met ons ondersteuningsteam en wij zorgen ervoor dat je in een oogwenk online bent!
Binnen het beheer dashboard van je Drupal website kun je een complete database met modules en templates vinden, welke je het resultaat kunnen geven waar je naar op zoek bent. Implementeer nieuwe opties, contact formulieren, live chatboxen en andere unieke uitbreidingen zonder ook maar een regel te programmeren.
Beide systemen behoren tot de top als het gaat om content management systemen. Hoewel er geen specifieke winnaar aangewezen kan worden, hebben beide systemen wel hun eigen unieke kenmerken. Probeer ze beiden uit bij Hostingen en vind het platform welke het beste aansluit bij jouw wensen!